Haberler

Avcılar'da minarelerden koronavirüs uyarıları tekrar başladı

Güncelleme:

İstanbul'da koronavirüs vakalarının artması üzerine alınan önlemler arttırılırken, Avcılar'da salgının ilk günlerinde olduğu gibi minarelerden maske, temizlik ve sosyal mesafe kuralına uyulması konusunda tekrar anonslara başlandı.

Avcılar Müftüsü Bekir Derin, İçişleri Bakanlığı'nın Diyanet dahil ilgili kurumlara gönderdiği halkın uyarılması konusunda gönderdiği genelge doğrultusunda hareket ettiklerini, öğle saatlerinde herkesin dışarıda olduğunu göz önüne alarak öğle namazının ardından camilerden söz konusu uyarının yapıldığını söyledi. Derin, bu çalışmanın bakanlığın en son talimatlarındaki duyuru kapsamında olduğunu kaydetti.

Avcılar'da minarelerden koronavirüs uyarıları tekrar başladı

"İNŞALLAH BİRLİKTE BAŞARACAĞIZ"

Yaya trafiğinin yoğun olduğu ilçenin en kalabalık kesimlerinden Marmara Caddesi'nin alt tarafında bulunan Merkez Ulu Camii minarelerinden, "Kıymetli vatandaşlarımız; Salgınla mücadelede maske, temizlik ve mesafe kuralına uyma konusunda çok dikkatli olmalıyız. Saygıdeğer hemşerilerimiz sonbahara girdik, kış yaklaşıyor. Özellikle kapalı yerlerde ve yoğunluğun arttığı alanlarda fiziki mesafe kuralı noktasında daha dikkatli olmalıyız. Salgında hepimiz birbirimize karşı sorumluyuz. İnşallah birlikte başaracağız" denildi.

Avcılar'da minarelerden koronavirüs uyarıları tekrar başladı

TEST YAPTIRMAK İSTEYENLER SIRAYA GİRDİ

Bu arada, Avcılar Murat Kölük Devlet Hastanesi'nde Covid-19 testi yaptırmak isteyenler bahçede sıraya girdi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

İçişleri Bakanlığı Koronavirüs Avcılar Haberler

500

Yorumlar (14)

Muglali:

Okullar açıldı corana vakaları patladı gerçek bu özel okullar para kazansın diye çok yanlış yaptılar

3
3
yanıtYanıtla
ömer turan:

vakalar patladı diyorsunuz okulları açıyorsunuz. üniversiteleri açıyorsunuz. Lütfen bu kötülüğü yapmayın çocuklara. özel okullar dahil kapansın bitsin bu hastalık.

2
2
yanıtYanıtla
Broo:

Fenerbahçe taraftarları çok abartıyor şimdiden iç içe girip şampiyonluk kutlamaları yapıyorlar koronayı hiçe sayıyorlar basın dahi kimse çıt çıkarmıyor iki dügün konvoyu boy boy haber yapılıyor yorumsuz.....

2
2
yanıtYanıtla
krroooo:

çocuklar inanın , inanın cocuklargüzel günler göreceğiz , güneşli günlerFENERBAHÇE düşmanlarını yeneceğiz , ŞAMPİYONluk şarkıları söyleyeğiz.

yanıt0
yanıt0
sofi:

imamlarda artık tebliği biraktı namaz kıldırıp çıkıyorlar oysaki orası tebliğ makamıdır sanki susturulmuşlar bence aldıkları para haram sanki kur''anı bile camide yasaklamışlar bunun hesabını Allaha veremiycekler dilsizler

1
2
yanıtYanıtla
sofi:

bazı müftüler vaiz veriyo insanlar camide uyuyo sanki hiç feyizleri kalmamış neden acaba hatta müftü camide sohbet verince sohbeti bitene kadar dışarda beklerim

1
2
yanıtYanıtla
Adil:

Bu belediyenin işi değil mi?

2
1
yanıtYanıtla
EDİRNE:

EDİRNEDE, TÜRKÇE yetmezmiş gibi BULGARCA ve YUNANCA bile yapılıyor. Hiç bitmedi

1
1
yanıtYanıtla
VATANDAŞ:

MALATYA DA BU ANONSLAR BİR TÜRLÜ BİTMEDİ. VATANDAŞ A DA SIRADAN GELMEYE BAŞLADI YANİ BİR UYARI NİTELİĞİ TAŞIMAYAN ALIŞILMIŞ BİR ŞEY OLDU.

0
2
yanıtYanıtla
boş adamlar:

boş işler bunlar

1
0
yanıtYanıtla
Tüm 14 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title