Haberler

AK Parti Osmangazi'den Teşkilata Vefa

AK Parti Osmangazi İlçe Başkanlığı, partinin kuruluşundan bugüne teşkilatlarında görev yapan yönetim kurulu ve meclis üyeleriyle vefa yemeğinde bir araya geldi. Gecede geçtiğimiz ay vefat eden AK Parti Osmangazi İlçe eski Başkanı Bayram Yıldız rahmetle anıldı.

AK Parti Osmangazi İlçe Başkanlığı'nın teşkilat içindeki birlik beraberliği artırmak için Merinos Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi'nde düzenlediği vefa yemeğine AK Parti Osmangazi İlçe Başkanı Cihat Çini ve yönetim kurulu üyelerinin yanı sıra Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, AK Parti İl Başkanı Sedat Yalçın, AK Parti Osmangazi İlçe eski Başkanları Ali Hasdemir, Nihat Çubukçu, Tahsin Kara ve Refik Özen ile çok sayıda partili katıldı. Yemekte ayrıca geçtiğimiz ay vefat eden AK Parti Osmangazi İlçe eski Başkanı Bayram Yıldız'ın oğlu Bilal Yıldız da onur konuğu olarak yerini aldı.

Vefa yemeğinde konuşan AK Parti Osmangazi İlçe Başkanı Cihat Çini, "Geçmiş dönemde teşkilatımızda ilçe başkanlığı yapan ağabeyimiz ve değerli büyüğümüz rahmetli Bayram Yıldız'ı anmanın yanı sıra geçtiğimiz günlerde hayatını kaybeden ilçe eski yöneticileri Mustafa Ergül ve Kadir Özkan, eski kadın kolları yöneticilerinden Kevser Meriç, meclis üyesi Cevat Bayrak, mahalle yöneticilerinden Tamer Şenyaz ve Mehmet Küçükler'i de burada rahmetle anıyoruz. Biz bu yemek organizasyonunu hem bizimle geçmişte omuz omuza çalışan yitirdiğimiz teşkilat mensuplarımızı hayırla yad etmek, hem de halihazırda birlikte çalıştığımız teşkilat arkadaşlarımızla bir araya gelmek adına tertipledik" dedi.

Zamanlarının büyük çoğunluğunu siyasetle uğraşarak ve siyaset için harcadıklarını hatırlatan Başkan Cihat Çini, "Bu davada çok kıymetli insanlar yer aldı; bazılarını da kaybettik. Bugün de bu kürsüden siyasi mesaj vermek yerine daha çok hayırla andığımız Bayram başkanımızı, ilçe yöneticisi arkadaşlarımızı, mahalle başkanlarımızı ve kadın kolları yöneticimizi burada okuttuğumuz hatmi şerifle anmak ve teşkilatımıza olan vefamızı göstermek istedik" diye konuştu.

AK Parti Osmangazi İlçe Başkanı Cihat Çini ve Yönetim Kurulu'nu düzenledikleri anlamlı organizasyondan dolayı kutlayan Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, AK Parti'nin büyük bir aile ve şu anda da Türkiye'nin en büyük sivil toplum kuruluşun olduğunu belirterek, "Gerçekten önemli bir görev yapıyoruz. Gerek genel olarak, gerekse yerel yönetimler anlamında bu ülkeyi en güzel şekilde yönetmek adına gece gündüz çalışıyoruz. Vatandaşlarımıza hizmet etme görevi bizlere de nasip oldu. Bu görevler esnasında bazı arkadaşlarımızı kaybettik. Bu millete hizmet etmek ve partilerini hedefine ulaştırmak için gece gündüz çalıştılar. Hepsini rahmetle ve şükranla anıyoruz. Bu kadrolar yenileniyor ve davamız da devam ediyor. Onların bir tek hedefi vardı; o da bu davayı hedefine ulaştırmak. Bizim de üzerimize düşen onların bu hedeflerini en güzel şekilde yerine getirmektir" dedi.

