Haberler

Fenomen Banu Parlak'ın köpeği komşusunun köpeğini öldürdü

Güncelleme:

Beylikdüzü'nde lüks sitede yaşayan güzellik merkezi sahibi Banu Parlak'ın köpeği, komşularının köpeğine saldırarak öldürdü. Köpekleri gözleri önünde ölen kardeşler, gözyaşları içinde "Banu Parlak sen bir katilsin" diyerek isyan etti.

Engin ve Dilan Polat'la yaşadığı sorunlarla gündeme gelen ve daha önce güzellik merkezleri kurşunlanan Banu Parlak, bu sefer de köpeğiyle gündeme geldi. Parlak'ın tasmasız gezdirdiği köpeği bir başka köpeğe saldırarak öldürdü.

ETRAFTAKİLER AYIRMAYA ÇALIŞTI

Yasemin Kılıç ve annesi köpekleri Leo'yu site içerisinde gezdirirken komşuları Banu Parlak ile karşılaştı. Bu sırada Banu Parlak'ın elinden kurtulan Drago isimli köpeği, Leo'ya saldırarak parçaladı. Site sakinleri köpekleri güçlükle ayırmaya çalıştı. Leo'yu ağır yaralayan Banu Parlak'ın köpeği Drago, Yasemin Kılıç'ın da kolunu çizdi. Olay sonrası veterinere götürülen Leo isimli köpek öldü.

BİRBİRİNDEN ŞİKAYETÇİ OLDULAR

Köpeklerinin ölüm haberiyle adeta yıkılan Kılıç ailesi, komşuları Banu Parlak ile tartıştı. İddiaya göre Banu Parlak'ın yanına çağırdığı kişiler, Kılıç ailesi mensuplarına saldırdı. Taraflar karakola giderek birbirlerinden şikayetçi oldu.
Yaşananları gözyaşları içerisinde anlatan Yasemin Kılıç ve Emin Kılıç kardeşler, Banu Parlak'ın cezalandırılmasını istedi.

Fenomen Banu Parlak'ın köpeği komşusunun köpeğini öldürdü

"DEFALARCA KEZ TASMASIZ GEZDİRDİĞİ İÇİN UYARDIK"

"Biz Leo ile birlikte 6 kişilik mutlu bir aileydik" diyen Emin Kılıç, "Yanımızda oturan Banu Parlak'ın çok büyük bir köpeği vardı. Kendisine defalarca söylememize rağmen tasmasız şekilde sitede gezdiriyordu. Dün 4 sıralarında köpeğimize saldırdı. Yoğun bakıma yatırıldı Leo. Bu sabah ise ölüm haberini aldık. Bizim canımız gitti. Ama Banu Parlak hala gülerek bizi suçluyor" ifadelerini kullandı.

"BANU PARLAK BİR ŞEY OLMAMIŞ GİBİ GÜLEREK BİZİ SUÇLUYOR"

Gözlerinin önünde köpeğinin parçalanmasını seyreden Yasemin Kılıç ise, "Leo'yu dolaştırırken Banu Parlak'ın köpeğini gördük. Bahçe içerisinde tasmasız dolaşıyordu. Annem ile birlikte onunla karşılaşmamak için yolumuzu değiştirdik ancak tam içeri girerken Banu Parlak köpeği ile birlikte tasmasız şekilde çıktı. Köpek anında koşarak geldi. Leo'ya saldırdı. Köpeğin koştuğu Leo'yu parçaladığı an gözümden gitmiyor. Ben gece uyuyamadım. Hala hiçbir şey olmamış gibi güle güle bizi suçluyor. Bana saldırmaya çalıştılar. Ağır şekilde cezalandırılmalarını istiyorum. Banu Parlak sen bir katlisin. Bu vicdan azabıyla nasıl yaşayacaksın" şeklinde konuştu.

Fenomen Banu Parlak'ın köpeği komşusunun köpeğini öldürdü

Fenomen Banu Parlak'ın köpeği komşusunun köpeğini öldürdü

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Banu Parlak Beylikdüzü Hayvan Hakları Hukuk 3.Sayfa Magazin Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (11)

purpleler Purpleler:

Bu kadar iri bir köpekle ne yapıyor acaba.

71
4
yanıtYanıtla
M Ali Çelik:

Ahahahahahaha ??

yanıt5
yanıt1
adem alemdar:

Yasaklı ırk herkezin derdi farklı benimde içim kan ağlıyor filistine bakınca

42
14
yanıtYanıtla
Doğrucu:

Güçlülerin güçsüzleri öldürdüğü bir ülke oldu bu ülke. İnsanıda hayvanıda aynı, adalet birğün gelecek diyecemde nah gelecek :) böyle ezilmeye sömürülmeye devammmm

33
5
yanıtYanıtla
Ayhan erdem:

Bu ulkede kanunların çalışmadığı ve zenginlere başka kanun fakire başka kanun var gibi davranılıyor arkadaş ne için ne kullanıyorsunuz zerre kadar olsun insanlıkla ilgili hiç i eğıtımınız yok çok paranız varsa bir fakır ve garibana yardim edin vallahi hayvanları bende severım ama genlerıyle oynanmış yırtıcı hayvanları değil terbiyeli zararsız olan ama bunu zararlı insanlarda tabii onları hıç sevmem

16
0
yanıtYanıtla
Baltazooo:

Aglayacagina sende banyu bogsaydin. Allah hepinize akıl fikir versin

15
1
yanıtYanıtla
Zeki Anti:

Sözde hayvanseverlere bakın, kendi köpeğini kurtarmak için diğer köpeğin üzerinde tepiniyor. Hani hayvanseverdiniz, bunların işine nasıl geliyorsa öyleler.. Hayvanları da sırf zevk ve egolarını tatmin için evlerine tıkıp sözümona bakıyorlar.

8
1
yanıtYanıtla
Oguz Dogan:

Bu gereksiz oksijen israflarını atın içeri, toplum temizlensin

4
0
yanıtYanıtla
Ahmet YILMAZ:

Sonuç?

1
1
yanıtYanıtla
Kaan Ylm:

Utanmaz kadın tutuklanmalı ha köpeği ha kendisi yapmış farketmez

1
0
yanıtYanıtla
Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title