Haberler

Bunu yapan 16 yaşındaki bir kız çocuğu! Boğazını keserek öldürdüğü dayısını böyle sürükledi

Güncelleme:

Erzurum'da 16 yaşındaki kız çocuğu, geç saatte dışarı çıkma meselesi yüzünden tartıştığı dayısını boğazından bıçaklayarak öldürmüştü. Suç aletiyle birlikte gözaltına alınan kız çocuğu tutuklanarak cezaevine gönderilirken saldırganın 20 adet suç kaydı bulunduğu ve arandığı öğrenildi. Öte yandan 16 yaşındaki saldırganın, bıçakladığı dayısını ambulansa taşımak için sürüklediği anlar güvenlik kamerasına yansıdı.

Erzurum'da, gece sokağa çıkmasını istemeyen dayısıyla tartışan ve iddiaya göre kendisini darbeden dayısı Murat T.'yi bıçaklayarak öldüren 16 yaşındaki İ.A. adlı genç kız tutuklandı. Bıçaklı saldırganın pek çok suçtan arandığı ve yaşından fazla suç kaydı olduğu öğrenildi.

DIŞARI ÇIKMASINA İTİRAZ EDEN DAYISINI BOĞAZINDAN BIÇAKLADI

Yakutiye ilçesinin Kurtuluş Mahallesi Kavak Konutları'nda 16 yaşındaki İ.A. ile geç saatte dışarı çıkmasını istemeyen 46 yaşındaki dayısı M.T. arasında tartışma çıktı. İddiaya göre, kendisine kötü söylemlerde bulunup darbetmesi üzerine İ.A., bıçakla dayısına saldırdı. Murat T., boğazından ve göğsünden aldığı bıçak darbeleriyle kanlar içerisinde yere yığıldı.

Tartıştığı dayısını bıçaklayarak öldürmüştü! 16 yaşındaki kızın 20 suç kaydı çıktı

BIÇAKLADIĞI DAYISINI AMBULANSA TAŞIMAYA YARDIM ETTİ

Haber verilmesi üzerine adrese polis ve sağlık ekibi sevk edildi. İ.A. bu sırada yaraladığı dayısını, diğer dayısı ile birlikte taşıyıp asansöre bindirdi. Yaralı, ardından ambulansa konuldu. İ.A.'nın yaraladığı dayısının taşınmasına yardım ettiği anlar güvenlik kamerası tarafından da kaydedildi. Ağır yaralanan Murat T., kaldırıldığı Atatürk Üniversitesi Araştırma Hastanesinde yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Tartıştığı dayısını bıçaklayarak öldürmüştü! 16 yaşındaki kızın 20 suç kaydı çıktı

TUTUKLANAN KIZIN BABASI DA CEZAEVİNDE ÇI K TI

Ekiplerce, suç aletiyle gözaltına alınan İ.A, emniyetteki işlemlerinin ardından sağlık kontrolünden geçirilip adliyeye çıkarıldı. Savcılıktaki ifadesinin ardından hakimliğe sevk edilen İ.A, "Kasten öldürme" suçundan tutuklandı. İ.A'nın babasının cezaevinde, annesinin ise şehir dışında olduğu öğrenildi.

Tartıştığı dayısını bıçaklayarak öldürmüştü! 16 yaşındaki kızın 20 suç kaydı çıktı

YAŞINDAN FAZLA SUÇ KAYDI ÇIKTI

16 yaşındaki İ.A.'nın "Kasten yaralama, trafik güvenliğini tehlikeye düşürme, tehdit ve hakaret' suçlarından 20 adet suç kaydı bulunduğu ve Erzincan Emniyet Müdürlüğü Çocuk şube tarafından arandığı öğrenildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3.Sayfa

Erzincan Emniyet Müdürlüğü Güvenlik Kamerası Erzincan Erzurum trafik Çocuk Hukuk 3.Sayfa Haberler

Küçük kızı kurtarmak yerine elinde termosla beklemiş! Beren Su'nun ölümünde ihmal iddiasını kanıtlayan fotoğraf

Küçük kızı kurtarmak yerine elinde termosla beklemiş! Beren Su'nun ölümünde ihmal iddiasını kanıtlayan fotoğraf

Trafikteki Kürtçe uyarılara yazılan, 'Türkiye Türk'tür Türk kalacak' yazısı Van'ı karıştırdı

