Haberler

Kocasını dövdürterek öldüren kadın, sevgilisi ve sevgilisinin kardeşiyle birlikte tutuklandı, itirafları kan dondurdu

Güncelleme:

Tuzla'da sevgilisi ve sevgilisinin kardeşiyle birlikte kocasını darbederek öldürdüğü iddiasıyla gözaltına alınan kadın ve 2 şüpheli "kasten öldürme" suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi. Şahısları kan donduran ifadeleri de ortaya çıktı. Kadının sevgilisi, talihsiz kocayı sopayla öldürdüğünü itiraf etti.

Tuzla'da geçtiğimiz pazartesi günü meydana gelen olayda iddiaya göre, hastanede temizlik şefi olarak çalışan Özgür K, eşi Zeliha K'nın Cihat T. isimli bir şahıs ile ilişki yaşadığını öğrendi. Eşini arayan Özgür K. kendisine geri dönmesi için ikna etmek istedi. Çift buluşmak için randevulaştı. Görüşmeye şüpheli Cihat T. ve yakını Mehmet T. de geldi. Özgür K. önce Mehmet T. tarafından darbedildi, ardından Cihat T. ve Zeliha K. tarafından öldürüldü.

5 ŞÜPHELİ GÖZALTINA ALINDI

Olayın ardından Özgür K'yi darbederek öldürdüğü iddia edilen Zeliha K, erkek arkadaşı Cihat T. ve onun kardeşi Mehmet T. ile 2 kişi yakalanarak gözaltına alındı. Emniyetteki işlemlerinin ardından şüpheliler Kartal'daki Anadolu Adalet Sarayı'na sevk edildi.

"CİHAT'TAN ÖZGÜR'Ü ÖLDÜRMESİNİ İSTEMEDİM"

Şüpheli Zeliha K. savunmasında olay günü Aydos tepesine gittiklerini söyleyerek, "Burada Cihat araçtan inip Mehmet ve Özgür'ün yanına gitti. Mehmet, Özgür'ü araçtan indirdi. Ona bir kez vurdu. Bunun üzerine Özgür yuvarlandı ve aşağıya doğru gitti. Cihat ve Mehmet arkasından gittiler. Biz ne olduğunu göremedik. Biz araçtan inip arkalarından gitmeye çalışırken bize kızdılar. Bu yüzden geri araca bindik. Belli bir süre sonra Özgür'ü tekrar araca bindirdiler ve bir şeyler konuştular. Ne konuştuklarını duyamadık. Tekrar arabalara bindik ve Akpınar tarafına gittik. Yolda bir yerde durduk. Bir süre sonra Cihat geldi, 'iş bitti' dedi. Benim üzerimden atleti yırtıp aldı, temizlememizi istedi. Biz kabul etmedik. Sonra araçlara bindik ve oradan ayrıldık. Ben Cihat'tan kesinlikle Özgür'ü öldürmesini istemedim. Bunun için sopa vermedim. Suçsuzum" diyerek tutuksuz yargılanmayı talep etti.

"SOPAYLA ÖLDÜRDÜĞÜNÜ İTİRAF ETTİ"

