Haberler

AK Parti Seydikemer İlçe Danışma Meclisi Toplandı

AK Parti Seydikemer İlçe Başkanlığı, Temmuz ayı ilçe danışma meclisi toplantısı yapıldı.

Ak Parti Seydikemer İlçe Başkanlığı, Temmuz ayı ilçe danışma meclisi toplantısı yapıldı.

Toplantıya AK Parti İl Yönetim Kurulu üyesi Burhanettin Tuna, İlçe Başkanı Salih Gümüş, Belediye Başkanı Yakup Otgöz, Belediye Başkanı Yardımcısı Hüseyin Turhan ve Mustafa Karakuş, parti yönetimi ve mahalle temsilcileri katıldı.

AK Parti Seydikemer İlçe Başkanı Salih Gümüş, yaptığı konuşmada; "Bilindiği üzere Türkiye ne zaman kalkınmaya ve güçlenmeye başlasa dış güçler oyunlar oynamaya başlıyorlar. Geçmişte sağcı solcu, alevi Sünni şimdi ise Türk kürt ve Müslüman kimliği adı altında terörist yetiştirmeye başladılar. Bu oyunlara fırsat vermedik İnşallah bundan sonra da vermeyeceğiz. AK Parti Muğla İl Başkanımız Sayın Kadem Mete bizlerden Seydikemer ile ilgili 3 adet proje istedi.Bizlerde teşkilat olarak toplanıp öncelikli 3 isteğimizi belirledik. Aslında 1 hastane 2 hastane 3 hastane demek istiyoruz. Ama başka ihtiyaçlarımız da var. Hastane bizim en önceliğimizdir. 1 Hastane, 2 Eğitim, ilçemizde eğitim öğretim gören okullarımız yeterli ve bakımlı olmadığı için Seydikemer Muğla'da en fazla taşımanın yapıldığı ilçe. Okullarımızın modern hale getirilmesi için il Başkanlığımıza detaylı bir çalışmanın olduğu dosya gönderdik. 3. Olarak ise ulaşım dedik. Çevremizdeki tüm yollar duble yol oldu. Sadece Seydikemer-Kaş ve Seydikemer-Söğüt kaldı. Bu yollarında 2017 de ihale edileceğini öğrendik. Bundan sonraki dönemde bu 3 projenin takipçisi olacağız. Toplantımıza katılımınızdan dolayı hepinize teşekkür ediyor hepinize saygılarımı sunuyorum" dedi.

Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz de, Seydikemerle ilgili yapılan ve yapılacak olan çalışmalar hakkında partilileri bilgilendirdi. Otgöz, "Hepinizi sevgi saygı hürmetle selamlıyorum. İnşallah toplantımız hayırlara vesile olur. Bizler Belediye olarak sıkıntıların çözülmesi için çalışmalarımıza hız kesmeden devam ediyoruz. Bizler, birlik beraberlik ve kardeşlik içerisinde Seydikemer'in sorunlarını çözmeye gayret ediyoruz. AK Parti'nin olduğu yerde birlik beraberlik ve kardeşlik ruhu hakimdir. AK Parti 14 yıldır bu ülkede birliğin beraberliğin ve kardeşliğin temsilcisi olduğu için iktidar. Nerede bir gariban ihtiyaç sahibi vatandaş varsa Ak Parti her zaman orada olmuştur. Şu anda Ak Partinin bir rakibi bile yok. CHP yok, CHP günden güne düşüyor. MHP de ise kurultay bile yapamadılar. Biz o partilere bakmayacağız, biz kendi işimize bakıp çalışmalarımıza devam edeceğiz. Seydikemer de sıkıntılarımız var. Bizler bu sıkıntılarımız çözmek için gece gündüz çalışıyoruz. Allah'a şükürler olsun çok problemi de çözdük ve çözmeye de devam edeceğiz" diye konuştu.

"AK Parti'nin kıymetini bilelim"

Başkan Otgöz, sözlerini şöyle tamamladı: "Seydikemer'in sorunlarını Salih Başkanımla birlikte takip edip gerekli çalışmaları yapıyoruz. Seydikemer'in imar sorununu eğer Ak Parti iktidar olmasa çözme şansımız yoktu. Partimizin kıymetini bilelim. Seydikemer imar konusunda rahat bir nefes alacaksa partimizin hakkını yememek lazım. Salih Başkanımla birlikte gerek vekillerimiz gerekse bakanlarımızla görüşmeler yaparak sorunlarımızı çözmek için gayret ediyoruz. DSİ'nin çalışmaları da devam edecek. Eşen çay ıslahı denize kadar devam edecek. Asfalt çalışmalarımız başladı. İnşallah kendi asfaltımızı kendimiz dökeceğiz. İnşallah Hükümet binamız ve Belediye binamız da en kısa sürede yapılacak. Salih Başkanımla birlikte çalışmalarımız uyum içerisinde devam ediyor. Bu toplantımızın hayırlara vesile olmasını diliyor sevgi ve saygılarımı sunuyorum"

Belediye Başkanı Yakup Otgöz'den sonra Ak Parti Seydikemer Kadın kolları Başkanı Zeynep Yalçınsoy ve Gençlik Kolları Başkanı Ramazan Yantır'da kısa bir konuşma yaparak kadın kolları ve gençlik kollarının yaptığı çalışmalar hakkında partilileri bilgilendirdi. Dilek ve temennilerden sonra ilçe divan toplantısı sona erdi. - MUĞLA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Yakup Otgöz Seydikemer AK Parti Muğla Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title