Haberler

Antalya Open'in En Büyük Raketi Yuichi Sugita Oldu

Antalya Open ATP çim kort turnuvasının son gününde, tek erkekler kategorisinde ana tabloda final karşılaşması yapıldı.

Antalya Open ATP çim kort turnuvasının son gününde, tek erkekler kategorisinde ana tabloda final karşılaşması yapıldı.

Sugita, sırasıyla Avustralyalı, İspanyol, Alman ve Kıbrıslı rakiplerini eleyerek geldiği finale çok hızlı bir başlangıç yapan Sugita, klasmanın 62. basamağındaki Mannarino'ya açılış setinde tek oyun şansı tanıdı ve şampiyonluk yolunda ilk adımı attı.

Tek erkekler final müsabakasında Japon tenisçi Yuichi Sugita ile Fransız tenisçi Adrian Mannarino karşılaştı.

Sugita, turnuva boyunca soğuk kanlılığını koruyarak konsantresini bozmaması dikkatleri çekerken, bütün maçları kazanmasını bildi.

Birinci seti 6-1 kazanan Japon Yuichi Sugita ikinci sette 6-6 beraberlik olunca taybirek setini 7-4 alınca turnuvanın şampiyonu oldu. Şampiyon Sugita aynı zamanda turnuvanın birincisine ayrılan 78 bin 270 Avro para ödülünü almaya hak kazandı.

Tek erkekler final müsabakası sonunda ödül töreni düzenlendi. Düzenlenen ödül töreninde birinci olan Japon tenisçi Yuichi Sugita'ya ödülünü Gençlik ve Spor Bakanlığı Müsteşar yardımcısı İbrahim Özekinci ve Türkiye Ekonomi Bankası (TEB) Marka ve İletişim direktörü Zeynep Demirkol birlikte verdi. İkinci olan Fransız tenisçi Adrian Mannarino ise ödülünü Antalya Vali Yardımcısı Salih Gürhan ile Kaya Holding Yönetim Kurulu Başkanı Burak Kaya'dan aldı. Türkiye Tenis Federasyonu Başkanı Cengiz Durmuş, Serik Kaymakamı Haluk Şimşek, Serik Belediye Başkanı Prof. Dr. Ramazan Çalık, Gençlik ve Spor Antalya İl Müdürü Burahettin Hacıcaferoğlu'na katkılarından dolayı teşekkür plaketi verdi.

"HAYATIMIN EN DUYGUSAL ANINI BUGÜN BURADA YAŞIYORUM"

Ödül seremonisinde tribünleri dolduran seyircilere bir konuşma yapan Sugita, "Hayatımın en duygusal anını bugün burada yaşıyorum. ATP düzeyindeki ilk yarı finalim ve finalimin ardından ilk zaferime de Antalya Open'da uzandım. Müthiş anılar biriktirdiğim Antalya'ya geri geleceğim, seneye görüşmek üzere" ifadelerini kullandı.

Ödül töreninin ardından Sugita şampiyonluk kutlaması şerefine şampanya patlattı ve bolboyluk yapan kort görevlisi çocuklar ile havuza atlamak istedi. Ancak havuzun soğuk olduğu ve kramp gireceği gerekçesiyle havuza girmekten vazgeçerken, bolboylar Sugita yerine havuza atlamayı ihmal etmedi.

(Sedat Temel / İHA)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Burak Kaya Türkiye Antalya Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title