Haberler

Bağcılar'da Hayat Boyu Öğrenme Sergisi Açıldı

Güncelleme:

BAĞCILAR'DA HAYAT BOYU ÖĞRENME SERGİSİ AÇILDIBağcılar Belediyesi Kadın ve Aile Kültür Sanat Merkezi kursiyerlerinin el emeği göz nuru ürünlerinden oluşan sergi, İstanbul İl Milli Eğitim Müdürü Levent Yazıcı ve Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı tarafından törenle açıldı.

BAĞCILAR'DA HAYAT BOYU ÖĞRENME SERGİSİ AÇILDI

Bağcılar Belediyesi Kadın ve Aile Kültür Sanat Merkezi kursiyerlerinin el emeği göz nuru ürünlerinden oluşan sergi, İstanbul İl Milli Eğitim Müdürü Levent Yazıcı ve Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı tarafından törenle açıldı. Sergide ahşap yakmadan tel kırmaya ve örgüye kadar yüzlerce ürün bulunuyor.

Bağcılar, 1-7 Haziran Hayat Boyu Öğrenme Haftası'nda güzel bir etkinliğe ev sahipliği yaptı. Bağcılar Belediyesi ve Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü'nün işbirliğiyle Bağcılar Belediyesi Kadın ve Aile Kültür Sanat Merkezi'nde eğitim gören kursiyerler yıl sonu sergisi açtı.

"Bağcılar öncü ilçelerden"

Kadın ve Aile Kültür Sanat Merkezi'nin bahçesinde kurulan serginin açılışına İl Milli Eğitim Müdürü Levent Yazıcı, Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Yılmaz katıldı. Kursiyerlerin hepsini öğrenmeye çok istekli gördüğünü söyleyen Yazıcı, "Çalışmaların her geçen gün daha da büyüyerek devam ettiği gözüküyor. Hayat boyu öğrenmeye katılımınızı sürekli artırmaya çalışıyoruz. Bu konuda Bağcılar öncü ilçelerimizden bir tanesi. Çünkü belediye başkanımız ve ilçe milli eğitim müdürümüz büyük bir uyumla çok güzel çalışmalar yürütüyor. Hepinizi tebrik ediyorum. Hayat boyu öğrenme yolculuğunuz devam etsin diyorum. Hepinizin yolu açık olsun. Sürekli öğrenin" dedi. Başkan Çağırıcı ise "Stantlardaki her şey el emeği göz nuru. Birbirinden güzel eserler ortaya konulmuş. Kursiyerlerimizi tebrik ediyorum" diye konuştu.

31 branşta 866 kursiyere eğitim

Konuşmaların ardından sergi, kurdelenin kesilmesiyle ziyaret açıldı. Sergide ahşap yakma, modelistlik, el sanatları, tel kırma, örgü, resim, filografi ve çocuk gelişimi başta olmak üzere çok sayıda kursa ait ürünler yer alıyor. Yetkililer, pandemiye rağmen 2021 yılı içerisinde Bağcılar Belediyesi Kadın ve Aile Kültür Sanat Merkezi'nde 31 branşta 68 kurs açıldığını ve 866 kursiyerin eğitim aldığını söyledi.

Sergi, 7 Haziran 2021 akşamına kadar ziyaretçilere açık olacak.

Oluşturulma Tarihi : 01. 06. 2021 Fotoğrafı İndir Fotoğrafı İndir Fotoğrafı İndir Fotoğrafı İndir Haberler 3. Bölge Belediye Başkanları Bağcılar'da Toplandı Haziran Ayı Normalleşme Tedbirleri Genelgesi Bağcılar'da Maymuncuk Operasyonu Bağcılarlı Engelliler Polonya'da Türkiye'yi Temsil Edecek Bağcılar'da Üçüncü Tarım Kredi Kooperatifi Marketi Açıldı Lokman Çağırıcı Yeniden MBB Encümen Üyeliğine Seçildi Bağcılar Belediyesi "Halk Meclisi" IOPD ödüllerine aday oldu Online Satrancın Şampiyonları Ödüllerine Kavuştu Mavi Beyazlılar 2. Etaptaki Hedefi Liderlik 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Kaynak: Habermetre / Toplum

milli eğitim bakanlığı Bağcılar Belediyesi Lokman Çağırıcı Bağcılar Toplum Haberler

Bakmadan Geçme

Demet Akalın ve kiracı olayı ne? DEMET AKALIN kiracısı ile kriz mi yaşadı? Demet Akalın, evini ne kadara kiraladı, olay ne? Sevda Türküsev kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Sevda Türküsev kaç yaşında, nereli? Sevda Türküsev biyografisi! Kilis Belediyesi hangi parti? Kilis Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? FAİZ ARTTI MI? Merkez Bankası Nisan ayı faiz kararı ne oldu? Gönül Dağı setinde taciz mi yaşandı? İki kadın arasında taciz şoku! Davada ne karar çıktı? Survivor yeni bölüm tanıtımı yayınlandı mı? Mavi takıma hangi yarışmacı geçecek? Arka Sokaklar'ın Mesut Komiser'i yeniden dizide! ŞEVKET ÇORUH Arka Sokaklar'a döndü mü? FRAGMAN CANLI İZLE Mehmet Tolga Akalın kimdir? NOW Çalar Saat konuğu Mehmet Tolga Akalın kaç yaşında, nereli? Mehmet Tolga Akalın biyografisi! Ateş Kuşları dizisi final mi yapıyor? Ateş Kuşları dizisi bitiyor mu? SURVİVOR BERNA KİMDİR? Berna Canbeldek kaç yaşında, nereli, elendi mi? Nisan ayı faiz kararı açıklandı mı? 25 Nisan Merkez Bankası faiz kararı ne olacak? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 25 Nisan Çarşamba Survivor yeni bölüm! Merkez Bankası faiz kararı ne olur? Nisan ayı faiz kararı yüzde kaç? Ekonomistler ne diyor? Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 25 Nisan Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Merkez Bankası faiz kararı ne zaman, saat kaçta açıklanacak? TCMB faiz kararı ne olacak?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title