Haberler

Kendisinden ayrılmak isteyen nişanlısını, hediyeleri geri vermediği için defalarca bıçaklayıp öldürdü

Güncelleme:

Bursa'da kendisinden ayrılmak isteyen nişanlısını bıçaklayarak öldürdükten sonra kayınvalidesini ağır yaralayan zanlı, cinayeti nişan hediyelerini alamadığı için işlediğini itiraf etti.

Bursa'da kendisinden ayrılmak isteyen nişanlısını bıçaklayarak öldürdükten sonra kayınvalidesini ağır yaralayan zanlı otomobille kaçarken Sakarya ilinde kaza yaparak yakalandı. Zanlının ifadesinde ise, kendisinden ayrılmak isteyen nişanlısına aldığı hediyeleri geri vermeyince tartışma çıktığı ve sonrasında bıçaklayarak öldürdüğü ortaya çıktı.

NİŞANLISINI DEFALARCA BIÇAKLADI

Olay, dün akşam saat 19.30 sıralarında Bursa Kestel ilçesi Vanimehmet Mahallesi Çeşme Sokak'ta meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Oktay H. (23) kendisinden ayrılmak isteyen nişanlısı Asya Pınar Üzümcü'nün (24) evine geldi. Burada çıkan tartışma bir süre sonra kavgaya dönüştü. Oktay H., mutfaktan aldığı bıçakla Üzümcü'yü defalarca bıçakladı. Bu sırada Oktay H., kendisini engellemeye çalışan Üzümcü'nün annesi İfakat Evcil'i (49) de karnından bıçakladı. Anne ve kızı kanlar içinde yere yığılırken, Oktay H. ise olay yerinden 38 ABA 203 plakalı otomobille kaçtı. İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerince yapılan kontrolde Asya Pınar Üzümcü'nün hayatını kaybettiği belirlendi. Ağır yaralanan İfakat Evcil ise sağlık ekibinin müdahalesinin ardından ambulansla Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

Kendisinden ayrılmak isteyen nişanlısını, hediyeleri geri vermediği için öldürdü

"POLİSİ GÖRÜNCE PANİKLEYİP KAZA YAPTILAR"

Olayın ardından soruşturma başlatan Bursa İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, şüphelinin çevre illere kaçma ihtimaline karşı birçok ilin emniyet müdürlüğüne bilgi verdi. Yapılan araştırmada otomobilin Sakarya iline gittiği tespit edildi. Sakarya İl Emniyet Müdürlüğü Pamukova İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince Gökgöz mevkiinde kontrol noktası kuruldu. Şüpheli Oktay H. ve arkadaşı Alican V., D-650 kara yolu Adapazarı istikametinde otomobille seyir halindeyken kontrol noktasını görüp paniklemesi neticesinde N.T. yönetimindeki 54 T 6025 plakalı taksiye çarptı. Meydana gelen kazada şüpheliler yaralanırken durum sağlık ekiplerine bildirildi.

Kendisinden ayrılmak isteyen nişanlısını, hediyeleri geri vermediği için öldürdü

NİŞAN HEDİYELERİNİ GERİ VERMEYİNCE ÖLDÜRDÜ

Yaralanan şüpheliler Geyve Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Şüphelilerin tedavilerinin ardından Bursa'ya sevk edildiği ve buradaki işlemlerinin devam ettiği öğrenildi. Ayrıca şüphelinin emniyetteki ilk ifadesinde, nişanlısıyla anlaşamadıkları için ayrılmak istediklerini, ayrılırken de nişan için ve hediye için aldığı eşyaları geri istediği, genç kızın eşyaları geri vermek istememesi üzerine tartıştıklarını ve sonrasında nişanlısını ve kayınvalidesini bıçaklayarak kaçtığını itiraf ettiği öğrenildi.

Kendisinden ayrılmak isteyen nişanlısını, hediyeleri geri vermediği için öldürdü

Kendisinden ayrılmak isteyen nişanlısını, hediyeleri geri vermediği için öldürdü

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Münir Karaloğlu Sakarya Bursa Haberler

Bakmadan Geçme

Bugün hangi sınav var? Bugün ne sınavı var? 20 Nisan Cumartesi hangi sınav yapılacak? İşte ÖSYM Sınav Takvimi Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar?
500

Yorumlar (8)

Hakan Aksa:

adam düzgünce kabul etmiş ayrılmayı ama sen adamı enayi yerine koyup aldırdığın pahalı hediyeleri geri vermezsen bunlar olası şeyler olur. burada kadın cinayeti yok, alacak verecek davası var. feministlerin ağzı sulanmasın boşa

102
29
yanıtYanıtla
Hamit Gündoğdu:

Verseydi hediyeleri, adamda ayrılmaya medeni bir şekilde rıza göstermiş ama işin içine enayi yerine koyma girince herkez lanet olsun!! Deyip sabır göstermez.

81
19
yanıtYanıtla
Rahim Çalış :

GÜZEL İŞ BULMUŞLAR YALANDAN EVLEN NİŞANLAN HEDİYELERİ KAP SONRADA ERKEĞİ TERK ET SEVGİLİ OLUNCA BİLE ERKEKLERİN ALDIĞI HEDİYELERİ GERİ İSTEMESİ LAZIM YOKSA BU BAYANLAR HER ERKEKTEN HEDİYE DERKEN ÇEYİZİNİ ESKİ SEVGİLİLERİNE DÖŞETİYORLAR

74
22
yanıtYanıtla
Hüseyin Telsiz:

AYNISI BENIMDE BASIMA GELDİ NABALIM GIDELİM EVMİ BASALIM

43
11
yanıtYanıtla
lavinia :

ayrıldıktan sonra hediyelerin kalması çok saçma herkes ne aldıysa versin

48
5
yanıtYanıtla
MAMOS BUSINESS SERVICE:

SALAK HERİF YAT ŞİMDİ HAPİSLERDE .. PARA PUL İÇİN DEĞER Mİ KATİL OLMAYA İŞ DE BULAMAZSIN HAPİSDEN ÇIKINCA DIŞLANACAKSIN

21
2
yanıtYanıtla
Yasin Bozkurt:

Bu kadın cinayeti değil dolandırıcı öldürülmüş ülkemizde adalet olmadığı için bu oluyor kadın her şekilde haklı olacağı için insanlar adaletini Kendi sağlıyor.

1
0
yanıtYanıtla
haksız mıyım:

ne sorun yaşanıyorsa memlekette hepsi bencillikten, hepsi haksız yere fazlasını istemekten neredeyse. işte öyle, trafikte öyle, evde öyle vesselam...

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title