Haberler

Annesi, yakın arkadaşıyla kaçmıştı! Talihsiz genç konuştu: Uygunsuz fotoğrafları vardı

Güncelleme:

Konya'nın Çumra ilçesinde yaşayan 36 yaşındaki Akile Doğan, yanına 2,5 yaşındaki oğlunu da alarak kayıplara karıştı. 4 evlilikten 5 çocuğu olan Doğan'ın oğlunun arkadaşı ile kaçtığı iddia edildi. Genç kadının 20 yaşındaki oğlu, "Konuşmalarını gördüm. Uygunsuz fotoğraflar vardı" dedi.

4 resmi evlilik yapan Akile Doğan, son evliliğini Çumra ilçesinde yaşayan E.A. ile yaptı. Çiftin bu evliliklerinden A.O. isimli erkek çocukları dünyaya geldi. Akile Doğan, 4 Aralık günü 2,5 yaşındaki küçük çocuğunu da yanına alarak kayıplara karıştı. E.A. da çocuğunun hayatından endişe ettiğini belirterek polis merkezine gidip kayıp müracaatında bulundu. E.A. eşine boşanma davası da açtı. Doğan'ın kaçarken de evde bulunan altın ve paraları da alıp gittiği öğrenildi.

20 YAŞINDAKİ OĞLUNDAN KAN DONDURAN AYRINTILAR!

Sabah gazetesinde yer alan habere göre; Akile Doğan'ın 20 yaşındaki H.C.M. annesinin küçükken kendisine işkence yaptığını söyledi. H.C.M. yaşadıklarını şu sözlerle anlattı: "Ben çocukluğumda işkence gördüm. Annem göbek deliğime, burnuma, kulağıma iğne ve kürdan sokuyordu. Evden çıkabilmek, gezmeye gidebilmek için bizi yaralayıp, hastaneye götüreceğim bahanesiyle bize bunları yapıyordu. Bunlar sürekli tekrarlanıyordu. Bir öz anne çocuğuna bunları yapmazdı.

Annesi, yakın arkadaşıyla kaçmıştı! Talihsiz genç konuştu: Uygunsuz fotoğrafları vardı

"BABAM İŞE GİTTİĞİ ZAMAN EVE ADAMLAR GELİYORDU"

Kendi gezebilmek için bizlere işkence yapıyordu. O zaman ilçede kalıyorduk. Babam işe gittiği zaman eve adamlar geliyordu. Bunları hatırlıyorum. Daha sonra kardeşimi alıp gitti. Babama da peşimden gelmeyin bu çocuk sizden değil demiş. Annem alkol ve madde bağımlısı. Hareketleri normal değil. 5 senede bir evleniyor. Çocukları oluyor ve terk edip gidiyor. Kaçıp gittiği üvey kardeşimin hayatından endişe ediyorum. Onun olduğu yerde eve giren çıkan belli olmaz.

"EN YAKIN ARKADAŞIMDI, UYGUNSUZ FOTOĞRAFLARI VARDI"

Çocuğun psikolojisini bozacağını düşünüyorum. Konuştuğu çocuk eskiden benim en samimi olduğum arkadaşımdı. Konuşmalarını gördüm. Uygunsuz fotoğraflar vardı. Annem uzun bir süre beni aramadı. Annemi 7. Sınıfa gidinceye kadar pek tanımıyordum. 2-3 senede bir görüyordum" dedi. H.C.M. de kardeşinin hayatından endişe duyduğunu belirterek Savcılığa müracatta bulundu. Akile Doğan'ın psikolojik sorunları olduğu ve ilaç kullandığı da belirtildi.

Annesi, yakın arkadaşıyla kaçmıştı! Talihsiz genç konuştu: Uygunsuz fotoğrafları vardı

"GEREKLİ YASAL İŞLEMLERİ BAŞLATTIK"

Ailenin avukatı Gülsen Pişmiş ise şunları kaydetti: 'Gerek davalının beyanları, gerekse de davacı müvekkilin beyanların ve yazışma içerikleri sadakatsizliğin ve zinanın var olduğuna kesin bir şekilde işaret ediyor. Ancak hukuki olarak da bazı teknik detaylar nedeni ile davalının bu davranışları genel olarak sadakatsizlik olarak nitelendiriliyor. Dava ikame edilirken bir genel boşanma nedeni olarak evlilik birliğinin temelinden sarsılmasına dayanmak daha kesin bir sonuç vaad ediyor.

Kaynak: Haberler.com / 3.Sayfa

Çumra Konya Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500

Yorumlar (61)

Maskülist:

Merak etmeyin mahkemeler yine kadını korumaya yönelik lehte hüküm verecektir. Erkeği zabtedip(uzaklaştırma,hapis) kadına sen dilediğini yapmaya devam et diyecekcektir, sen özgürsün sen başımızın tacısın ne desende beyanın bizim için esastır denilecek. Yetmedi aldattığın kocalarından nafakalarıda al ne ala! Kadınlar gezegenine hoşgeldiniz!!!

28
3
yanıtYanıtla
DELİ:

Doymuyor demekki istedigi boyutlar yok arayış içinde

25
5
yanıtYanıtla
ada:

sahıp cıkanı yok mu ana baba ıyı bır eş vs bu kadının kesınlıkle sahıp cıkılıp pıskolojık dahıl olmak uzere rehabılıtasyona ıhtıyacı var yoksa doymamak vs sacma sapan seylerden olamaz erkek aklıyla bakmayın baksana kendı cocuguna ıskence yapıyomus hersey beklenır pıskolojık hap kullanandan ustune alkol ve uyusturucuya da dusmus Allah kurtarsın ne dıym yazık ben daha cok cocuklarına uzuluyorum Rabbım ıyılerle karsılastırsın onları anneden yoksun kalmıslar :(

yanıt6
yanıt3
KONYALI:

YORUMLARDA OKUYURUM BU ASLA DİN İLE İLGİLİ DEĞİL İNANIN Kİ HIRISTIYANLARDA BÖYLE BİR PİSLİK OLAY PEK NADİR KADIN NE YAPSIN TAZE PATLICAN İSTEMİŞ CANI

14
13
yanıtYanıtla
Adil:

Ne kadar ahlaksızsın. . . . . . . .

yanıt2
yanıt1
FA:

Açıklama yapın o zaman kadın neden 20 yaşında oğlu yaşındaki çocukla kaçmış, bu adam ahlaksızda kadın mı doğru olan?

yanıt1
yanıt1
Mehmet:

Kadın neden o duruma düştu onuda sorgulamak gerek

5
21
yanıtYanıtla
Onuda den sor:

Veli

yanıt1
yanıt1
CO HART:

KONYA NIN ÇUMRA İLÇESİNDEN ADAM ÇIKMAZ

24
2
yanıtYanıtla
Tanık:

Bu adi kadın Çumra lı değil zaten.D.hisarlıymış. Adam çumralı ve adam suçsuz. Kadını bizzat tanıyanlar var ve hakkında söylenen herşey doğru, ayrıca daha çok şeyler var ortaya çıkmayan.Kadın tam bir ruh hastası ve aldatmak için gelmiş dünya ya. Diğer evlilikleri de aldatma yüzünden bitmiş ve başka sebepler fln

yanıt0
yanıt0
Tüm 61 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title