Haberler

3 Şehirde Kadına Şiddet Vahşeti: 6 Can Yok Oldu

Güncelleme:

Gaziantep, Manisa ve İstanbul'da dün patlak veren kadına şiddet olaylarında erkerler dehşet şaçtı. 3 ayrı şehirde 3 eş, 1 çocuk, 1 kayınpeder ve 1 kayınvalide hayata gözlerini yumdu.

3 ilden 3 ayrı erkek vahşeti haberi geldi. Gaziantep'te Eyyüp Yakar, boşanma aşamasındaki eşinin kaldığı evi bastı. Rastgele ateş açan Yakar eşini, kayınpederini ve kayınvalidesini öldürdü. Manisa'da Erkan Tankız, bir ay önce boşandığı Döne Aksu'yu, öldürdü. İstanbul'da ise psikolojik sorunları olduğu iddia edilen Mehdin E., 2 yaşındaki kızı ile eşi Nurşen E.'yi boğarak öldürdü.

GAZİANTEP

DAMAT DEHŞET SAÇTI: 3 ÖLÜ, 1 YARALI

Gaziantep'in Nizip İlçesi'ne bağlı Bahçeli Köyü'nde bir çocuk babası Eyyüp Yakar (27), boşanma aşamasındaki eşinin kaldığı kayınpederinin evini bastı. Pompalı tüfekle rastgele ateş açan Yakar, eşini, kayınpederini ve kayınvalidesini öldürdü, kayınbiraderini de yaraladıktan sonra 1 yaşındaki kızını alarak kaçtı. Daha sonra yakalanan Yakar, tutuklandı.

Gazete Habertürk'ten Yusuf Kılıç'ın haberine göre bir süredir işsiz olan güvenlik görevlisi Eyyüp Yakar ile 2 yıl önce evlendiği Gülşen (24) arasında 6 ay önce şiddetli geçimsizlik nedeniyle kavgalar yaşanmaya başladı. Genç kadın, kızını da alarak babası Bekir Köse'nin Bahçeli Köyü'ndeki evine döndü. Gülşen Yakar'ın boşanma davası açması üzerine Eyyüp Yakar kızının velayetini istedi ancak olumsuz yanıt aldı. Dün görülecek duruşma öncesinde kayınpederinin evine giden Eyyüp Yakar, pompalı tüfekle dehşet saçtı. Yakar'ın açtığı ateş sonucu eşi Gülşen, kayınpederi Bekir Köse (48) ve kayınvalidesi Gülsüm Köse (42) hayatını kaybetti, kayınbiraderi Yunus Köse (22) yaralandı. Saldırgan kızını da yanına alarak kaçtı. MOBESE kameralarını inceleyen güvenlik güçleri, Eyyüp Yakar ve kızının yerini tespit etti. 1 yaşındaki kızı yakınlarına teslim edilirken, Yakar tutuklandı.

ÖLÜ NUMARASI YAPTI

Nizip Devlet Hastanesi'ndeki ilk müdahalenin ardından Gaziantep'e sevkedilen Yunus Köse'nin ise katliamdan ölü numarası yaparak kurtulduğu belirlendi. Köse'nin tüfekten çıkan saçmalarla yaralandıktan sonra hareketsiz şekilde bekleyip ölü taklidi yaptığı ve eniştesi Eyyüp Yakar'ın kızını alıp evden ayrılmasının ardından komşularından yardım istediği ortaya çıktı.

MANİSA

BOŞANDIĞI EŞİNİN CANINA KIYDI

DHA'nın haberine göre Manisa'nın Turgutlu İlçesi'nde yaşayan Erkan Tankız (34), şiddetli geçimsizlik nedeniyle bir ay önce boşandığı ve tekrar bir araya gelmek istediği Döne Aksu'yu (28), olumsuz yanıt alınca av tüfeğiyle vurarak öldürdü.

Emlakçı Tankız, dün sabah saat 07.00 sıralarında, boşandığı, 1 çocuğunun annesi Döne Aksu ile tekrar bir araya gelme konusunu konuşmak için evine gitti. Ancak Aksu'nun kendisiyle görüşmek istemedi. Bunun üzerine Tankız, yanında getirdiği av tüfeğiyle ateş açtı. Vücudunun çeşitli yerlerinden yaralanan Döne Aksu, olay yerinde öldü. Olay yerinden kaçan Erkan Tankız'ın yakalanması için jandarma çalışma başlattı. Soruşturmanın sürdüğü bildirildi.

İSTANBUL

EŞİNİ VE KIZINI BOĞARAK ÖLDÜRDÜ

İstanbul, Arnavutköy İmrahor Mahallesi'nde evlerinde 2 yaşındaki kızı Ecrin E. ve 19 yaşındaki eşi Nurşen E. ile yaşayan Mehdin E. iddiaya göre, psikolojik sorunları olduğunu ailesine anlatarak yardım istedi. 2 gün boyunca uyuyamayan Mehdin E., gece intihar etmeye kalkıştı. Jiletle sol göğsünün altını kesen Mehdin E., bıçakla kesiği biraz daha derinleştirdi. Cep telefonu şarj kablosu ile kendisini boğmaya da çalışan Mehdin E. bıçak yarasıyla öleceğini düşünerek, karısı ve çocuğunu da öldürme kararı aldı. Mehdin E., önce yatakta 2 yaşındaki kızı ile birlikte uyuyan eşi Nurşen E.yi, daha sonra da kızı Ecrin'i boğarak öldürdü.

