Haberler

Balkız Ahmetli ve Gölmarmara'da Vatandaşlarla Buluştu

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Manisa Milletvekili Adayı Zeynel Balkız, Gölmarmara ve Ahmetli ilçelerinde gerçekleştirdiği ziyaretlerde vatandaşlardan büyük ilgi gördü.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Manisa Milletvekili Adayı Zeynel Balkız, Gölmarmara ve Ahmetli ilçelerinde gerçekleştirdiği ziyaretlerde vatandaşlardan büyük ilgi gördü.

Seçim çalışmalarına ara vermeden devam eden MHP Manisa Milletvekili Adayı Zeynel Balkız, Gölmarmara'da esnaf ve pazaryeri ziyaretlerinde bulundu. Zeynel Balkız, ilk olarak partisinin ilçe teşkilatını ziyaret etti.

MHP Gölmarmara İlçe Başkanı Kadir Akıncı, İlçe koordinatörü Mücahit Tunay, Belediye Meclis üyeleri tarafından karşılanan Balkız daha sonra partililerle birlikte ilçe esnafını ziyaret etti. Esnafı tek tek dolaşan Balkız, burada vatandaşların yoğun ilgisi ile karşılaştı.

Esnaf ve vatandaşların istek ve sıkıntılarını tek tek dinleyen Balkız, sıkıntılarının çözümünün Milliyetçi Hareket kadrolarında olduğunu ifade etti.

"Hükümetin esnafa ve çiftçiye verecek bir şeyi kalmamıştır." diyen Balkız, "Verdiği taahhütleri yerine getiremiyorlar. Buna da kılıf uydurmaya çalışıyorlar. Esnafı, çiftçiyi, işçiyi düşünmüyorlar. Milliyetçi Hareket Partisi olarak esnafa, çiftçiye, işçiye hak ettiği değeri vereceğiz. Emekliyi sıkıntılarından kurtaracağız. Bunlar açıkladığımız beyannamemizde var. Asgari ücret net bin 400 TL, 100 TL yol desteği ve 250 TL kira yardımı yapılacak. Asgari ücretliden vergi alınmayacak. Asgari ücretlinin, emeklinin alım gücünü artması ticareti de canlandıracaktır. Esnaf borç ve faiz sarmalından kurtarılacak. Esnafın emekli aylığından sosyal güvenlik destek primi kesilmeyecek, AVM yasası esnafın lehine değiştirilecektir. Çiftçiye mazot 1.75 TL'den verilecek. Girdi maliyetleri düşürülecek daha düşük fiyatla üretim yapmaları sağlanacaktır. Bu şekilde dikkatli hazırlanmış ve her kesime hitap eden bir ekonomik programımız var." dedi.

İsrafın önlenerek vatandaşın hakkı olan paranın yine vatandaşa verileceğini anlatan Balkız, "Sizlere bu hizmeti vermek için Milliyetçi Hareket Partisi ile gelin birlikte yürüyelim" dedi. Vatandaşların desteğini alan Balkız buradan sevgi gösterileri içinde Ahmetli ilçesine geçti.

AHMETLİ ZİYARETİ

Ahmetli'de ilk olarak esnaf ve vatandaşları ziyaret eden Balkız daha sonra Mahalle ziyaretlerine geçti. Sevgi seli ile karşılanan Balkız ilgileri için vatandaşlara teşekkür ederek, vatandaşın dert ve taleplerini dinledi. Balkız, Ataköy, Çağlayan ve Kargın mahalleleri ziyaretinde bulun. Kargın'da miting gibi bir toplantı düzenleyen Balkız'a MHP Manisa Milletvekili Adayları Osman Oktay, Mehmet Memiş, Cemal Murat Erim, Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Tanju Balatlı, Turgutlu Ticaret Odası Başkanı Faruk Aydın, Kargın Muhtarı Fadıl Aydın da eşlik etti.

