Haberler
BBC

10 Yıl Hapis Cezası Alabilirler! İki Çocuk 500 Bin Arının Ölümüne Yol Açmaktan Gözaltına Alındı

Güncelleme:

ABD'nin Iowa eyaletinde polis, 12 ve 13 yaşlarındaki iki çocuğu bir çiftlikteki yarım milyon arının ölümüne yol açmak ve çiftlik sahiplerine zarar vermekten gözaltına aldı.

Iowa eyaletindeki Wild Hill Honey çiftliğinin sahibi olan Justin ve Tori Engelhardt çifti, 28 Aralık sabahı kalktıklarında bütün arı kovanlarına zarar verildiğini görmüştü.

DONARAK ÖLDÜLER

Bütün kovanlara tek tek hasar verilmesi dolayısıyla çiftliğin uğradığı zarar 60 bin dolar oldu. Kar ile kaplı çiftlikteki 50 kovanda yaşayan yarım milyon arı ise soğuktan donarak öldü. Çift olayın bütün alet edavatlarının yerlerinden alınarak gerçekleştirildiğini aktarmış, ancak herhangi bir hırsızlığın meydana gelmediğini söylemişti.

BAĞIŞ KAMPANYASI DÜZENLENDİ

Çiftliğin başına gelenler ulusal ve uluslararası basında geniş yer buldu. Özellikle kovanların sigorta kapsamında olmaması çiftin bütün işinin zora girmesine yol açmıştı.

Düzenlenen bağış kampanyasında çiftin işlerine bahar aylarında tekrar başlaması için 30 bin dolar toplandı.

10 YILA KADAR HAPİS İLE YARGILANACAKLAR

Polis ise civarda yaşanyarla konuştuktan sonra topladığı ipuçlarıyla iki çocuğu gözaltına aldı. 18 yaşından küçük oldukları için isimleri açıklanmayan zanlılar çocuk mahkemesinde yargılanacak.

Çocuklar 10 yıla kadar hapis ya da 10 bin dolar kadar para cezası alabilir.


BBC

Amerika Birleşik Devletleri Komik - İlginç Dünya Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (12)

YABANCI GELİN:

Adamlarda ADALET var. Çocuk yaptı oynadı ypk. Anne baba öğretecek çocuğuna doğurup sokağa bırakma yok orada. Paşa paşa yatar desini alır.

13
1
yanıtYanıtla
0029:

12-13 yaşında çocuklardan bahsediyoruz hala çoğu şeyi oyun olarak görüyolar ve etrafınızda 12- 13 yaşındaki çocuklara bir bakın 10 yıl hapis demek hayatlarından neleri götürür.

2
9
yanıtYanıtla
Yabancı Gelin:

O zaman aile çocuğuna doğruyu yanlışı öğretecek. Hayatlarından gidecek 10 yıl da ailesinin eğitemediği açık kapanacak. Çocuk doğruşuğ sokağa bırakılan bir meta değildir. Orada hayvanlar bile eğitildiği, bir zarar verdiğinde UYUTULDUĞU ülke. Çimlerini zamanında kesmez isen polis kapına gelir.

yanıt2
yanıt0
Sogomon:

Hapis cezasi iyi olur adalet var yabancı ülkelerde burada insana hayvana ne yapsan yanina kalır

6
1
yanıtYanıtla
hyavuz:

Arılar Yok Olursa, İnsanların Yalnızca Dört Yıl Ömrü Kalır. Albert Einstein

7
0
yanıtYanıtla
Elif:

Arilari öldürmek insanligi öldürmektir. arilar olmadn bitkilerde dollenme olamiyor malesef. az biyada cok rüzgar yetmiyor bitkilerin canli kalip tekrardan verimli olmasina

6
0
yanıtYanıtla
Jay jay bukaca:

Bunlari 1 kovan ariyla basbasa birakcan 1 odada 1 hafta 1 daha yapiyorlarmi bakim6

5
0
yanıtYanıtla
z:

arıyla bağlı kalmamak gerek yaşayan yaşamış olan her canlının ekosisteme katkısı oluyor.

2
1
yanıtYanıtla
Malatyalı:

Bunlar çocuk olamaz. Bunların ruhu bozuk. Yaşa bakılmaksızın en ağır ceza verilmelidir..

2
1
yanıtYanıtla
SİVASLI:

MAĞSUM HAYVANLARI ARILARA AŞIĞIMDIR YER YÜZÜNÜN MELEKLERİDİR NASIL KIYDINIZ YOBAZLAR

0
0
yanıtYanıtla
Tüm 12 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title