Haberler

İşte 3 yaşındaki Elif'in 65 saat sonra enkazdan çıkarılma anı! Kendisini ambulansa götüren görevlinin elini sıkı sıkı tuttu

Güncelleme:

İzmir'deki depremin ardından Doğanlar Apartmanı'ndaki enkazdan sağ olarak çıkarılan 3 yaşındaki Elif Perinçek, herkese umut oldu. 65 saatin ardından mucize bir şekilde kurtarılan Elif'in, enkazdan çıkarılma anlarına ait görüntüleri ortaya çıktı.

İzmir'in Seferihisar ilçesi açıklarındaki depremde Bayraklı'da yıkılan Doğanlar Apartmanı'nın enkazı altında kalan 3 yaşındaki Elif Perinçek, 65 saat sonra yaralı olarak kurtarıldı. Kurtarıldığı sırada bilinci açık olan minik Elif'in kendisini ambulansa götüren görevlilerin elini tuttuğu anlar ise oldukça dikkat çekti.

ALKIŞLARLA ENKAZDAN ÇIKARILDI

İzmir'in Seferihisar ilçesi açıklarında meydana gelen depremde yıkılan Doğanlar Apartmanı'nda kurtarma çalışmaları sürerken, enkaz altında olan 3 yaşındaki Elif Perinçek'in yakınlarının umutlu bekleyişi devam ediyordu. Çalışmaların 65. saatinde aramaların devam ettiği 8 binadan biri olan Doğanlar Apartmanı'ndan 3 yaşındaki minik kız 65 saat sonra sağ olarak kurtarıldı. Perinçek, alkışlarla enkazdan çıkarıldı ve ambulansla hastaneye kaldırılırken; enkaz altından yaralı kurtarılan 106'ıncı kişi oldu.

İşte 3 yaşındaki Elif'in enkazdan çıkarılma anı! Kendisini ambulansa götüren görevlinin elini sıkı sıkı tuttu

ANNESİ VE İKİ KARDEŞİ SAĞ KURTARILMIŞTI

Apartmanın enkazı altında kalan Seher Dereli Perinçek ile 10 yaşındaki ikizleri Ezel ve Elzem yaralı olarak kurtarılmış, oğlu Umut'un ise cansız bedenine ulaşılmıştı.

"DUALARIM KABUL OLDU"

AFAD Başkanı Mehmet Güllüoğlu, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda "Allah'ım sana binlerce kez şükürler olsun. Doğanlar Apartmanı'ndan Elif yavrumuzu da canlı olarak çıkardık." ifadelerini kullandı. Elif'in enkaz alanında büyük sevinç yaşayan anneannesi, "Çok mutluyum, Allah razı olsun. Elif'e kavuştum, annesi de kardeşleri de kavuşacak. Dualarım kabul oldu" dedi.

İşte 3 yaşındaki Elif'in enkazdan çıkarılma anı! Kendisini ambulansa götüren görevlinin elini sıkı sıkı tuttu

"BULUNDUĞU YERDE BETON BLOKLAR VARDI"

Minik kızın dayısı Özgür Dereli, "Kardeşim ve iki yeğenimin sağlık durumları iyi. Ancak Umut'umuzu kaybettik. Elifimiz ise hala enkazın altında. Bulunduğu yerde beton bloklar olduğu için ekipler oldukça hassas bir çalışma yürütüyor. O yüzden henüz ulaşamadılar. Binanın sol tarafta rahatlıkla çalışabiliyorlar. Ancak 3'üncü ve 4'üncü katlarda insanlar zarar görmesin diye dikkatli davranıyorlar. Elif'imizden umutlu haberler bekliyoruz, ancak her geçen dakika tedirginliğimiz artıyor. AFAD ekipleri de sık sık gerekli bilgilendirmeleri yapıyor. Biraz daha zaman alacak çünkü beton bloklar ekipleri zorluyor. 3 yaşındaki bir çocuk ne kadar dayanır bilmiyorum ama biz dayanmak zorundayız. Elimizden dua etmekten başka bir şey gelmiyor" demişti.

