Haberler

Okul penceresinden düşen 13 yaşındaki Şevval, hayatını kaybetti

Güncelleme:

Samsun'da bir okulda öğrenim gören 13 yaşındaki öğrenci, okulun 3'ncü katındaki pencereden düşerek hayatını kaybetti.

Samsun'daCanik Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi ve Ortaokulu'nda öğrenim gören 13 yaşındaki Şevval Sürer, okulun 3'ncü kattaki penceresinden düşerek can verdi.

Olay, Canik ilçesi Kuzeyyıldızı Mahallesi'nde bulunan Canik Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi ve Ortaokulu'nda meydana geldi. Ortaokul 7. sınıf öğrencisi 13 yaşındaki Şevval Sürer, okulun 3'ncü katının penceresinden yere düştü. Ambulansla Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılan kız çocuğu, yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Okul penceresinden düşen 13 yaşındaki Şevval, hayatını kaybetti

CENAZESİ GÖZYAŞLARI İÇİNDE DEFNEDİLDİ

Geçen yıl hafız olduğu öğrenilen Şevval Sürer'in ölüm haberi ailesini, yakınlarını ve arkadaşlarını gözyaşlarına boğdu. Sürer'in cenazesi, Canik Merkez Camii'nde öğle namazını müteakip kılınan cenaze namazının ardından Derecik Mezarlığı'nda toprağa verildi. Cenaze törenine Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı'nın yanı sıra Sürer ailesi, yakınları ve Milli Eğitim Müdürlüğü çalışanları katıldı.

Okul penceresinden düşen 13 yaşındaki Şevval, hayatını kaybetti

Okul penceresinden düşen 13 yaşındaki Şevval, hayatını kaybetti

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Samsun 3.Sayfa Yaşam Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1 Mayıs Çarşamba EFT-HAVALE işlemi yapılır mı? 1 Mayıs'ta FAST ile para gönderilir mi? 1 MAYIS İSTANBUL VAPUR SEFERLERİ | 1 Mayıs vapur seferleri iptal mi, vapurlar çalışıyor mu? Hangi vapur hatları iptal edildi? Bahar 11. bölüm izle! Bahar dizisi yeni bölüm tek parça izle! Bahar dizisi son bölüm neler oldu? 1 MAYIS TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ? 1 Mayıs'ta otobüsler, Marmaray, vapurlar, tramvay bedava mı? 1 MAYIS BANKALAR TATİL Mİ? 1 Mayıs Çarşamba bankalar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda bankalar çalışıyor mu? 1 Mayıs AVM'ler ve marketler açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs'ta AVM'ler ve marketlerin çalışma saatleri 2024! Resmi Gazete bugün (1 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! 1 MAYIS İŞÇİ BAYRAMI MESAJLARI 2024! 1 Mayıs sözleri neler? 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü sözleri! Anlamlı, kısa ve yeni 1 Mayıs mesajları... Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır?
500

Yorumlar (10)

Alkurt:

INSALLAH intihara zorlanmamistir

28
66
yanıtYanıtla
al alabilirsin:

nasil dustu acaba? hadi bakalim dini butun kardeslerim bana kufur ederek icinizden aciklayin bu durumu? kazara dusmus olabilir tabii . ama aciklayin bir bakalim????

12
44
yanıtYanıtla
Adem:

Abi derdin ne mübarek günde

yanıt59
yanıt1
MEHMET:

ben açıklıyim.. derdine derdo

yanıt5
yanıt1
Zaky:

Allah rahmet eylesin.. ailesine sabir versin.. altinda her ne olursa olsun cok uzucu birsey. Cocugunu sabah okula gonder sonra vefat haberini al.. Allah asla coluk cocuk ile iman sinamasin.. kimsenin coluk cocuguna zeval vermesin, asla sirayi bozmasin..

47
2
yanıtYanıtla
Canım Türkiyem:

ALLAH sırayı bozmasın ne demek? Herşey, ölüm de yaşam da, TEK İLAH OLAN ALLAHIN KUDRET ELİNDEDİR. ALLAHIN İŞİNE müdahale etme hâşâ. RABBİMİZ kimseye yaşatmasın evlat acısı, ÂMİN. duamızı doğru yapalım. RABBİMİZ o yavrucağa rahmetiyle muamele etsin İNŞAALLAH

yanıt2
yanıt3
yasin yaşaran:

okul pencerelerı korkuluklu olur demirden bu nasıl iş

18
6
yanıtYanıtla
Canım Türkiyem:

ALLAHIM kimseye evlat acısı yaşatmasın. ÂMİN. Yorumcu demiş ki : ALLAH sırayı bozmasın. Tövbe tövbe estağfurullah. Bre gafil, ALLAHIN Taktirine kimse karışamaz, asıl sen ALLAHIN İŞİNE TAKTİRİNE Müdahale etme doğru düzgün konuşmayı öğren. RABBİMİZE karşı haddini aşma.

17
3
yanıtYanıtla
Hasan Kasapoğlu:

Allah rahmet eylesin inşallah intihar etmemiştir

2
0
yanıtYanıtla
Ismail Manav:

Ne oluyor bu milletin kadınına kızına! Ya balkondan düşer ya da pencereden düşer ama hep düşer!

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title