Kargın'da vatandaşlara hitap eden Balkız, Milliyetçi Hareket Partisi'nin bölünmenin ve parçalanmanın önüne geçmek ve çiftçi, işçi, esnaf ve her kesimin refahı için hizmete geleceğini anlatarak, birliğin iktidarlarında sağlanacağını, haksızlık ve hukuksuzluğa dur diyeceklerini ifade etti. Balkız, israfı önleyeceklerini milletin kaynağını millete vereceklerini söyleyerek, "Çiftçiye mavi mazot dediler. Fakat 13 yıldır mavi mazotu görmedik. Türkiye'de hukuksuzluklar vardı 'hukuksuzlukları kaldıracağız' dediler. Dün temelli inanç temelli bir takım değerlerimizi de dikkate alarak 'Biz imam hatipleri Kur'an Kurslarının kapatılmasına sebep olan bu iktidarların gitmesini ve Türkiye'nin burada yaşayan her insanın kendi inancını dilediği gibi yaşamasını ve düşüncesini ifade etmesine sağlayacağız' dediler ve netice itibariyle 13 yıl sonra size bu söylenenlerin ne kadarını gerçekleştirdiklerini Türkiye tablosunu sizlere sunuyorum. Evvela mavi mazottan başlayalım. Bizim mazotumuzun hiçbir zaman 13 yılda rengi değişmedi. Hamdolsun ama gemilere gemicikleri ÖTV'siz ve KDV'siz 1 lira 20 kuruşa mazot verilirken benim kamyoncu, traktörcü ve üretici halen dört liranın üzerinde mazot almaya devam ediyor. Sevgili hemşehrilerim asgari ücretin bugünkü değerini hesapladığımızda yine görüyoruz ki 4 kişilik bir aile günde sadece çay ve simitle yaşasa ayda 650 liralık bir harcama yapmak mecburiyetinde. Sadece çay ve simit için lütfen hesaplayın 4 çay sabah 4 akşam 4 öğlen ve dörder tane de simit 4 kişilik bir ailede toplam 650 TL yapıyor. 900 liralık asgari ücrette ev kirası, okul parası, çocuğun geleceği, sağlık parası, yol parası, giyim kuşam ve diğer harcamalar nerede? İşte bunların hiç birisini asgari ücrete karşılanamadığını görüyoruz. Sevgili hemşehrilerim Milliyetçi Hareket Partisi seçim beyannamesinde diyor ki bin 400 lira asgari ücret ayrıca asgari ücretliden vergi alınmayacak ayrıca 100 TL'de büyük şehirlerde yaşayan asgari ücretlilerimize Manisa'da bunu kapsıyor. 100 TL'de servis gideri vereceğiz. 250 lira da onlara kira yardımı yapacağız diyoruz." şeklinde konuştu.

