Haberler

Aynı Yerdeki 2 Kazada 5 Kişi Yaralandı

BODRUM'da hız nedeniyle virajda takla atan otomobilin kadın sürücüsü kazada yaralandı.

BODRUM'da hız nedeniyle virajda takla atan otomobilin kadın sürücüsü kazada yaralandı. İlk sürücüye müdahale edilirken aynı yerde iki otomobil çarpışınca bu kez 4 kişi yaralandı. Hastaneye kaldırılan yaralılar, tedaviye alındı.

İlk kaza, bugün öğle saatlerinde, Bodrum- Milas Karayolu'nun 8'inci kilometresinde meydana geldi. Bir danışmanlık şirketinin genel müdürü 34 yaşındaki Sevdiye Karanfil'in kullandığı 48 KM 098 plakalı otomobil, hız yüzünden virajda savruldu. Takla atan otomobil, yol kenarına yuvarlandı. Yoldan geçenlerin yardımıyla otomobilinden çıkarılan Karanfil'e aşırı sıcak nedeniyle hasır şapka ile gölge sağlandı. Kaza polis ve sağlık ekiplerine bildirildi. Vatandaşlar ayrıca, yoldan geçen sürücüleri yavaşlatıp uyardı. Gelen sağlık ekibi müdahaleye başladı.

O sırada, Bodrum yönünden Marmaris yönüne giden ve uyarıyla yavaşlayan Sinan Çatak'ın kullandığı 34 NH 7445 plakalı otomobile, peşinden gelen ve Bodrum tatilinden dönen Yusuf Çoban (43) yönetimindeki 34 KA 3718 plakalı otomobille arkadan çarptı. Kontrolden çıkan Yusuf Çoban yönetimindeki otomobil de yoldan çıkıp, durdu. İkinci kazada sürücü Çoban'ın eşi Ümmü Çoban (42), kızı Emine Çoban (28) ve torunları Sahra (4) ile Hazal (2) hafif yaralandı. Her iki sürücüyle birlikte Sinan Çatak'ın yanında bulunan eşi Sibel Çatak ise kazayı küçük sıyrıklarla atlattı. Kazada ağır yaralanan Sevdiye Karanfil ile hafif yaralanan diğer 4 kişi ambulansla Bodrum Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Polis, kazadan sonra soruşturma başlattı.

NASIL OLDUĞUNU ANLAMADILAR

İkinci kazaya karışan sürücüler, yan yana gelince "Biz nasıl yaptık bu kazayı" diye birbirlerine sordu. DHA muhabirine açıklama yapan sürücülerden Sinan Çatak, "Ben vatandaşların el kol hareketlerini görünce kaza olduğunu anladım ve yavaşladım. Tam kazanın hizasına geldiğimde arkamdan gelen araç bana aniden çarptı ve dengemi bozdu. Kaza üstüne kaza oldu yani, nasıl olduğunu anlamadım" dedi. Diğer sürücü Çoban ise "Kaza nedeniyle olay yerinde gerekli işaretleme ve uyarılar yapılmadı. Virajdan çıkınca birden kalabalığı gördüm frene bastım ancak geç kaldığımı anladım" dedi.

- Muğla

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Emine Çoban Milas Çatak 3.Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title