Trafikteki Kürtçe uyarılara yazılan, "Türkiye Türk'tür Türk kalacak" yazısı Van'ı karıştırdı

Küfeyi sırtına alan Özgür Özel'den Erdoğan'a erken seçim çağrısı: Biz taşırız

Küfeyi sırtına alan Özgür Özel'den Erdoğan'a erken seçim çağrısı: Biz taşırız

Bakmadan Geçme

Küçükçekmece hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Küçükçekmece nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Instagram bu hikayeye erişilemiyor hatası! (ÇÖZÜMÜ) Instagram bu hikayeye erişilemiyor ne demek, neden olur? Cihan Çanak bozkurt işareti mi yaptı? UEFA Cihan Çanak'a ceza verecek mi? Rüyada birinin öldüğünü duymak ne anlama gelir? Rüyada birinin öldüğünü görmek ne anlama gelir? 32 farz nedir? 32 farz nelerdir, imanın şartları nedir? 32 farz anlamı, İslamın 5 şartı ve açıklamaları 21 Nisan hangi burç? Nisan'ın 21'inde doğanlar hangi burç oluyor? 21 Nisan burcu! 20 Nisan hangi burç? Nisan'ın 20'sinde doğanlar hangi burç oluyor? 20 Nisan burcu! İzmir Dikili orman yangını söndürüldü mü? Orman yangınında son durum 26-27 Temmuz Akaryakıt Fiyatları: Benzine, motorine, mazota zam veya indirim var mı, gelecek mi? Akaryakıt zammı ne zaman? 26-27 Temmuz bugün ve yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, kaç derece? Bu akşam kimin maçı var? Bugün TV'de kimin maçı var, ne maçı? 26 Temmuz bugünkü günün maçları Bingöl'de deprem mi oldu? Bingöl'de son dakika deprem oldu! Deprem şiddeti ve büyüklüğü kaç, nerede oldu? Son depremler AFAD ve Kandilli listesi Milli takım kadrosundan çıkarılan Tuğba Şenoğlu İvegin kimdir? Tuğba Şenoğlu İvegin kaç yaşında, nereli? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? Beyoğlu, Fatih, Sarıyer 26-27 Temmuz İstanbul su kesintisi listesi!
Fransa'da tarihi anlar! 2024 Olimpiyat Oyunları'nın açılışı Sen Nehri'nde gerçekleştirildi

Fransa'da tarihi anlar! 2024 Olimpiyat Oyunları'nın açılışı Sen Nehri'nde gerçekleştirildi

500

Yorumlar (79)

Akın Bukan:

AKP ve onun müfradatından yetişme örnek bir dindar genç kızımız

364
584
yanıtYanıtla
AdamınBiri:

ne alaka 20 milyon öğrenci var aynı müfredat herkes ailesini mi katletti ? hem dindar oldugunu nerden çıkardın. zeka şart neden sonuç ilişkisi bile kuramaz oldu insanlar

yanıt391
yanıt65
Özcan Özcan:

HER BELA BİR İMTİHANDIR BİZİM DE İMTİHANIMIZ AKP.NAPALIM 3 YIL DAHA DİŞİMİZİ SIKACAĞIZ.

yanıt125
yanıt278
Vahdeddin:

ALLAH korkusu olmayan birisinden herşeye yapmaya hakkı vardır o yüzden boş yapma !

yanıt147
yanıt40
aslan Ak:

AKIN laik sistemde eğitim almış ona göre yaz

yanıt160
yanıt71
aristoteles:

20 suc kaydı varmış 30 40 olanlarda dışarda geziyo pandemide sal intibak de sal af de sal iyi hal de sal denetimli de sal salda sal

yanıt91
yanıt3
ibrahim eren:

Cumhuriyetimizin 100. yılında gençlerimiz Laik ve Çağdaş sistem ile aldıkları muhteşem eğitimlerin meyvesini veriyor. Gümbür gümbür geliyorlar.

yanıt106
yanıt56
Mehmet Öztoprak:

Ne alakası var? Kusura bakmayın Türkiye laiktir ve Kemalist bir eğitim sistemi vardır. Okullarda din eğitimi yüzeyseldir ve bütün eğitim Kemalist yetiştirmek üzerine kurulmuştur.

yanıt63
yanıt34
Sefa:

özcan çektirelim o dişleri senin için daha iyi olur....

yanıt32
yanıt5
Murat Celik:

belli oluyor Aynı senin gibi Dindar

yanıt11
yanıt2
Tüm 79 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title