İSRAFIN ÖNÜNE GEÇECEĞİZ

MHP olarak seçim vaatlerini söylerlerken iktidarın 'Bunlar Türkiye'yi batıracaklar.' dediğini hatırlatan Balkız, "Bu kaynağı nereden bulacaksınız? Bu kaynak sağlanamadığı zaman Türkiye batar. İşte görüyorsunuz bunlar eski Türkiye'yi yeniden getirmek istiyorlar' diye bizi suçluyorlar. Sevgili hemşehrilerim bunun cevabı yine kendi uygulamalarında var Sayın Bülent Arınç hükümet sözcüsü olarak diyor ki. Devlet kademelerinde eğer hiç israf yapmasaydık sizden beş kuruş dahi vergi almadan bu ülkeyi rahatlıkla idare ederdik diyor. O zaman ben de soruyorum Kargın'da bu israfı bizim vatandaşımız ne yapıyor Kargınlılar mı yapıyor? Yoksa iktidarın başındakiler mi yapıyor? Sevgilim hemşerilerim bunlar vatandaşın derdi ile ilgilenmek bir tarafa, bunlar kendi yandaşlarına bakanlara genel müdürlere ve birtakım kurumlara Mercedes dağıtmakla meşguller. Öyle ucuz Mercedesler filan değil tanesi 1 milyon lira. Eski para ile 1 trilyon lira olan Mercedes dağıtmakla meşguller. Vatandaş eleştiriyor ayıp günah değil mi bu milletin parasını nasıl böyle dağıtırsınız diyorlar. Maliye bakanından cevap geliyor 'Sevgili hemşehrilerim bunu niye eleştiriyorsunuz. Bu dağıttığımız Mercedeslerin parası çekirdek fıstık parası değil.' Çekirdek parası bile değil diye vatandaşla alay ediyorlar. Dağıttıkları Mercedeslerin toplam bedeli maliye bakanı söylüyor bunun bedeli 3 milyar 300 milyon lira imiş yani eski bir çile 3 katrilyon 300 milyon lira imiş. Demek ki bizim hükümetimiz eğer bu Mercedeslerin parası çekirdek parası değilse hükümetimiz iktidarları döneminde 3 katrilyon 300 milyar liralık çerez yemişler demektir. Belki daha fazla çerez yemişler demektir. Sevgili hemşehrilerim Mercedes dağıtan bir anlayış nerede çiftçinin derdi nerede bağlarını soğuk vurmuş olan insanların derdi nerede? İşte burada bağların arasından geldik. Bu sene soğuk vurdu, ayrıca don tehlikesi oldu. Bağlarımız zarar gördü ama karşılığında ne gördük. Maalesef bu ülkeyi kalkındırmak hamlesinde adalet teşkilatını düzeltmek bahanesiyle iktidara gelenlerin ülkeyi ne hale getirdiklerini gördük bugün Türkiye tam 2 milyon 200 bin Suriyeliyi ağırlamak zorunda kaldı. Kendi fakiri kendi fukarası kendi dar gelirlisi ve kendi işsizine iş bulamayan Türkiye bugün Hatay'da, Urfa'da, Antep'te ve pek çok ilimize Suriyeli çalıştırıyor sevgili hemşehrilerimiz. Suriyeli çalıştırmak zorunda kalıyor. Bunun aslına bakarsak kaynağı nedir? Türkiye'nin kötü yönettiği dış politika sıfır hata sıfır problem diye başlattıkları dış politika bugün geldiği noktada her tarafımızda ateş çemberi ve bütün komşularıyla ihtilaflı olan bir Türkiye bize miras kaldı. İşte bunları aşmak için artık yeni bir soluk lazım. Artık yeni bir ruh lazım, o yeni ruh da Allah izin verirse; sizlerde destek verirseniz değerli hanımlar, değerli kardeşlerim 7 Haziran olacaktır." dedi. - MANİSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Milliyetçi Hareket Partisi Zeynel Balkız Gölmarmara Ahmetli Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Kuruluş Osman 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 24 Nisan Kuruluş Osman yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Bir Sevdadır 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 24 Nisan Bir Sevdadır yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? OKC Thunder NO Pelicans NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 25 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Survivor Düello oyununu kim kazandı? 24 Nisan Çarşamba 2024? Survivor kim elendi? 24 Nisan Çarşamba Survivor'da kim elendi? Survivor eleme adayları kim? 24 Nisan Çarşamba Survivor potada kimler var? #129300 Kaç öğretmen atanacak? Atanacak öğretmen sayısı belli oldu mu? Bakan Tekin duyurdu Survivor kim kazandı? 24 Nisan Çarşamba Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Görümce nerede çekildi? Görümce filmi konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Görümce hangi il ve ilçede çekildi? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Görümce filmi konusu nedir? Görümce filmi oyuncuları ve Görümce özeti! Kuruluş Osman CANLI izle! ATV Kuruluş Osman 157. bölüm canlı izle! Kuruluş Osman yeni bölümde neler olacak? ATV canlı izleme linki! 24 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title