Haberler

AK Parti Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Şahin Kilis'te

AK Parti Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Fatma Şahin, "Biz bu toprakları kolay kazanmadık.

AK Parti Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Fatma Şahin, "Biz bu toprakları kolay kazanmadık. Bu toprakta şehitlerimiz, gazilerimiz, ecdadımız, atalarımız, büyük bir istiklal mücadelesi verdi, biz de torunları olarak, yeni bir istiklal mücadelesi içerisindeyiz. 30 Mart da bizim istiklal mücadelemizdir" dedi.

AK Parti Kilis Belediye Başkan Adayı Hasan Kara'ya destek vermek ve seçim çalışmalarına katılmak üzere Kilis'e gelen AK Parti Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Fatma Şahin, Nejat Uygur Anfi Tiyatrosu'nda halka seslendi. Tribünleri dolduran çoğunluğu kadınlardan oluşan topluluğa hitap eden Şahin, Kilis ve Gaziantep'in iki kardeş şehir olduğunu ifade ederek, "Büyük kardeş küçük kardeşiz. Aynı medeniyetin torunlarıyız. Aynı kültürün evlatlarıyız. Aynı tarihin evlatlarıyız" dedi.

Kilis ne kadar huzurluysa Gaziantep'in de o kadar huzurlu olacağını ifade eden Şahin, "Kilis kalkınıyorsa, Gaziantep kalkınıyor. Biz sizinle kader birliği yaptık. Biz sizinle etle tırnak olduk. İyi günde de kötü günde de hastalıkta da sağlıkta da bir ve beraber olacağız diye bu yolculuğa çıktık. Bu millet yenilmez bu ülke yenilmez. Kilis yenilmez, Gaziantep yenilmez. Bu nedenle onurlu ve şerefli yolculuk, bize atalarımızdan kalan bir miras. Biz bu toprakları kolay kazanmadık. Bu toprakta şehitlerimiz, gazilerimiz, ecdadımız, atalarımız, büyük bir istiklal mücadelesi verdi, biz de torunları olarak, yeni bir istiklal mücadelesi içerisindeyiz. 30 Mart da bizim istiklal mücadelemizdir" diye konuştu.

Fatma Şahin, bugün vesayet rejimlerinin bir bir çöktüğünü ifade ederek, "Kayıtsız şartsız hakimiyet milletin oluyorsa, Anadolu'nun insanları Anadolu tarafından yönetiliyorsa, Kilis Kilisli kardeşlerim tarafından yönetiliyorsa bu, AK Parti'nin vesayet rejimlerini çökerttiğini, hakimiyetin kayıtsız şartsız Kilis'in, Gaziantep'in, milletin olduğunu göstermektedir" dedi.

Yasakları kaldıracaklarını söylediklerini hatırlatan Şahin, sözlerini şöyle sürdürdü: "Tek millet dedik, tek devlet dedik, tek vatan dedik, tek bayrak diyerek bu yolculuğa devam ettik. Ekonomimizi 3 kat geliştirdik. Kişi başına düşen milli geliri, bugün 3 kat attırarak bütün borçlarını ödeyerek 12 yılın şerefini taşıyoruz, onurunu taşıyoruz. Tuzaklar, şantajlar, montajlar, hepsi bir tarafa kalacak."

AK Parti İl Başkanlığı tarafından düzenlenen parti programına Şahin'in yanı sıra, Kilis Belediye Başkan Adayı Hasan Kara, Kilis Belediye Başkanı Mehmet Abdi Bulut, AK Parti Kilis İl Başkanı Reşit Polat, Gaziantep İl Başkanı Ahmet Uzer, AK Parti Gaziantep milletvekilleri Halil Mazıcıoğlu, Nejat Koçer, AK Parti Kilis milletvekilleri Ahmet Salih Dal, Fuat Karakuş, Kilis İl Genel Meclisi Başkanı Mehmet Metin Karakuş, ilçe belediye başkanları ve çok sayıda partili katıldı. - KİLİS

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Fatma Şahin Gaziantep Ak Parti Kilis Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
title