Haberler

Şişli'de film gibi operasyon! Genç kız pencereden yaptığı hareket sayesinde sağ salim kurtarıldı

Güncelleme:

İstanbul'un Şişli ilçesinde iki yabancı uyruklu şahıs tarafından rehin alınan ve tacize uğrayan genç kadın, binaya tamirat amacıyla gelen bir teknik servis elemanına pencereden el kol hareketi yaparak kurtuldu. Kadının "Beni rehin aldılar, kapıları kilitlediler" demesinin üzerine servis elemanı ihbarda bulundu. Özel hareket polisinin operasyonu sonucu yabancı uyruklu genç kadın kurtarılırken, 2 şahıs ise gözaltına alındı.

Şişli'de akşamüstü bir binaya tamirata gelen teknik servis elemanı Arda Ahmet Görmek, pencereye yaklaşan bir kadının kendisine el ve kol hareketleri yaparak yanına çağırdığını fark etti. Genç kadın yanına gelen Görmek'e, "beni rehin aldılar, kapıları kilitlediler" dedi. Bunun üzerine genç adam, polis ekiplerine ihbarda bulundu.

Şişli'de film gibi olay: Rehin alınan genç kadın servis elemanının ihbarıyla kurtarıldı

OPERASYON DÜZENLENDİ

İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, içeriden sesler geldiğini duyunca kapıyı açmalarını istedi, ancak dönüş yapan olmadı. Kadının içeride rehin alındığını anlayan polis ekiplerinin bilgi vermesi üzerine olay yerine özel harekat polisleri de sevk edildi. Kısa sürede olay yerine gelen ekipler eve operasyon düzenledi.

Şişli'de film gibi olay: Rehin alınan genç kadın servis elemanının ihbarıyla kurtarıldı

YABANCI UYRUKLU 2 ŞAHIS GÖZALTINA ALINDI

Operasyon sonucunda 21 yaşındaki yabancı uyruklu genç kadın kurtarılırken, Fas uyruklu E.A. ve Suriye uyruklu Yusuf T. uyruklu iki şahıs gözaltına alındı. Şahıslar emniyete götürülürken, polis ekipleri ise evde bir süre inceleme yaptı.

Şişli'de film gibi olay: Rehin alınan genç kadın servis elemanının ihbarıyla kurtarıldı

"BENİ ÖLDÜRECEKLER, REHİN ALDILAR"

Olayı fark edip polise ihbarda bulunan Arda Ahmet Görmek, Biz burada çalışıyoruz. Kız camdan seslendi ve sessiz bir şekilde bize el ve kol yaptı. Bizde yardımcı amaçlı yanına gittik ve bize "beni öldürecekler, rehin aldılar ve kapıları kilitlediler" dedi. Öyle deyince biz de polisi aradık ve hemen geldiler, gereğini yaptılar. İlk etapta bir ekip geldi, kapıyı açtırmaya çalıştılar ancak içeridekiler kapıyı açmayınca daha fazla ekip geldi. Sonra özel harekat polisi geldi ve kapıyı kırdılar, kızı çıkarttılar. İçerisinde iki tane yabancı uyruklu şahıs ve bir kız çıktı. Kızı kaçırmışlar, taciz etmişler ve rehin almışlar" dedi.

Şişli'de film gibi olay: Rehin alınan genç kadın servis elemanının ihbarıyla kurtarıldı

Şişli'de film gibi olay: Rehin alınan genç kadın servis elemanının ihbarıyla kurtarıldı

Şişli'de film gibi olay: Rehin alınan genç kadın servis elemanının ihbarıyla kurtarıldı

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Şişli Haberler

Bakmadan Geçme

Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 26 Nisan dün gece deprem mi oldu? 36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (12)

Cevap :

İfadeleri allındıktan sonra adli kontrol ile serbest bırakırlar kesin.

37
2
yanıtYanıtla
RAMAZAN T.:

sınırdışı edilirler ertesi gün burada.ülkede sınır güvenliği kalmadı.muzlu video paylaşan şahısların sınırdışı edildiğini söylemişlerdi birkaç gün sonra gelmişler 15 yaşında suriyeli buraya gelmek çok kolay akşam biniyor sabah burdayım diyo

27
2
yanıtYanıtla
Leda Gözübüyükoğlu:

Daha siz bu pislikleri ülkeye almaya devam edin!!!

11
1
yanıtYanıtla
mehmet yalçın:

Arkadaşlar burası Türkiye Cumhuriyeti değil mi, suçlularımız bile değişik adamlar :(

7
1
yanıtYanıtla
hasan:

aceba deport edermisiniz

3
0
yanıtYanıtla
Betül Karaca:

Yetti artık bu mültecilerin yaptıkları İç işleri bakanı hâlâ bunların suç oranı Türklerden daha düşük diyor mu ülke ne hâle geldi birde bu şerefsizlere bizim paramızla avukat tutup içeride besleyecekker

3
0
yanıtYanıtla
Mahmut Kaygusuz:

artık bakın bunların icabına hadlerini bildirin herkes geldigi yeri bilsin

3
0
yanıtYanıtla
Adana001 Merkez:

Polise özel harekata helal olsun. Ama ülkenin en büyük toplumsal sorunu YABANCI UYRUKLU OLAN yapılardır. Önce onlardan kurtulmak çok daha verimli olacaktır

2
0
yanıtYanıtla
Orhan 44:

Daha durun bu iyi günlerimiz yabancılar daha neler neler yapacak

2
0
yanıtYanıtla
Dr.Kimbel:

Afrika serengeti vahşi hayvanların dünyası Türkiye bir kız kadın tek başına sokağa çıkamıyor,yazık çok yazık sizde bekleyin turist gelsinde soyalım ben yabancı olsam türkiyede tatil yapmam asla

1
0
yanıtYanıtla
Tüm 12 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title