Haberler

Başkan Ak, Yozgat Arabaşı Gecesi'ne Katıldı

Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, anayasa referandumunun ülkenin geleceği, menfaati ve gelişmesi bakımından önemli olduğunu vurgulayarak, "Ülkenin önündeki engellerin kaldırılmasına büyük fayda sağlayacağına inanıyoruz" dedi.

Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, adını, dostlar arasında muhabbetin, birlik ve beraberliğin artmasına vesile olan Yozgat'ın tescilli yemeği 'arabaşı' çorbasından alan Arabaşı Gecesi'ne katıldı. Yozgatlı Dernekler Federasyonunun düzenlediği gecede Başkan Ak, şehit aileleri ve çok sayıda Yozgatlının yanı sıra, Federasyon Başkanı Ahmet Koç, STK başkanları, temsilcileri ve bazı bürokratlar da hazır bulundu.

Ak, Arabaşı Gecesi'nin Keçiören'de yapılmasından duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Amacımız bir araya gelmek, birlik ve beraberliğimizi, bütünlüğümüzü vurgulamak. Bu anlamda da yapmış olduğunuz bu etkinlikten dolayı, hem emeği geçenleri hem organizasyonu gerçekleştirenleri tebrik ediyorum" açıklamasında bulundu.

Türkiye'nin önemli bir süreçten geçtiğine ve bu süreçte verilen şehitlere dikkat çeken Başkan Ak, "Gönül arzu eder ki şehit vermeyelim, ama şehitler olmayınca da vatan vatan toprağı olmuyor. Bu vatana sahip olmak bedel gerektiriyor, bu ülkede yaşamak bedel gerektiriyor. Bunun için bu bedeli kanıyla, canıyla ödeyen başta 15 Temmuz şehitlerimiz olmak üzere, tüm şehitlerimize Cenab-ı Allah'tan rahmet diliyoruz. Bütün bir ülke olarak onlara minnettarız ve onlara şükran borçluyuz" diye konuştu.

Anayasa referandumunun ülkenin geleceği, menfaati ve gelişmesi bakımından önemli olduğunu vurgulayan Başkan Ak, referandum sürecini Türkiye'nin cumhuriyet tarihindeki en önemli gelişme olarak gördüklerini ifade ederek şunları kaydetti:

"Ülkenin önündeki engellerin kaldırılmasına büyük fayda sağlayacağına inanıyoruz. Gelecekte daha gelişmiş, mürrefeh bir toplum olabilmemiz için, ekonomik ve siyasi anlamda istikrar için, ülkemizin daha sağlam ayaklar üzerinde durabilmesi için yapılmış bir referandum olduğunu düşünüyorum. Milletimizin huzuruna gideceğiz ve milletimiz hangi kararı verirse versin, başımızın üstünde yeri vardır. O kararı da milletimizin sağduyuyla, doğru bir şekilde vereceğine inanıyoruz ve sandıktan 'evet' çıkacağına inanıyoruz. İnşallah bu referandumda da bütün sağduyulu insanlar olarak ki, Yozgatlılar her zaman devletinin yanında en ön safta yer almışlardır ve Yozgat en çok şehit veren illerimizin başında gelmektedir, Yozgatlılar yine ülkesine milletine sahip çıkacaktır diyorum."

Konuşmaların ardından şehitler için dua edilirken, programın sonunda Yozgatspor taraftarları Mustafa Ak'a Yozgatspor forması da hediye etti. - ANKARA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mustafa Ak Ahmet Koç Keçiören Türkiye Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Kamber Harmankaya kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Onikişubat Belediye Başkan adayı Kamber Harmankaya kaç yaşında, nereli? Mehmet Akçiçek kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Nurhak Belediye Başkan adayı Mehmet Akçiçek kaç yaşında, nereli? Sümeyye Nur Mahide Gökbilgin kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Göksun Belediye Başkan adayı Sümeyye Nur Mahide Gökbilgin kaç yaşında, nereli? Hatice Kahraman kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Elbistan Belediye Başkan adayı Hatice Kahraman kaç yaşında, nereli? Yahya Kemal Akkurt kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Dulkadiroğlu Belediye Başkan adayı Yahya Kemal Akkurt kaç yaşında, nereli? Nazir Çuhadar kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Andırın Belediye Başkan adayı Nazir Çuhadar kaç yaşında, nereli? Kara Ağaç Destanı canlı izle! Kara Ağaç Destanı 6. bölüm TRT 1 HD izleme linki! 9 gün tatil ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? 9 gün bayram tatili hangi tarihte başlayacak? Çağatay Yurtsever kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Afşin Belediye Başkan adayı Çağatay Yurtsever kaç yaşında, nereli? Otobüs biletlerine zam gelecek mi? Otobüs biletleri ne kadar? Arefe günü resmi tatil mi? Arefe günü yarım gün mü, tam gün mü tatil olacak? 9 Nisan Salı Arefe günü tatil var mı? Serkan Sezgin kimdir? Zafer Partisi Isparta- Yenişarbademli Belediye Başkan adayı Serkan Sezgin kaç yaşında, nereli? Süleyman Yalvaç kimdir? Zafer Partisi Isparta- Yalvaç Belediye Başkan adayı Süleyman Yalvaç kaç yaşında, nereli? Tamer Yalçın kimdir? Zafer Partisi Isparta- Şarkikaraağaç Belediye Başkan adayı Tamer Yalçın kaç yaşında, nereli? Muhterem Arslan kimdir? Zafer Partisi Isparta- Sütçüler Belediye Başkan adayı Muhterem Arslan kaç yaşında, nereli?
title