Şüpheli Cihat T, "O akşam Zeliha hedefine ulaştı. Hepimizi kullandı. Çok hatırlamıyorum. Alkollüydüm. Özgür'ü kendi arabasında bulunan sopayla vurarak ben öldürdüm. Zeliha, 'Bu akşam Özgür'ün bildikleriyle ölmesi gerekiyor. Onu paketleyin' şeklinde söylemde bulunmuştu. Olay bu şekilde meydana geldi. Tutuksuz yargılanmama karar verilsin" diye konuştu. Şüphelilerden Mehmet T. ise, "Özgür ağabeyim Cihat'ı aramış, buluşmuşlar. Ben de yanlarına gittim. Orada tartıştık. Ben Özgür'e vurdum. Vatandaşlar tepki gösterince Aydos'a gittik. Aydos'a çıkmadan önce karısı, 'Özgür'ü bayılt, gerisini ben hallederim' dedi. Aydos'ta ben yine birkaç kez Özgür'e vurdum. Daha sonra 'ne haliniz varsa görün, ben karışmıyorum artık' dedim. Özgür'ün çok kötü olduğunu, alkol komasından bile ölebileceğini söyledim. Bunun üzerine Zeliha, 'her şeyin bittiğini göreceğim' dedi. Daha sonra Zeliha ve Cihat, Özgür'ün yanına gitti. Ben Özgür'ü en son gördüğümde yaşıyordu" dedi. Diğer şüpheliler Edanur A. ve Zehra G. öldürme olayıyla bir ilgileri olmadığını söyleyerek tutuksuz yargılanmayı istedi.

EŞİ VE 2 ŞÜPHELİ TUTUKLANDI

İfade işlemleri tamamlanan Özgür K'nın eşi Zeliha K, "eşi kasten öldürme" suçundan, Cihat T. ve Mehmet T. ise "kasten öldürme" suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi. Diğer 2 şüpheli ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3. Sayfa

Anadolu Adalet Sarayı Kartal Tuzla 3. Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (14)

Vay vay vay:

Yine bir namuslu, sorumluluk sahibi erkeğin, daha çoğunda gözü olan bir açgözlü asalak kadın tarafından öldürülüş hikayesi, erkekleri kullanmaya son verin, erkeklerin arkasına saklanmayın asalaklar sürüsü,

14
0
yanıtYanıtla
Reis:

Zina acilen suç sayılmalı değilse ortada ne aile kalacak ne devlet

11
1
yanıtYanıtla
Cahit akarsu:

Mesele zina degil burda ...bosanmalarin zor olmasi

yanıt1
yanıt2
Beyaz Adam:

Cahit Akarsu nun tespiti doğru. Buna ilaveten atlanan bir şeyi de eklemek lazım. Nafaka olayı. Boşanan kadının hem kocadan nafaka alıp, hem de ben artık özgürüm deyip başka erkeklerle nikahsız kırıştırması önemli bir konu. Kocadan nafakayı alıp başka erkeklerle yemesi, hangi kocanın kabullenebileceği bir şey ? Boşanma sisteminin değişmesi lazım. Yoksa cinayetlerin sonu hiçbir zaman gelmez.

yanıt1
yanıt0
dr:

nerde ise her pislik de kadin parmagi var direk yada yari kadin iki tokat yedigimi sokaklari isgal edenler erkeklere yapilana niye seci hic cikmaz

10
0
yanıtYanıtla
Ayasofya:

Iyi hosta ortada cemaat yok niye cami olduki.

1
8
yanıtYanıtla
HALK SESİ:

SN: DEVLETİMİZE SESLENİYORUM LÜTFEN İDAM VE AĞIR CEZA KANUNLARINI BİREEVEL GETİRİN ARTIK YOKSA BU GİDİŞTE INSANLAR BİR BİRİNİ ÖLDÜRE ÖLDÜRE İNSAN KALMICAK ARTIK ÜZÜCÜ OLAYLAR OLSUN İSTEMİYORUZ...

7
0
yanıtYanıtla
VATANSEVER:

Adalet sistemi al bunları besle şimdi taş yağacak başımıza hem ihanet et aldat sonra öldürt cehennem zebaniler yoldaşınız olsun ateşiniz bol ve çetin olsun ne diyelim imansız vicdansızlar

6
0
yanıtYanıtla
can:

allahim bu nasil adalet altatmak moda oldu yiyecek icecekler bozuldu insanlar bozuldu yataginda ölen azaldi allah sonumuzu hayir eylesin amin

5
0
yanıtYanıtla
.....:

Bunlara en ağır cezayı verin!

5
0
yanıtYanıtla
Tüm 14 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title