Haberler

Yol verme kavgasında kan aktı! Tartıştığı sürücüye kurşun yağdırdı

Güncelleme:

Kırklareli'nin Lüleburgaz ilçesinde, yol verme meselesi yüzünden çıkan kavgada bir kişi hayatını kaybetti. Olayın güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı.

Kırklareli'nde yol verme meselesi yüzünden çıkan silahlı kavgada 1 kişi hayatını kaybederken olayın ardından olay anına ilişkin güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı.

TERS YÖNE GİREN SÜRÜCÜYÜ UYARINCA KAVGA ÇIKTI

Olay geçtiğimiz günlerde, Lüleburgaz ilçesi İnönü Mahallesi Hürriyet Caddesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre İlkay Çetinkaya yönetimindeki otomobil ile Eşref Ayhan'ın idaresindeki otomobil bir sokakta karşı karşıya geldi. İlkay Çetinkaya, Eşref Ayhan'nın ters yönden geldiğini söyleyerek, sürücüden aracını geriye çekmesini istedi. Bunun üzerine sürücüler arasında tartışma çıktı. Büyüyen tartışma daha sonra kavgaya dönüştü.

Yol verme kavgasında kan aktı! Tartıştığı sürücüye kurşun yağdırdı

KANLAR İÇİNDE KALDI

Vücuduna mermi isabet eden Çetinkaya kanlar içinde kaldı. Olay yerine gelen sağlık ekiplerince yapılan ilk müdahalenin ardından Lüleburgaz Devlet Hastanesine kaldırılan İlkay Çetinkaya, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Eşref Ayhan ise polis ekiplerince gözaltına alındı. Ayhan daha sonra sevk edildiği mahkemece tutuklandı.

Yol verme kavgasında kan aktı! Tartıştığı sürücüye kurşun yağdırdı

MERMİ YAĞDIRDIĞI ANLAR KAMERADA

İkili arasındaki kavganın güvenlik kamerası görüntüleri de ortaya çıktı. İki sürücü araçlarıyla yolda karşılaştıktan sonra bir süre birbirine yol vermeden bekliyor. Daha sonra aracından inen Eşref Ayhan, İlkay Çetinkaya'nın aracına giderek ikili arasında bir süre sözlü tartışma yaşanıyor. Daha sonra araçtan uzaklaşan Ayhan cep telefonuyla çekim yapmasına karşılık, Çetinkaya'da aracından dışarı çıkarak telefonuyla 155 i arıyor. O sırada Ayhan'ın Çetinkaya'nın üzerine yürümesi ve darp etmeye çalışması sırasında bir anda ikili arasında kavga çıkıyor. Kavga eden iki kişiyi ayırmak için araya vatandaşlarında girmesiyle kavga az bir süre sona erse de kameralara yansıyan görüntülerde, Eşref Ayhan aracına yönelerek aldığı silahla İlkay Çetinkaya'ya doğru ateş ediyor.

Yol verme kavgasında kan aktı! Tartıştığı sürücüye kurşun yağdırdı

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Güvenlik Kamerası Lüleburgaz Kırklareli Olaylar Güvenlik Trafik Suç 3.Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (30)

asim faslihan:

Rahmetli kaşınmış

55
207
yanıtYanıtla
Ay kural:

Yol verme kavgası yüzünden adam mı öldürülür. Aziz Nesin'i saygıyla anıyorum. Yüzde altmış değil bunlar Ülkenin yüzde sekseni...Yoruma bak yahu..Allah rahmet eylesin.. Ailesine sabır versin diyeceğine ...

yanıt195
yanıt20
SERTAÇ KOT:

ters yönden gelen haklı yani öyle mi ! keşke rahmetlinin yerinde sen olsaydın da en azından bir eksilirdiniz.

yanıt202
yanıt11
Fatih :

Allah rahmet eylesin ailesine sabır versin, ama sen yanlış anladın heralde ters yönden gelen magandalık yapmış.

yanıt127
yanıt3
Haber Ola:

umarım bir gün seni de kaşır biri

yanıt102
yanıt2
Boran doguturk:

Bilip bilmeden konuşma kendisi akrabam olur videonun tamamını izlersen kim haklı görürsün senide kaşırlar kaşındığında hoca yardımcı olur sanada meraklanma

yanıt1
yanıt0
Mehmet Kahraman:

Biri hapse biri mezara , noldu şimdi BMW sağa kırıp hasbinallah diyip yoluna devam etseydi olurmuydu bunlar YOK.

38
44
yanıtYanıtla
Hayri :

Her zaman söyluyoruz trafikte tartışan aptaldır 1 dakika sonra belki bir daha hiç görüşmeyecek kişilerin olayı kan davasına çevirmesi tam bir cehalet tamam sen geri çık öteki geçsin veya yol ver geçsin ne var bunlar hepsi 2-3 dakikalık işler hadi ölüm o da ayrıda boş tartışma yumruklar hadi karakola ifade bilmemne değermi bu rezilliklere

71
4
yanıtYanıtla
Hans Peter:

Her ikiside hak etti yere varmis. ArtikTr de kim kimi vuryorsa. Su silahlar yasaklanmali

31
18
yanıtYanıtla
Panther Panthera:

Geri cekip isine gidebilirdi. simdi ikisinede yazik oldu. Biraz daha anlayiz olsa bunlar olmaz.

26
11
yanıtYanıtla
Tüm 30 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title