POLİSTEKİ SUÇU KABARIK

Gazete Habertürk'ten Nihat Uludağ'ın haberine göre Mehdin E. sabah saat 06.00 sıralarında ambulansı arayarak yardım istedi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, anne ve kızın öldüğünü, Mehdin E.'nin de yaralarının yüzeysel olduğunu görünce polisi aradı. Anne ve kızın cesetleri Arnavutköy Devlet Hastanesi morguna kaldırılırken, Mehdin E. de aynı hastanede tedavi altına alındı. Mehdin E. gözaltına alındı. Olay yerinde yapılan incelemelerde, 3 kanlı bıçak, 3 kanlı jilet ve 1 kanlı tığa incelenmek üzere el konuldu. Mehdin E.'nin, 6 kardeşiyle birlikte su tesisatı işiyle uğraştığı, ailesine ait 3 katlı binada kendi dairesinde yaşadığı öğrenildi. Mehdin E.'nin halasının torunu olan eşi Nurşen E. ile 3 yıl önce evlendiği, herhangi bir psikolojik raporunun olmadığı tespit edildi. Mehdin E.'nin kasten yaralama, çocuğun kaçırılması, hırsızlık ve uyuşturucu bulundurma suçlarından poliste kaydının olduğu belirlendi.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

İstanbul 3.Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli? Ali Konak kimdir? AK Parti Konya- Yunak Belediye Başkan adayı Ali Konak kaç yaşında, nereli? Serdar Köksal kimdir? Zafer Partisi Erzurum Tortum Belediye Başkan Adayı Serdar Köksal kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (87)

11 KÖY...:

KADIN VAR ADAMI VEZİR EDER, KADIN VAR ADAMI KATİL EDER. . . .

5
25
yanıtYanıtla
6285:

6284 ve medeni kanun ivedi degismeli. erkege devlet yüklenip nafaka altin tazminat yuklerse erkek cinnet getirip silaha sariliyor. zaten hayatim bitmis. senide bitirir kendimide bitiririp diyor. devlet bunu gormezden gelmeye devam ettigi surece aileler yok olmaya devam edicek. rabbim kötü zihniyetli kadinlarin şerrinden erkekleri muhafaza eylesin

18
7
yanıtYanıtla
Kahramankentli:

Haklısın hep Fatma şahin ve meclisin çıkattığı 6284 nolu yasanın vebali sanki kadınlar Cehenneme girmeyeceklermi Tamam diyeceğiz burda hükümetinde sorumluluğu var mahkeme ceza verince resmi nikahlı eşlere uzlaşma olmayınca böyle belalar oluyor Adalet delalet olmuş yasalar yuva yıkmaya yönelik kendi işlerine geldiği gibi yasa çıkartıyorlar para cezası müştekiye değil maliyeye ödeniyor böyle Aile ve sosyal pol b. Lanet olsun kadınları çok şımarttılar eşitlik olsa adil yargı olsa iyi olur

yanıt0
yanıt0
Neden-sonuç:

Bir ülke düşünün tek eğlence sabah akşam dizi izleyen onu örnek alan bir ülke düşünün sanatı sürekli örtüp bunlar edepsizlik diyen bir ülke düşünün hiç bir emeği olmadan sadece siyasetle kolayca zengin olan bir ülke düşünün adalet sistemi bir kişinin ağzına bakan bir ülke düşünün eğitimde çağdaşlık ilim fen yerine labratuar yıkıp namazlık yaptımla övünen işte bu ülkede bu manzaralar cinayetler çok normal olur

9
13
yanıtYanıtla
DERİN GÖLGE:

dinden bu kadar korkmaya gerek yok bence nerede laboratuvar yıkılmış mescit yapılmış yalan söyleme yakışmaz

yanıt3
yanıt2
hasan:

eğitim alp kız kesen sonra da konteynıra atılan insanlarıda gördük bu adama sanat versen ne vermesen ne onunla alakalı değil bunlar vahşet tek neden caydırıcılık yok olsa kimse bunlara cesaret edemez. dizileride eğitim labaratuar görmüş insanların piyasaya sürmesi ayrı tabi

yanıt2
yanıt0
kazım:

dünyanın en aptal varlığı KADIN. ne parayla yetinir, ne kocayla, ne alışverişle, ne dedikoduyla ne gezmeyle. Yeryüzündeki gözle görünen meleklerdir onlar bazıları iyilik bazılarıda şeytanın ta kendisidir.

11
11
yanıtYanıtla
KAZIM''a kapak:

Bu dünyada doyumsuz, aptal, cani, bencil ve kendini bir halt sanan birileri varsa buda senin gibi budalalardır.

yanıt3
yanıt3
b:

bunları öldürme hakkını kendinizde bulmanıza sebep görerek dünyanın en aptal varlığı sen oluyorsun

yanıt3
yanıt3
KAZIM:

ben kadınları öldürün diye bir şey yazmadım sen yazdığıma canlı bir örneksin APTAL

yanıt0
yanıt0
Tüm 87 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title