Haberler

ATO'dan, Altın Koza Etkinliklerine Destek Çağrısı

Güncelleme:

ATO Yönetim Kurulu Başkanı Gizer, Altın Koza Film Festivali etkinlikleri kapsamında düzenlenecek indirimli alışveriş günlerine katılmaları konusunda çağrıda bulundu.

Adana Ticaret Odası (ATO) Yönetim Kurulu Başkanı Ali Gizer, Altın Koza Film Festivali etkinlikleri kapsamında düzenlenecek indirimli alışveriş günlerine katılmaları konusunda tüm üyelerine çağrıda bulundu.

Etkinliğe katılan firmaların diledikleri miktarda indirim yapabileceklerini ifade eden Gizer, vatandaşların gerçek indirim yapıldığı konusunda ikna edilmelerinin hedeflenen başarının yakalamasında en önemli etken olacağını bildirdi.

Bereketli Çukurova topraklarının, tarımsal alanda olduğu kadar sanat ve edebiyat alanında da cömert davrandığını, başta Yaşar Kemal, Orhan Kemal, Muzaffer İzgü, Demirtaş Ceyhun, Yılmaz Güney olmak üzere Türkiye'nin önde gelen sanat ve edebiyat adamlarından çoğunun Çukurova'dan çıktığını kaydeden Gizer, 17-23 Eylül tarihleri arasında 19. kez gerçekleştirilecek Altın Koza'nın, bu değerlerin ülkemize ve dünyaya duyurulmasını sağlayan son derece önemli bir etkinlik durumuna geldiğini ifade etti.

Festivalin, adı daha çok polis-adliye haberleriyle gündeme taşınan Adana'nın sosyal ve kültürel açıdan tanıtımına da önemli katkılarda bulunacağına inandığını ifade eden Ali Gizer, Adana'nın, böylelikle sanat ve sinema etkinlikleri açısından Türkiye'nin en önde gelen kentlerinden birisi olabileceğinin vurgulandığını kaydetti.

Gizer, Altın Koza Festivali'nin sanatsal ve kültürel etkinlikleriyle olduğu kadar, kentte yarattığı ekonomik hareketlilik bakımından da önem taşıdığını aktararak, "Etkinlikler kapsamında gerçekleştireceğimiz indirimli alışveriş günleri ile bir yandan ekonomik sıkıntı içerisindeki vatandaşlarımıza indirimli alışveriş yapabilme imkanı sağlanmakta, diğer yandan üyelerimizin de satışlarını artırarak finansal anlamda rahatlatılmaları hedeflenmektedir. İndirim döneminin, üreticisi, esnafı, tüccarı ve tüketicisi ile toplumun tüm kesimlerini kucaklayan bir platform oluşturmasını amaçlıyoruz" dedi.

Önceki yıllarda gerçekleştirilen etkinlikler sırasında Adana'nın ticari yaşamında önemli bir hareketlilik yaşandığını kaydeden ATO Başkanı Ali Gizer sözlerini şöyle sürdürdü:

"Geçtiğimiz dönemlerdeki indirimli alışverişlerde, sektörel farklılıklar dolayısıyla yüzde 2'den yüzde 55'e varan oranlarda indirim uygulayan üyelerimizin satışlarında yüzde 200'lere varan oranlarda artış kaydedilmişti. Aynı başarının bu etkinlikte de yakalanabilmesi bakımından tüm üyelerimize görev düşüyor. Üyelerimizin sektörlerine göre ne kadar indirim uygulayacaklarını ilan ederek, vitrin ve reklamlarında bunu duyurmaları gerekiyor. Üyelerimiz bu kampanyaya tamamen gönüllü olarak iştirak edeceklerdir. Bu bakımdan vatandaşlarımızın gerçek indirim yapıldığı konusunda ikna edilebilmeleri konusunda üyelerimize önemli görevler düşmektedir. Bunun için uygulanacak en kolay yöntem, etiket fiyatları üzerinden kasada yapılacak belirli oranlardaki indirimlerdir. Adana esnaf ve tüccarının nefes alabilmesinin yanı sıra vatandaşa ucuz alışveriş yapma olanağı sağlayan indirimlerin başarıya ulaşabilmesi için üyelerimizin tüketiciyi yanıltacak yaklaşımlardan uzak durması ve gerçek indirim uygulamalarının tüketicinin güvenini artıran bir unsur olarak başarıda önemli bir katkı sağlayacağına inanıyorum. Adana Ticaret Odası olarak 17-23 Eylül tarihleri arasındaki etkinlikler kapsamında tüm vatandaşlarımızı sokağa çıkmaya, alışverişe, sinemaya, tiyatroya, lokantaya gitmeye davet ediyoruz." - ADANA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Türkiye Eylül Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title