Haberler

Alevlerin sardığı Bodrum'da korkulan oldu! Yangın lüks otele sıçradı

Güncelleme:

Muğla'nın Bodrum ilçesinde ormanlık alanda çıkan yangın, Titanic Otel'e de sıçradı. Otelin içerisindeki vatandaşlar tahliye edilirken, yangın anları plajdakiler tarafından saniye saniye kaydedildi.

Türkiye'nin çeşitli illerinde meydana gelen orman yangınları nedeniyle üzüntülü günler yaşanıyor. Şu sıralar söndürme çalışmaları devam eden yangınlar, oteller ve yerleşim yerlerine kadar indi. Daha önce yangınının tehdit ettiği Bodrum Güvercinli'deki Titanic Otel'de de yangın başladı. Bölgeye Muğla Orman Bölge Müdürlüğü ile Büyükşehir Belediyesi yangın söndürme ekipleri sevk edildi. Yangına 2 helikopter ve 20 arazözle müdahale devam ediyor.

Alevlerin sardığı Bodrum'da korkulan oldu! Lüks otel cayır cayır yanıyor

SANİYE SANİYE KAMERALARA YANSIDI

Titanic Otel'e sıçrayan yangın, bölgedeki vatandaşların telefon kameralarına da yansıdı. Yangın nedeniyle sahil kıyısına inen ve teknelerle tahliye edilen vatandaşlar, Titanic Otel'deki yangını çaresizce uzaktan izledi.

Alevlerin sardığı Bodrum'da korkulan oldu! Lüks otel cayır cayır yanıyor

OTEL MİSAFİRLERİ TAHLİYE EDİLDİ

Alevler, bölgeye yakın 5 yıldızlı Titanic Deluxe Bodrum otele kadar yaklaşınca müşteriler, tedbiren deniz yoluyla güvenli alana tahliye edilmeye başlandı. Otel çalışanları da güvenli bölgeye alındı. Bölgedeki kara yolu trafiğe kapatıldı, sadece yangın söndürme araçlarının geçişine izin veriliyor.

Alevlerin sardığı Bodrum'da korkulan oldu! Lüks otel cayır cayır yanıyor

YANAN ALANIN YERİNE YAPILDI

15 Temmuz 2007'de Güvercinlik mahallesinde 100 hektarlık Kızılçam ağaçlarının bulunduğu ormanlık alanda yangın meydana gelmiş, yangın sonucunda 250 hektar orman alanı ile 30 hektara yakın tarım arazisi ve zeytinlik yok olmuştu. Titanic Otel'in bu alan üzerine inşa edildiği biliniyor.

Alevlerin sardığı Bodrum'da korkulan oldu! Lüks otel cayır cayır yanıyor

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Bodrum Muğla Haberler

Bakmadan Geçme

Okulu kim buldu? Okulu kim çıkardı? Okulu kim icat etti? Okula gitmek kimin fikriydi? Küçük Prens sözleri: En güzel Küçük Prens sözleri nelerdir? Küçük Prens kitabından alıntı sözler, Küçük Prens gün batımı sözleri! Beşiktaş Ankaragücü maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! BJK Ankaragücü maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki! Diyarbakır Belediyesi bayrak olayı ne? Belediye meclisinden kaldırıldı mı? Beşiktaş Ankaragücü maçı CANLI izle! 19 Nisan BJK Ankaragücü Konferans Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 21 Nisan 2024 Günlük Burç Yorumları: AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 21 Nisan Pazar burç yorumları nedir? Gaddar 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kızılcık Şerbeti 68. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Sarı kod uyarısı nedir? İşte MGM Sarı kod uyarısının anlamı Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 671. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Ateş Kuşları 52. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 9. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? 19-20 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı?
500

Yorumlar (6)

Tuncel Gezer:

Yıllar oncede bölgede bir yangın çıkartmışlardı. Sonra bu otel yapılmıştı.

83
1
yanıtYanıtla
Mustafa Tiryaki:

Su anda doğa kendi intikamini alıyor ama sanirim dogdayi yok ederek kurulan bu otel intikamini dahada buyuyerek alacak malesef

64
3
yanıtYanıtla
Serkan Baş:

Seneye Titanic Hotel' i büyütürler, rahat olun :)

43
3
yanıtYanıtla
Kenan Polat:

zamanında yediğin hurmalar, bugün tırmalar, titanic hotel yapılırken de ormanda KAZAYLA yangın çıkmıştı... Allah beter etsin

32
1
yanıtYanıtla
Zeynep Nursen:

İnsan oteline titanic dermi ya batar ya yanar uğursuz isim o

15
0
yanıtYanıtla
ahmet izmir:

Yangın zaten evlerin dibine yanaşmış. Büyük ihtimalle büyük yangının önünü kesmek için bilerek "önleyici yangın" çıkarmışlardır. Böyle şeyler oluyor ama tekniği bilmeyen vatandaş bunu yanlış anlıyor.

2
6
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title