Bayram Yıldız'la birlikte geçmiş dönemde siyaset yapmaktan büyük onur duyduğunu dile getiren AK Parti Bursa İl Başkanı Sedat Yalçın, Yıldız'ı ve teşkilatta görev alarak ahirete intikal edenleri Allah'tan rahmet diledi. Konuşmasında vefa kavramının önemine işaret eden Başkan Sedat Yalçın, "Vefalı olmak herkesin başarabildiği bir iş değil. Bugün teşkilatlarımız bu duruşu gösteriyorlarsa bu özelliğe sahip oldukları içindir. Yapılan bir kadirşinaslıktır. Sonsuza kadar bu teşkilat oldukça olaylar karşısındaki duruşumuz da hep böyle olacak. Çünkü idealleri olan, şahsi hesaplarının ötesinde duyguları olan, yaşadığı mekan ve insanlık için önemli hisler barındıran topluluklar böyle dururlar. AK Parti Osmangazi İlçe Teşkilatı da Bursa'da hep böyle durmuştur. Bu organizasyonu gerçekleştiren Başkan Cihat Çini ve teşkilatına teşekkür ediyorum" diye ifade etti.

Konuşmasına yitirilen teşkilat mensuplarını anarak başlayan Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, "Bu anlamlı gecede kuruluştan bugüne partinin gerek yönetim kadrolarında gerekse mahallerimizde görev alan arkadaşlarımızla birlikte bulunuyoruz. Osmangazi'de zor şartlarda 2001 yılında bu teşkilatın temelini çok sağlam bir şekilde attık. İşte o temeller üzerinde AK Parti Osmangazi'de adım adım yükseliyor. İşte bu yükselişte sizlerin, bizlerin, resmi anlamda ya da teşkilatta üye olmayıp gönül vererek görev alan tüm arkadaşlarımızın desteği ile daha da ileriye gidecektir" diye konuştu.

Program AK Parti Osmangazi İlçe eski Başkanları Ali Hasdemir, Nihat Çubukçu, Tahsin Kara, Refik Özen ve geçtiğimiz ay vefat eden AK Parti Osmangazi İlçe eski Başkanı Bayram Yıldız'ın oğlu Bilal Yıldız'ın yapmış olduğu konuşmalarla son erdi.

(MŞ)

30.03.2013 14: 13: 55

TSI

NNNN - BURSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Bayram Yıldız Osmangazi Ak Parti Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

İnci Taneleri CANLI izle! 28 Mart İnci Taneleri 11. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! Talip Aşık kimdir? Zafer Partisi Hatay- Hassa Belediye Başkan adayı Talip Aşık kaç yaşında, nereli? Cemil Kurt kimdir? CHP Manisa Selendi Belediye Başkan Adayı Cemil Kurt Kaç yaşında, nereli? Tahsin Akdeniz kimdir? CHP Manisa Sarıgöl Belediye Başkan Adayı Tahsin Akdeniz Kaç yaşında, nereli? Mehmet Kavallı kimdir? Zafer Partisi Hatay- Erzin Belediye Başkan adayı Mehmet Kavallı kaç yaşında, nereli? Kazım Yalçın kimdir? Zafer Partisi Hatay- Dörtyol Belediye Başkan adayı Kazım Yalçın kaç yaşında, nereli? Muhittin Tamer Özdemir kimdir? Zafer Partisi Hatay- Belen Belediye Başkan adayı Muhittin Tamer Özdemir kaç yaşında, nereli? Mehmet Burak Gürbüz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Arsuz Belediye Başkan adayı Mehmet Burak Gürbüz kaç yaşında, nereli? Cemil Akkoçak kimdir? Zafer Partisi Hatay- Antakya Belediye Başkan adayı Cemil Akkoçak kaç yaşında, nereli? Osman Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Altınözü Belediye Başkan adayı Osman Yılmaz kaç yaşında, nereli? Melis Yıldız Akın kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Merkez Belediye Başkan adayı Melis Yıldız Akın kaç yaşında, nereli? Tulin Yüksel kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Derecik Belediye Başkan adayı Tulin Yüksel kaç yaşında, nereli? İSTANBUL SEÇİM ANKETİ! İmamoğlu mu Kurum mu? İstanbul seçimlerinde kim önde? Dilan Polat, Nez Demir olayı! Dilan Polat, Nez Demir'i affetti mi? Duruşmada neden ağladılar? Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title