Haberler

Uyuşturucu çetelerine dev vurgun! Özel hareket polisleri şehrin dört bir yanında operasyon düzenledi

Güncelleme:

Gaziantep'te istihbarat bilgisi üzerine harekete geçen ekipler kentin dört bir yanında eş zamanlı operasyon düzenledi. Özel harekat ekiplerinin de yer aldığı 256 polisin katılımıyla gerçekleştirilen operasyonda uyuşturucu çetelerine büyük vurgun yapıldı. Operasyon sırasında özel kamera düzeneği kurulan eve baskın yapan ekipler, şüphelileri uyuşturucu maddeleri imha etmeye çalıştıkları sırada suçüstü yakalandı.

Gaziantep Emniyet Müdürlüğüne bağlı Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri düzenlediği operasyonla uyuşturucu tacirlerini uykularında yakaladı. Uyuşturucu tacirlerine şafak operasyonuyla büyük darbe vuran ekipler yüklü miktarda uyuşturucu madde ele geçirdi.

Uyuşturucu çetelerine dev vurgun! Özel hareket polisleri şehrin dört bir yanında operasyon düzenledi

KENTTE DÜĞMEYE BASILDI

Narkotimlerin uyuşturucu madde trafiğine yönelik yürüttüğü çalışmalar kapsamında elde edilen istihbari bilgilerin ardından operasyon için düğmeye basıldı. Belirlenen 30 adrese eş zamanlı baskınlar düzenlenirken polis ekipleri kentin dört bir yanına dağıldı. 265 polisin katıldığı şafak operasyonuna İnsansız Hava Araçları (İHA), zırhlı araçlar, narkotik dedektör köpekler ile Polis Özel Harekat (PÖH) ekipleri de destek verdi.

Uyuşturucu çetelerine dev vurgun! Özel hareket polisleri şehrin dört bir yanında operasyon düzenledi

ÖZEL KAMERA SİSTEMİ KURMUŞLAR

Narkotimlerin merkez Şahinbey ilçesine bağlı Onur Mahallesi'nde bir eve düzenlediği baskında 5 uyuşturucu taciri madde kullandığı esnada yakalandı. Zanlıların eve kurdukları güvenli kamera sistemi ise polis ekiplerini hayrete düşürdü. Evin bulunduğu sokak ile evin çevresini gözetleyen güvenlik kameralarını içerden izleyen uyuşturucu tacirlerinin kurduğu düzenek polis ekiplerini bile şaşırttı. Kamera sistemine rağmen narkotimlerden kaçamayan zanlılar ekipler tarafından kıskıvrak yakalandı.

Uyuşturucu çetelerine dev vurgun! Özel hareket polisleri şehrin dört bir yanında operasyon düzenledi

UYUŞTURUCUYU İMHA EDERKEN YAKALANDILAR

Operasyon sırasında evin lavabosuna saklanan bir şüpheliyi ise PÖH ekiplerinin dikkati yakaladı. Uyuşturucu maddeyi lavaboya dökerek yok etmeye çalışan uyuşturucu tacirini PÖH ekipleri engelledi. Zanlının lavaboya dökmeye çalıştığı uyuşturucuya polis ekipleri el koydu. Operasyonlarda adresleri detaylı şekilde arayan polis ekipleri uyuşturucu maddeleri zulalandıkları yerden bir bir çıkarttı. Torbacı olarak tarif edilen uyuşturucu madde satıcılarına operasyonla büyük darbe vuran ekipler 18 zanlıyı gözaltına aldı.

Uyuşturucu çetelerine dev vurgun! Özel hareket polisleri şehrin dört bir yanında operasyon düzenledi

Polis ekiplerinin baskın düzenlenen 30 ikamette gerçekleştirdiği aramalarda ise 3 kilo 600 gram esrar, 108 gram metamfetamin, 20 gram eroin,4 hassas terazi, pompalı tüfek, 30 kartuş, uyuşturucu ticaretinden elde edildiği değerlendirilen 20 bin 345 Türk Lirası ele geçirildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Gaziantep Haberler

Bakmadan Geçme

Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title