İşte 3 yaşındaki Elif'in enkazdan çıkarılma anı! Kendisini ambulansa götüren görevlinin elini sıkı sıkı tuttu

Kaynak: Haberler.com / 3.Sayfa

Seferihisar Bayraklı İzmir Haberler

AK Parti'nin 'Neden oy vermediniz?' anketinde çarpıcı sonuç! Vatandaş ekonomiden oldukça dertli

AK Parti'nin "Neden oy vermediniz?" anketinde çarpıcı sonuç! Vatandaş ekonomiden oldukça dertli

Okul müdürünü öldüren zanlının dosyası kabarık çıktı! 1 yılda 3 okul değiştirip silahla yakalanmış

Okul müdürünü öldüren zanlının dosyası kabarık çıktı! 1 yılda 3 okul değiştirip silahla yakalanmış

ABD'li senatörden skandal Gazze yorumu: Gazze Hiroşima olsun

ABD'li senatörden skandal Gazze yorumu: Gazze Hiroşima olsun

CHP'li Ağbaba ile AK Partililer arasında deprem tartışması! Hakaretler havada uçuştu

CHP'li Ağbaba ile AK Partililer arasında deprem tartışması! Hakaretler havada uçuştu

500

Yorumlar (32)

..:

Subhanallah Allahım sana sonsuz şükürler olsun o kadar mutluyum ki kendi kızımla aynı yaşta olduğu için çok duygulandım gerçekten, 65 saat ne demektir vallahi insan 1 saat enkazda kalmayı bile düşünemiyor. Rabbim şuanda enkazda kalanların hepsini kurtarsın inşallah sağ olarak.. Amin ecmain

25
0
yanıtYanıtla
98ADANA DEPREMİNİ YAŞAYAN EREN:

O minicik parmaklar inşallah cerrah doktor parmakları olur nice hayatlar kurtarır kimbilir canım yeğenim. Böyle mucizevi birnebze yüreklere su serpecek haberlere ihtiyacımız var inşallah mucizeler olur yaşanır. Geçmiş olsun dilekerimi sunuyorum ölenlerimize Allahtan rahmet yakınlarına milletimize başsağlı sabırlar yaralı vatandaşlarımıza acil şifalar dilerim.

23
0
yanıtYanıtla
FIRTINA:

YEMIN EDIYORUM AĞLADIM VALLAHI AGLADIM ÇOK SUKUR RABBİME SAĞ ÇIKTI YAVRUCAK KENDİ ÇOCUGUM GİBİ SEVİNDİM

18
1
yanıtYanıtla
Seda:

Allahım sen ne büyüksün, yarabbim. Bu yavruyu annesine bağışladığın için çok mutluyum, çok şükür. Sabaha kadar uyumadım. Duygu yoğunluğu içindeyim. Orda çalışanların durumlarıda iyi değil. Büyük bir duygu yoğunluğu yaşıyorlar. Allah onlardanda razı olsun. Ölenlere rahmet, sevdiklerinede çok sabır diliyorum. Yaralılarada rabbimden acil şifalar diliyorum.

yanıt0
yanıt0
BATUHAN GİRAZ:

Dünyalar tatlısı Elif Umudun adı oldun Rabbime şükürler olsun. İnşallah çok güzel ve hayırlı bir ömrün olur. Allah''ım bütün evlatlarımızı korusun. Seni tonlarca betonların altından elleriyle kazarak kurtaran kahramanlara selam olsun. DEVLETİMİZ VAR OLSUN.

16
3
yanıtYanıtla
Türk:

Mevlam orada canla başla çalışanlar yardım etsin .Allah razı olsun çok büyuk iş başardılar.

18
1
yanıtYanıtla
baybars:

Benim canım benim bebeğim Allah''a şükürler olsun seni sevdiklerine annene babana bağışladı çok sevindim.

17
1
yanıtYanıtla
hayat:

içim parçalandı ALLAH kimseye göstermesin . . dünya malı geri gelirde insanın canı sevdikleri geri gelmez . . ALLAH yardımcıları olsun . zor çok zor

16
2
yanıtYanıtla
XMEN:

Allah bu küçük kızımızı sevdiklerine bağışladı bundan sonraki hayatın hep mutlu ve aydınlık olsun küçük kız.

16
2
yanıtYanıtla
VANLI:

duygulanmamak mümkün değil süphanALLAH

17
1
yanıtYanıtla
Tüm 32 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title