Haberler

Kendilerini 'Boğalar Çetesi' olarak tanıtan tefeci çetesine polis, 'Matador Operasyonu' düzenledi

Güncelleme:

İnşaat ve emlak işi altında Ankara'da tefecilik yapan ve kendilerini 'Boğalar Çetesi' olarak tanıtan suç örgütüne operasyon düzenlendi. 'Matador' ismi verilen operasyonda 12 kişi gözaltına alınırken, 3 şüphelinin kaçması üzerine çalışma başlatıldı. Şüphelilerin evlerinde yapılan aramalarda ruhsatsız silahlar, boş kağıda imzalı evraklar ve çok sayıda senet ile satış sözleşmesi ele geçirildi.

Ankara Emniyet Müdürlüğü Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, Mamak ilçesi başta olmak üzere kent genelinde inşaat ve emlak işi adı altında tefecilik faaliyetleri yürüttüğü belirlenen suç örgütünü takibe aldı. Örgüt üyelerinin, tefecilik ile verdikleri paralar karşılığında vatandaşların araçlarına ve evlerine zorla el koyduğu, mal varlıklarını ele geçiremedikleri kişileri de dövüp baskı kurduğu ve ölümle tehdit ettiği belirlendi.

Kendilerini 'Boğalar Çetesi' olarak tanıtan tefeci çetesine polis, 'Matador Operasyonu' düzenledi

KENDİLERİNE 'BOĞALAR ÇETESİ' İSMİNİ VERDİLER

Polis ekipleri, kendilerini 'Boğalar Çetesi' olarak tanıtan şüphelilere yönelik Ankara merkezli 3 ilde operasyon düzenledi. 'Matador' adlı verilen operasyonda 12 şüpheli gözaltına alındı. Firari 3 şüphelinin yakalanması için de çalışma başlatıldı. Şüphelilerin ev ve iş yerlerinde yapılan aramada, 5 ruhsatsız tabanca, boş kağıda imzalı evraklar ve çok sayıda çek-senet ile satış sözleşmesi ele geçirildi.

Kendilerini 'Boğalar Çetesi' olarak tanıtan tefeci çetesine polis, 'Matador Operasyonu' düzenledi

Kendilerini 'Boğalar Çetesi' olarak tanıtan tefeci çetesine polis, 'Matador Operasyonu' düzenledi

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3.Sayfa

Ankara Emniyet Müdürlüğü Ankara Haberler

500

Yorumlar (4)

Orhan Tuna:

Eskiden suç örgütlerine böyle oparasyonlar yapılmazdi şimdi yapiliyor birazda sahil şehirlerine yapılmalı büyük cafeler diskolar nasıl yapılıyor devlet her zengini araştırsın nerden geliyor paralar

21
1
yanıtYanıtla
Yunus :

Arkadaş her haberin altına biri çıkıp eskiden böyleydi eksiden bilmemneydi diye yorum yapıyor. Şu an çokmu mükemmel her şey? Afrikaydık ta şimdi İngiltere mi olduk? Dünya gelişiyor son yirmi yılda milli gelirini yüzlerce kat artıran ülkeler var. Biz ne yapmışız mehteran gibi iki ileri bir geri

yanıt6
yanıt5
Levent Tosun:

Nereden buldun yasası 2001'de anayasadan kaldırıldı. Ayrıca devlet her zengini araştırırsa, bir çok devlet adamı işin içinden çıkamaz birbirine nereden buldun dahi diyemez :) bunun sebebi zaten nereden bulduğu belli olmayan paralarla çoğu devlet adamının zengin olmalarıdır. Ama bu soruya kısaca şöyle cevap verebilirler MİLLETİN parasıyla zengin oldukları kesin.

yanıt8
yanıt1
senata silva:

Emniyet Teşkilatı eskiye bakılınca mükemmel hale geldi, AKP'nin en başarılı olduğu konu bu bence, Memur yanınıza gelip "Beyefendi evraklarınızı verin lütfen." diyor. Eskide Amerikan kovboyları gibi yürüyerek, el kol işaretleriyle sert bir şekilde "Çek çek çek sağa çek, evraklarını ver" sanki Türkiye'nin sahibi gibiydi. AKP'den bu konuda Allah razı olsun..

5
8
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title