Haberler

Fatih'te çırılçıplak dolaşıp etrafa saldıran kadın, mahalleliyi canından bezdirdi

Güncelleme:

İstanbul Fatih'te çıplak bir vaziyette çevredekilere saldıran Rus uyruklu kadın, mahalleliyi isyan ettirdi. Çocuk parkına gelip insanların üzerine içki döktüğü söylenen kadının saldırgan halleri cep telefonu kamerasına yansıdı.

Fatih Kocamustafapaşa'da alkol ve uyuşturucu kullandığı iddia edilen Rus uyruklu bir kadın, geçtiğimiz akşam çocuk parkında çırılçıplak soyundu. Durumu gören vatandaşlar kadına tepki gösterdi. Vatandaşların tepkisinin ardından öfkelenen kadın, elindeki örtüyle bankta oturan insanlara saldırdı. İhbar üzerine olay yerine polis ekipleri sevk edildi. Üstüne bir örtü bağlayan kadın, polis ekiplerince emniyete götürüldü.

SINIR DIŞI EDİLMESİNİ İSTİYORLAR

Aynı kadının daha önce de evdeki eşyalarını pencereden attığı ve çocuk parkında sinir krizi geçirdiği görüntüler ortaya çıktı. Mahalle sakinleri, Rus uyruklu kadının insanların üzerine içki döktüğünü ve çocuklara bile saldırdığını iddia etti. Kadının her gün benzer olaylar çıkarttığını söyleyen mahalle sakinleri, yetkililerden Rus uyruklu kadının sınır dışı edilmesini istedi.

"PARKTA ÇIRILÇIPLAK SOYUNUYOR"

Parkın yanında kafe işleten Necmettin Deli, "Burada yabancı uyruklu bir kadın var. Rus olduğu söyleniyor. Bildiğimiz kadarıyla alkol ve diğer maddeleri kullanıyor. Burada sürekli vatandaşları rahatsız ediyor. Çoluk çocuk fark etmiyor. Çırılçıplak soyunuyor. Yaşlı insanların üzerine alkol atıyor. Yaşlı insanlara saldırıyor. Parkta yatıyor. Masaların üzerine çıkıyor. Esnaf olarak bu konuda mağduruz. İnsanlar da rahatsız oluyor. Burası bir aile parkı. İnsanlar gelip çoluğunu çocuğunu gezdirmek istiyor. Böyle vakalarla karşılaşınca işimize yansıyor" dedi.

"CAMDAN TELEVİZYON ATTI"

Daha önce de benzer olayların yaşandığını söyleyen Necmettin Deli, "Bu bayan Türk vatandaşlığı aldığından dolayı deport da edilemiyor. Alıyorlar, dışarı bırakıyorlar. Hemen hemen her gün burada. Geçen gün yarı çıplak vaziyette camdan televizyon attı. Sehpaları aşağıya attı. Aşağıdan biri geçiyor da olabilir. Hiç bakmaksızın atıyor. Bütün vatandaşların ve esnafın sıkıntısı var" dedi.

"ARTIK KENDİMİZDEN UTANIYORUZ"

Mahalle esnafı Mustafa Metin ise, "Arka sokakta bir Rus kadın var. Her gün elinde birayla geliyor. Burada bağırıyor. Üstünü başını açıyor. İnsanlar telefonun kamerasıyla çekiyor. Utanma duygusu da yok. Emniyetten bayan polis geliyor. Alıp götürüyorlar ama yine aynı. Artık kendimizden utanıyoruz. Bir an evvel yetkililerin bu işe çözüm bulmasını istiyoruz. Üstü başı açık geziyor. Uygunsuz kelimeler konuşuyor" dedi.

Çocuk parkında soyundu! Fatih'te çıplak vaziyette etrafa saldıran kadın, mahalleliyi canından bezdirdi

Çocuk parkında soyundu! Fatih'te çıplak vaziyette etrafa saldıran kadın, mahalleliyi canından bezdirdi

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

İstanbul Fatih Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (13)

Mikail arman:

Türk kadınları, bu bayan turistleri suçlamak yerine kendi eşlerinizin sadakatsızlığı ve ahlaksızlığı ile meşgul olun.Size göstermedikleri ilgiyi onlara gösterdiklerini ,harcadıkları paraları çok iyi biliyorsunuz ! Bu turist bayanda yine bir erkeğin oyununa gelmiştir.Sonrada ahlak nutuku atıyorlar.

66
170
yanıtYanıtla
Bizim Aile:

Herkez kendi ahlakından namusundan sorumludur, es dahi eşin degil... buradaki vaziyete bence 30 yıl hapiste/adada kalmış ya da uzun süre kadın görmemiş erkek de demiyorum insanlar anca tiksinmeyerek bakar

yanıt13
yanıt0
muhammed emin emin:

Türk kadını diye bilhassa belirtmeniz, siz kimsiniz sorusunu istemsizce sorduruyor. bi haddinizi bilin. hiçbir değer ifade etmeyenler, birilerini taşlayarak varolacaklarını sanıyor ya çok komik oluyorsunuz .

yanıt14
yanıt6
Hacı Şembeki:

Suriyeli olsa linç edilmişti

113
51
yanıtYanıtla
turan atsız:

suriyeli olsa mahalleliyi bıçaklamış ve ya hiç habere yansımaz ya da haberde yabancı uyruklu şahıs olarak yer almış olurdu. lütfen biraz dikkat!

yanıt59
yanıt32
ibos ibos:

Birde bunlar türedi. Başımıza taş yağacak

113
17
yanıtYanıtla
Sinan YARALI:

Fatih ilçesının dustugu duruma hıc bır yer dusmemıstır. Zaman ıcınde acayıp bır yere dönüştü.

81
14
yanıtYanıtla
Mikail arman:

Niye şikayet ediyor, hangi ahlaktan bahsediyorsunuz. ! Türk toplumunun erkekleri bu bayan turistlerle birlikte olmak için her cambazliğı yapıyorlar, iki büklüm oluyorlar.Tüm paralarını bunlara harcıyorlar.Yine bir erkek kadını yalanlarla, seviyorum diye kandırıp beraber olmuştur.

46
40
yanıtYanıtla
Bizim Aile:

Mahremiyet sadece türk toplumlarında degil batı toplumlarında da var, bana kadının kucuklugunde gecirdigi travmaların eseri bu psikologlar daha iyi bilir tabi bizim sosyal medya yazarları müsaade ederse

yanıt15
yanıt2
Onemli Degil:

Ulkemizde hangi sartlarla oturma iznine sahipmis ? Daha onceki olaylari nasil,kim dikkate almamis ?

73
4
yanıtYanıtla
Tüm 13 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title