Haberler

Amerikalılar Ona Bayılıyor! Almanya'nın Kim Kardashian'ı Metisha Schaefer, Türk Çıktı

Güncelleme:

Almanya'nın Kim Kardashian'ı olarak bilinen Metisha Schaefer, Türk asıllı çıktı. Dünyanın tanıdığı Schaefer, Amerika'da Kim'in ikizi olarak gösteriliyor.

Almanya'da doğup büyüyen ve Almanya'nın Kim Kardashian'ı olarak bilinen dünyaca ünlü top model Metisha Schaefer'ın Türk olduğu ortaya çıktı. Asıl adı Mehtap Yavuz, olan model Amerika'da Kim Kardashian'ın ikizi olarak gösteriliyor.

KİM KARDASHİAN'A RAKİP ÇIKTI

Almanya'da bir çok projede yer alan Metisha Schaefer, daha sonra Amerika'nın en önemli kanallarında boy gösterdi. Amerika'nın E!Entertainment isimli kanalında reality şov programı yapan ve daha sonra Amerika'nın önde gelen dizi ve filmlerinde başrol oyunculuğu yapan ünlü aktrist ve model Metisha,Türk bir ailenin kızı olması ve Amerika'da Kim Kardashian'a rakip gösterilmesiyle tanınıyor.


TÜRK ERKEKLERİNİN YAKIN MARKAJINDA

Çekici surat hatlarıyla Kim Kardashian'a benzeyen Metisha Schaefer, fiziğiyle de şu sıralar Türk erkeklerinin yakın markajında. Zamanının büyük bölümünü spor yaparak geçiren güzel model, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla ilgiyi üzerine çekmeyi başarıyor. Instagram hesabını sık sık kullanan Metisha Schaefer'ın 500 bine yakın takipçisi bulunuyor


2010 SENESİNDE RADİKAL BİR KARAR ALARAK MIAMI'YE TANIŞINDI

Almanya'nın Köln şehrinde hayata gözlerini açan ve Metisha Schaefer, olarak tanınan Mehtap Yavuz, radikal bir karar alarak 2010 senesinde Amerika'nın Mıami eyaletine taşındı. Amerika'da da güzelliği ve yeteneğiyle kısa bir sürede dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Metisha, Jennifer Lopez, 50 Cent, Nicki Minaj, David Guetta, Sean Paul, Chris Brown, Pitbull, FloRida gibi sanatçıların çeşitli müzik videolarında önemli roller üstlendi.
kimkardashian


HEM ZEKİ HEM YETENEKLİ

İletişim fakültesi Gazetecilik bölümünde lisans mezunu olan model Metisha Schaefer, beş dil biliyor. Schaefer, WAGS Miami isimli dizide ve Blood Feast isimli korku filminde başrol olarak rol aldı.



Kaynak: Haberler.com / Magazin

Amerika Birleşik Devletleri Kim Kardashian Almanya Cinsellik Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Üsküdar - Samandıra Metro Hattı'nda ne oldu? Metrolar çalışıyor mu? İSKİ BARAJ DOLULUK ORANI 2024: İstanbul barajlarında son durum nedir? Baraj doluluk oranı seviyesi yüzde kaç? Kocasını terk edip üvey oğluyla kaçtı! Üvey oğluyla kaçan kadın ne dedi, olay ne? KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? 24 NİSAN TV YAYIN AKIŞI | Bugün hangi diziler var? Kanal D, Star TV, TRT1, ATV, TV8, Show TV, NOW TV Hıdırellez ritüelleri nedir 2024? Hıdırellez ne zaman, hangi tarihte kutlanır? Hıdırellez dileği nasıl yapılır? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 24 Nisan Çarşamba Survivor yeni bölüm! Gelinim Mutfakta CANLI YAYIN | 24 NİSAN GELİNİM MUTFAKTA PUAN DURUMU! Gelinim Mutfakta yeni bölüm İZLE! MÜGE ANLI CANLI İZLE! 24 Nisan Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? Şevket Çoruh Arka Sokaklar dizisinden neden ayrıldı? Mesut Komiser Arka Sokaklar'a dönecek mi? AZ ÖNCE DEPREM NEREDE OLDU SON DAKİKA! AFAD Kandilli Rasathanesi son depremler 24 Nisan! Resmi Gazete bugün (24 Nisan) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 24 Nisan Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? 24 NİSAN BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 24 Nisan dün gece deprem mi oldu?
500

Yorumlar (11)

KUZEY ATEŞDAĞLI:

Lan bu züvasun kızları ne fena hatunlar,sivaslı cindy,hadise şimdide bu metisa lokum gibiler harbiden ha...

4
7
yanıtYanıtla
yandan çarklı:

Kuzey bey abazalık başınıza vurdu galiba, mart ayıda gelmek üzere çiftleşme zamanınız geldi galiba

yanıt0
yanıt0
Imam:

Anasını babasını turk

3
2
yanıtYanıtla
khk:

gururmu duymalıyız acaba napalım şimdi

4
0
yanıtYanıtla
CESUR YÜREK:

Bunlar boya güzeli, ben almiyayım,

3
0
yanıtYanıtla
ASLI:

İNTERNET DE FİLMİNİ Bİ İZLESEK KARAR VERİRİZ.

2
1
yanıtYanıtla
cosmos:

bütün kadınların ki aynı tabi bencezeyecek

2
0
yanıtYanıtla
Yagmur:

Yani baska bir insanin kopyasi

1
0
yanıtYanıtla
ARDA TURAN:

SEXSİ ŞEKER

1
0
yanıtYanıtla
Abu musab alzarkawi:

Sibel kekilli ona is verecekmis almanyadan.

0
0
yanıtYanıtla
Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title