Haberler

Müge Anlı'da akıllara durgunluk veren olay! Eşi için "Kuzenim", çocuğu için de "Kardeşim" dedi

Güncelleme:

Evden kaçan eşi Evra ve bebeğini bulmak için Almanya'dan gelerek Müge Anlı'nın programına başvuran Hüseyin'in başına gelenler ağızlar açık bıraktı. Başka bir adama kaçan Evra, yayına gelerek Hüseyin'in eşi değil kuzeni olduğunu, bebeğin aslında kardeşi olduğunu, annesi olarak gösterilen kadının da teyzesi olduğunu söyledi. Gerçek adının Evra olmadığını, nüfusta kimliğinin de çıkmadığını belirten kadın, yayında gözaltına alındı.

Almanya'da yaşayan Hüseyin, evden kaçan eşi Evra ve 9 aylık kızını bulmak için İstanbul'a gelerek Müge Anlı ile Tatlı Sert programına katıldı. Türkiye'ye gelerek başka bir adama kaçan Evra, kısa sürede yayına gelerek akıllara durgunluk veren açıklamalar yaptı. Evra, Hüseyin'in eşi değil kuzeni olduğunu, bebeğin de annesi değil ablası olduğunu ileri sürdü. Hüseyin ile çekilen görüntülerin hepsine yüzünün montajlandığını söyleyen genç kadın, gözaltına alınarak emniyete götürüldü.

"HÜSEYİN'İN EŞİ BEN DEĞİLİM, O ELİF'LE EVLİ"

Hüseyin'in ısrarlı açıklamalarına rağmen eşi olduğunu kabul etmeyen Evra, annesi olarak gösterilen kadını da inkar ederek "O benim teyzem" dedi. Kızının anlattıkları karşısında şaşkına dönen baba Ayhan ise "Allah'ım aklımı yitireceğim. Bu benim karım, senin de annen oluyor. Benim sadece iki çocuğum var. Biri Nevra biri de oğlum. Başka yok" diyerek sitem etti. Söylediklerinin arkasında duran ve geri adım atmayan Nevra, Hüseyin'in eşinin kuzeni Elif olduğunu da iddia ederek "Hüseyin, Elif'le evli. Beni Türkiye'den götürmek için burada böyle konuşuyorlar" dedi.

Müge Anlı'da akıllara durgunluk veren olay! Evden kaçan kadın, eşini, bebeğini, annesini ve kimliğini inkar etti

"BENİM ADIM EVRA DEĞİL, GÖRÜNTÜLERDE BENİM FOTORĞAFIMI KULLANMIŞLAR"

Doğum belgesinden kimliğe her şeyde kendi kızı olduğu ispatlanan küçük bebekle ilgili de konuşan Evra, "O benim kardeşim. Yanımda olduğundan annemin de haberi var. Ben bakıyorum kardeşime. DNA testi istiyorum" ifadelerini kullandı. Müge Anlı'nın gösterdiği bebek ultrason görüntülerinin de kendisine ait olmadığını söyleyen Erva, "Ben adım Evra değil. Ben Esin'im. Kimliğim yok, nüfusa gittiğimde adım başka çıkıyor" ifadelerini kullandı. Evlilik cüzdanındaki fotoğraf ve ismine rağmen her şeyi inkar eden Evra, Hüseyin ile çekilen nişan, kına ve dans videolarındaki kişinin kendisi olduğunu ancak hepsinin montajla yapıldığını savundu.

Müge Anlı'da akıllara durgunluk veren olay! Evden kaçan kadın, eşini, bebeğini, annesini ve kimliğini inkar etti

PARMAK İZİNDEN KİMLİĞİ TESPİT EDİLECEK

Aile Bakanlığı, canlı yayında gündeme gelen konuyla ilgili inceleme başlattı. Yayında sürekli"Benim adım Esin ama kimlikte sahtekarlık yapmışlar, adımı Erva yazmışlar. Ben Esin'im. Evli değilim, çocuğum yok" diyen Evra, Eyüpsultan İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından canlı yayında gözaltına alındı. Evra'nın sağlık kontrollerinin ardından parmak izi testiyle kimliği de tespit edilecek.

Müge Anlı'da akıllara durgunluk veren olay! Evden kaçan kadın, eşini, bebeğini, annesini ve kimliğini inkar etti

Müge Anlı'da akıllara durgunluk veren olay! Evden kaçan kadın, eşini, bebeğini, annesini ve kimliğini inkar etti

Müge Anlı'da akıllara durgunluk veren olay! Evden kaçan kadın, eşini, bebeğini, annesini ve kimliğini inkar etti

Kaynak: Haberler.com / Ecem Altan - 3.Sayfa

Müge Anlı Almanya Televizyon 3.Sayfa Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (10)

Perwer:

Ailelerin mahrem ve özel hayatını konu edilen başta şu şımarık kadının sunduğu program başta olmak üzere benzeri tüm programlar derhal yayından kaldırılmalı.

126
47
yanıtYanıtla
Afife Aksoy:

Doğum sonrası sendromu yaşıyor olabilir. Bebeğin de onunla kalması sakıncalı. Dilerim herşey aydınlığa çıkar .

55
6
yanıtYanıtla
Cemal Karatay:

Helal olsun Editöre. Kızın ismi Erva olarak yazılıyor. Haberde üç versiyonu var: NEVRA , EVRA ve ERVA. Doğru düzgün okuma yazması olmayan insanlara böyle bir iş verilir mi?

53
1
yanıtYanıtla
Perwer:

Cemal bey: havuz medyasında liyakat sahibi bir çalışan bile yok. Hepsi akraba Eşdost torpil eseri kişiler. Burada bir veya iki yıl çalıştırılıp TRT kadrosuna alınıyorlar

yanıt9
yanıt4
Emin Tas:

Kadını beyan esas diye yıllarca zülum yapıyorsunuz devletide arkanıza aldınız artık sırtınız yere gelmez

23
8
yanıtYanıtla
OkuYorum:

Arkadaşım kadının beyanı esas değilmiş ki polis almış kadını, yoksa 'evet sen evrasın' derler, yeni kimliğini verirlerdi kadına dimi? İçinde kadın olan her habere şunu yazmayın artık. Kadının beyanı esas maddesi, kadın 'kocam eziyet ediyor' dediğinde, eskiden olduğu gibi 'aile meselesi biz karışmayız' diyip eve yollamayın, doğru mu değil mi araştırın demektir. Mesela eski zamanlarda bu yasa olsaydı, devamlı eziyet çeken annem belki dayaktan kurtulur, bu kadar ezilip zor bir hayat yaşamazdı.

yanıt14
yanıt0
yusuf ayan:

Bu giden cocugun aşiretinden biri de çıkıp yahu sen nasil ailemizin adını lekelersin diyip uyarmıyor

21
9
yanıtYanıtla
Erkan Arslan:

Bir Sinan Gecti Bu Stüdyodan O Gündür Bugündür Mügenin Aklida Durdu Programin Tadi Tuzuda Kacti Kim Kimin Neyi Oda Belli Degil Cok Karisik Sinan Derhal Stüdyoya Dönmeli Cali Meselesini Tumatesini Fissulyesini Aciga Cikardimi Ortali Düzelir insahllah

12
12
yanıtYanıtla
Goethegitme:

Kız doğru söylüyor,eski topçu Patrick Evra o,saçını uzatmiş,ben senin...

20
1
yanıtYanıtla
hasan:

Konuyu anlayan varmı

14
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title