Haberler

Erkek arkadaşı tarafından boğazı kesilerek öldürülen Şebnem Şirin, iş insanı Fevzi Tokat'ın torunu çıktı

Güncelleme:

Denizli'nin Pamukkale ilçesinde, erkek arkadaşı Furkan Zıbıncı tarafından boğazı kesilerek öldürülen gıda mühendisliği bölümü mezunu Şebnem Şirin'in, ayrılmak istediği için çıkan tartışma sonrası hayatını kaybettiği ortaya çıktı. Ayrıca Şirin'in ünlü iş insanı Fevzi Tokat'ın torunu olduğu öğrenildi.

Pamukkale ilçesi Çamlaraltı Mahallesi'ndeki bir apartta meydana gelen olayda Şebnem Şirin, erkek arkadaşı Furkan Zıbıncı'nın yaşadığı dairede ölü olarak bulunmuştu. Olayın ardından aracına binerek kaçan cinayet şüphelisi Furkan Zıbıncı, polis ekipleri tarafından kent merkezinde gözaltına alınmıştı. Olayın ardından ifade veren bir görgü tanığı, şüphelinin sırtından yaralı olarak binadan ayrıldığını iddia etmişti.

VÜCUDUNDA YARA İZİNE RASTLANMADI

Cenazesi morga kaldırılan Şebnem Şirin'in yapılan otopsisinde Furkan Zıbıncı tarafından boğazından kesilerek öldürüldüğü ortaya çıktı. Sağlık kontrolünden geçirilen cinayet şüphelisinin vücudunda ise herhangi bir yara izine rastlanmadı.

Erkek arkadaşı tarafından boğazı kesilerek öldürülen Şebnem Şirin, iş insanı Fevzi Tokat'ın torunu çıktı

SON KEZ BİR ARAYA GELDİLER

Bir süredir birlikte olan Furkan Zıbıncı ve Şebnem Şirin'in zaman zaman aynı apart dairesinde kavga ettikleri, ayrılık aşamasında olan çiftin dün akşam yine son kez görüşmek için bir araya geldikleri öğrenildi.

Erkek arkadaşı tarafından boğazı kesilerek öldürülen Şebnem Şirin, iş insanı Fevzi Tokat'ın torunu çıktı

ÜNLÜ İŞ İNSANININ TORUNU ÇIKTI

Kaleiçi Çarşısı'nda bir altın toptancısında işçi olarak çalışan Furkan Zıbıncı'nın Şebnem Şirin'in evine aralıklarla gidip kaldığı, olayın ardından kaçarken polis ekipleri tarafından yakalandığı ve emniyetteki işlemlerinin devam ettiği belirtildi. Şebnem Şirin'in Denizli'de bir şarapçılık şirketinin ortağı Fevzi Tokat'ın torunu olduğu öğrenildi.

YEĞENİ İÇİN İSYAN ETTİ

Pamukkale Şarapları Satış ve Pazarlama Direktörü Selda Tokat, yeğeni Şebnem Şirin'in Furkan Zıbıncı tarafından öldürülmesini sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla duyurdu.

Son dakika haberi: Şebnem, evinde erkek arkadaşı tarafından boğazı kesilerek öldürüldü

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3.Sayfa

Şebnem Şirin Pamukkale Denizli Haberler

Bakmadan Geçme

25 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Ahmet Can kimdir? Ahmet Can Altıntaş kaç yaşında, nereli? Ahmet Can puan aldı? Çorlu tren kazasında kaç kişi öldü? Çorlu tren kazası ne zaman, kaç yılında oldu? Ehliyet alımında yeni bir karar! Kimler ehliyet alamayacak? Ehliyet alabilmenin şartları neler? 1 Mayıs resmi tatil mi? 1 Mayıs Çarşamba günü tam gün mü, yarım gün mü tatil olacak 2024? ADET GECİKMESİ NEDEN OLUR? Adet gecikmesinin en yaygın sebebi ne? Çorlu tren kazası duruşması ne zaman? Çorlu tren kazası davası ne oldu? 25 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Bilge Can kimdir? Bilge Can kaç yaşında, nereli? Bilge kaç puan aldı? Demet Akalın ve kiracı olayı ne? DEMET AKALIN kiracısı ile kriz mi yaşadı? Demet Akalın, evini ne kadara kiraladı, olay ne? Sevda Türküsev kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Sevda Türküsev kaç yaşında, nereli? Sevda Türküsev biyografisi! Kilis Belediyesi hangi parti? Kilis Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? FAİZ ARTTI MI? Merkez Bankası Nisan ayı faiz kararı ne oldu? Gönül Dağı setinde taciz mi yaşandı? İki kadın arasında taciz şoku! Davada ne karar çıktı? Survivor yeni bölüm tanıtımı yayınlandı mı? Mavi takıma hangi yarışmacı geçecek? Arka Sokaklar'ın Mesut Komiser'i yeniden dizide! ŞEVKET ÇORUH Arka Sokaklar'a döndü mü? FRAGMAN CANLI İZLE Mehmet Tolga Akalın kimdir? NOW Çalar Saat konuğu Mehmet Tolga Akalın kaç yaşında, nereli? Mehmet Tolga Akalın biyografisi!
500

Yorumlar (5)

Zeynep :

Eskiden toplumun en alt kesimindeydi bu olaylar ve "doğal seçilim" "onların kültürü öyle zaten" diyerek kimse aldırmıyordu. Ama işte komşunun evindeki kıvılcıma müdahale etmezsen o alevler büyür büyür senin de evini sarar. Normalleştirdiğimiz her kötülük bizi bulacak. Önlem almadıkça bu işler büyüyecek. Zalime, suçluya dur demek hem baştakine hem sondakine isyan etmek Allah'ın emri.

31
0
yanıtYanıtla
COVİD 19:

Buda yeni moda oldu bu aralar ki haber detayında '' Kadın Cinayetleri'' adlı haberlerde sık rastlanır oldu yani ERKEK ARKADAŞ ve KALDIKLARI EV ! Meshepler geniş eşi dese anlaşılır ! ne bilim hadi hadi nişanlısı dese oda olabilir ! Ama bakıyosunuz aynı evi paylaşsan SEVGİLİ modeli ülkemde yeni türedi. Tabi ASLA ölüm ile biten ilişkileri hiçbir İNSANOĞLU kabullenemez ! Umarım yakında ülkeme de İDAM gelir ! ! !

14
7
yanıtYanıtla
OKUR:

bu acı habere gülücük imojesi koyan kişinin beynini merak ediyorum doğrusu

11
2
yanıtYanıtla
Aile Sucular:

5 dk da evlenip 5 senede boşanamazsan boşanırken kadına süresiz nafakalar tazminatlar verirsen cocuğunu görmek için icra ya gidersen birikimini evini arabanı verirsen kim öldürmezki herkez öldürür biraz düşünün be düşünün beyninizi kullanın bu kadınlara verilen haksız kazanclar bitmeden bu erkeğe babalara şiddet bitmeden bu ölümler bitmez

7
4
yanıtYanıtla
uCube :

Sırf para var diye, şu tiplere gidiyorlar ya. Söz de karizma ya da yakışıklı kızlara göre.

1
2
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title