Haberler

Başkan Altepe, "Bütün Bursa burada"

Güncelleme:

Bursa Kent Konseyi tarafından verilen iftar yemeğinde, kurumsal üyelerin, meclislerin ve çalışma gruplarının temsilcileri ve gönüllüleriyle sivil toplum kuruluşlarının ve kamu kurumlarının yöneticileri bir araya geldi.

Atatürk Kongre Kültür Merkezi (Merinos AKKM) Büyük Teras'ta düzenlenen iftar yemeğine, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Bursa Kent Konseyi Başkanı Hasan Çepni, Büyükşehir Belediyesi bürokratları, yürütme kurulu üyeleri, ilçe kent konseylerinin başkan ve yöneticileri, meclis ve çalışma gruplarının temsilcileri, genel kurul üyeleri olan muhtarlar, sivil toplum kuruluşları ve kamu kurumların temsilcileri katıldı. Yüzlerce kişinin iştirak ettiği iftar yemeğin ardından Karacabey Müftüsü Durmuş Ayvaz tarafından yemek duası yapıldı.

"Bütün Bursa burada"

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, rahmet ve bereket ayı Ramazan'da Bursa Kent Konseyi tarafından güzel buluşma hazırlandığını ve bütün Bursa'nın burada olduğunu söyledi. Tüm zamanların güzel şehri Bursa'ya hizmet eden, katkı koyan ve her alanda faaliyet gösteren Bursa Kent Konseyi üyelerine teşekkür eden Başkan Altepe, "Bursa'da yaşayanlar olarak şanslı insanlarız. Güzel bir şehirde yaşıyoruz. Güzel bir kültüre sahibiz. Ramazan ayı da en güzel Bursa'da yaşanıyor. Her tarafından bir iftar programı var. Her yerde dağıtılan bol bol erzaklar ve bereket var. Allah Ramazan güzelliğini bozmasın. Birlik ve beraberliğimiz devam etsin" dedi.

Bursa Kent Konseyi Başkanı Hasan Çepni ise, iftar yemeğinde bir araya gelen yüzlerce gönüllünün birlik ve beraberliğin bir göstergesi olduğunu ifade etti. Bursa Kent Konseyi'nin tüm çalışmalarını gönüllülük esasıyla yaptığını hatırlatan Çepni, şehrin meselelerine kafa yoran, dezavantajlı grupların eksikliklerini gidermeye çalışan, şehrin kültür, ekonomik, sanat ve sosyal hayatına katkı koyan üyelere teşekkür etti. Bursa konuşuyor toplantılarında şehri ilgilendiren konuları ele aldıklarını, çıkan sonuçları rapor haline getirip ilgili makamlara sunduklarını dile getiren Çepni, "Bursa Kent Konseyi her alanda Bursa'yı temsil eden, karşılıksız sevdayla şehre hizmet eden insanlardan oluşmaktadır. Çalışmalarımıza devam edeceğiz. Geçen hafta sonu Bursaspor'umuzun ligde kalmayı başarmasıyla buruk bir sevinç yaşadık. Önümüzdeki günlerde Bursa Konuşuyor toplantısında Bursaspor'u da gündeme alacağız. Daha iyi bir Bursaspor için şehrin görüşlerini yine kent konseyinde her yönü ile konuşmak istiyoruz. Şehre ait hangi konusu varsa Bursa Kent Konseyi'nin gündeminde yer almaya devam edecektir. 'Bursa'da Alternatif Ulaşım' konulu gerçekleştirdiğimiz Bursa Konuşuyor toplantısı sonucunda çıkan raporu yakında kamuoyu ve ilgili kurumlarla paylaşacağız. Ramazan ayının hepimize hayırlı olmasını temenni ediyorum" diye konuştu.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Mustafa Kemal Atatürk Recep Altepe Hasan Çepni Bursaspor Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

29 Mart Cuma Hutbesi yayınlandı! 29 Mart Cuma Hutbesi tam metni! Diyanet 29 Mart Cuma Hutbesi! Survivor kim kazandı? 28 Mart Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? Survivor kim elendi? 28 Mart Perşembe Survivor'da kim elendi? İnci Taneleri CANLI izle! 28 Mart İnci Taneleri 11. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! Talip Aşık kimdir? Zafer Partisi Hatay- Hassa Belediye Başkan adayı Talip Aşık kaç yaşında, nereli? Cemil Kurt kimdir? CHP Manisa Selendi Belediye Başkan Adayı Cemil Kurt Kaç yaşında, nereli? Tahsin Akdeniz kimdir? CHP Manisa Sarıgöl Belediye Başkan Adayı Tahsin Akdeniz Kaç yaşında, nereli? Mehmet Kavallı kimdir? Zafer Partisi Hatay- Erzin Belediye Başkan adayı Mehmet Kavallı kaç yaşında, nereli? Kazım Yalçın kimdir? Zafer Partisi Hatay- Dörtyol Belediye Başkan adayı Kazım Yalçın kaç yaşında, nereli? Muhittin Tamer Özdemir kimdir? Zafer Partisi Hatay- Belen Belediye Başkan adayı Muhittin Tamer Özdemir kaç yaşında, nereli? Mehmet Burak Gürbüz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Arsuz Belediye Başkan adayı Mehmet Burak Gürbüz kaç yaşında, nereli? Cemil Akkoçak kimdir? Zafer Partisi Hatay- Antakya Belediye Başkan adayı Cemil Akkoçak kaç yaşında, nereli? Osman Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Altınözü Belediye Başkan adayı Osman Yılmaz kaç yaşında, nereli? Melis Yıldız Akın kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Merkez Belediye Başkan adayı Melis Yıldız Akın kaç yaşında, nereli? Tulin Yüksel kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Derecik Belediye Başkan adayı Tulin Yüksel kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title