Haberler

AK Parti Milletvekili İsmet Uçma Açıklaması

AK Parti Milletvekili ve İstanbul 1’inci bölge milletvekili adayı İsmet Uçma, dünyanın AK Parti’nin Türkiye’de yaptıklarına ‘sessiz devrim’ adını verdiğini ifade ederek, “Hakikaten de 2002’den itibaren, toplumun bütün duyarlılıklarına önemli dokunuşlarla, Türkiye gerçekten de dünyanın koyduğu ismi belki de 10 kat hak edecek şekilde sessiz devrimlerini gerçekleştirmiştir” dedi.

AK Parti Milletvekili ve İstanbul 1'inci bölge milletvekili adayı İsmet Uçma, dünyanın AK Parti'nin Türkiye'de yaptıklarına 'sessiz devrim' adını verdiğini ifade ederek, "Hakikaten de 2002'den itibaren, toplumun bütün duyarlılıklarına önemli dokunuşlarla, Türkiye gerçekten de dünyanın koyduğu ismi belki de 10 kat hak edecek şekilde sessiz devrimlerini gerçekleştirmiştir" dedi.

AK Parti Milletvekili ve İstanbul 1'inci bölge milletvekili adayı İsmet Uçma, seçim çalışmalarını sürdürdüğü Tuzla'da basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Seçim çalışmalarını değerlendirerek konuşmasına başlayan Uçma, "Türkiye bütün katmanları ile yani işçisi ile, işvereni ile, memuru ile, emeklisi ile, kadını ile, çocukları ile, 1 Kasım'ı iple çekiyor ve 1 Kasım'ın bayram olmasını arzu ediyor" diye konuştu.

Türkiye'nin kısa sürede yaptığı hamleleri anlatan Uçma, "Yerli otomobili hayata geçirdik. Gerçekten bizim de artık dünyanın gelişmiş ülkeleri standartlarında otomobil üreteceğimiz ortaya çıktı. Biliyorsunuz hiç kimsenin hayal bile edemeyeceği Kıbrıs'a deniz altından su götürme projesini tamamladık. Açılışını yaptık. Kıbrıslı soydaşlarımıza hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Biz sadece soydaşlarımıza su vermiyoruz biliyorsunuz, suya muhtaç olan herkese veriyoruz. Bizim medeniyetimiz böyle bir medeniyettir" şeklinde konuştu.

"DÜNYAYI KISKANÇLIĞA SEVK EDEN BİR ÜLKEYİZ"

AK Parti'nin seçim beyannamesine de değinen Uçma, "Seçim beyannamemizde 120'ye yakın iyileştirme vaadimiz var. Zaten bunlar bizim 2002 seçim beyannamemizde yakın, orta, uzak vadelerde toplumun iyileştirme hamleleri olarak koyacağımız konulardı. Ama ne oldu? Bunu seçim öncesi açıklamış olduk. Yoksa mevcut programımızda zaten bunlar mevcuttu. Emeklilerimizin durumu fevkalade iyileştirildi ve iyileştirilmeye devam edecek" ifadelerini kullandı.

Terörle mücadelenin de sonuna kadar süreceğini vurgulayan Uçma, "Terör ve güvenlik konusunda gördüğünüz gibi artık dünyanın ezberini bozan, şaşırtan, özellikle savunma sanayimizdeki gelişmelerle, hakikaten dünyayı kıskançlığa da sevk eden bir ülkeyiz. Yani bugün gelişmiş ülkeler; yani Avrupa'nın, Amerika'nın yaptığı bütün operasyonları, üstelik onlar gibi sivillere zarar vermeden, doğrudan hedeflediğimiz noktalar olmak üzere, o teknolojilerden daha geri olmayacak, yer yer daha ileri teknolojilerle terörle mücadelemizi de sürdürüyoruz" dedi.

Türkiye'nin 2002 yılından sonra farklı alanlarda kaydettiği ilerlemeyi de hatırlatan Uçma, "Bizim yaptıklarımıza 'sessiz devrim' adını dünya koydu. Yani dünyadaki diğer gelişmiş ülkeler ve başka diğer ülkelerin tamamı Türkiye'de olup bitenlere sessiz devrim adını koydular. Hakikaten de 2002'den itibaren, toplumun bütün duyarlılıklarına önemli dokunuşlarla Türkiye gerçekten de dünyanın koyduğu ismi belki de 10 kat hak edecek şekilde, sessiz devrimlerini gerçekleştirmiştir" diye konuştu. Konuşmasında gençlere de seslenen Uçma sözlerini şöyle tamamladı:

"Sevgili gençlerimizin sorumluluk üstlendiğinde, 30-40'lı yaşlara geldiğinde hepsinin AK Parti anlayışına oy vereceğine yürekten inanıyorum. Şimdi biraz aykırı duruşlarının nedeni gerçekten de, ne medeniyet kodlarımızın çağa aktarımından haberleri var ve ne de 2002 öncesi Türkiye'yi biliyorlar. Sevgili gençlerimizin yapmaları gereken şey, bazen bu belgesel olarak da yayınlanıyor, yakın tarihi, özellikle 15 yıllık süreci, Türkiye'de artık her şeyin yasak olduğu bir ortamda, yokluklarla mücadele edildiği bir ortamda, dibe vurmuş bir ülkenin yönetimini devraldığımızdaki şartları, tarihsel olarak belgelerle, röportajları, dergileri, kitapları okuyarak mukayese etmelerini arzu ediyorum. Bu mukayeseyi yapmaları durumunda hiçbir vatansever gencin AK Parti dışında bir yere oy kullanacağını kanaatini taşımıyorum. Mutlaka onların yeni Türkiye eski Türkiye mukayesesini yapmalarını canı gönülden arzu ediyorum." - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

İsmet Uçma Ak Parti İstanbul Türkiye Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title