Haberler

7 yaşındaki çocuğunun gözleri önünde anne ve babasını tüfekle, kardeşini boğazını keserek öldürdü

Güncelleme:

Bursa'da eşinden ayrılıp bunalıma giren şahıs, eve döndüğünde ailesiyle tartıştı ve cinnet getirerek 7 yaşındaki oğlunun gözleri önünde tüfekle annesini ve babasını öldürdü. Saldırıdan yaralı halde kurtularak kaçmaya çalışan kardeşini de boğazını bıçakla keserek katletti. 7 yaşındaki çocuk polis tarafından güvence altına alınırken, saldırgan silahıyla birlikte yakalandı.

Bursa'da eşinden ayrılıp bunalıma giren adam, eve gittiğinde ailesiyle tartıştı. Kavgaya dönen tartışmada cinnet getiren şahıs, 7 yaşındaki oğlunun yanında önce annesi ve babasını, ardından da erkek kardeşini tüfekle vurdu. İhbar üzerine şüpheli olay yerinde yakalanırken, sağlık ekiplerince yapılan kontrolde 3 kişinin hayatını kaybettiği belirlendi.

Cinnet getiren adam, 7 yaşındaki çocuğunun gözleri önünde anne, baba ve kardeşini tüfekle öldürdü

EVDE BABASIYLA TARTIŞMAYA BAŞLADI

Olay, merkez Osmangazi ilçesi Hamitler Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre karısından ayrıldığı için bunalıma giren A.Y. (30), 2. Ceviz Sokak'ta ailesinin yaşadığı eve geldi. Evde babası Seyithan Y. ile tartışmaya yaşayan A.Y., bir anda kavgaya tutuştu.

Cinnet getiren adam, 7 yaşındaki çocuğunun gözleri önünde anne, baba ve kardeşini tüfekle öldürdü

ANNE, BABA VE KARDEŞİNİ TÜFEKLE VURDU

Ev halkıyla kavgaya tutuşan şüpheli, evde bulunan tüfek ile önce babası Seyithan Y.'yi, ardından annesi Zozan Y.'yi (55) daha sonra ise kendisini engellemek isteyen 25 yaşındaki kardeşi M.Y'yi de 7 yaşındaki oğlunun yanında vurdu.

Cinnet getiren adam, 7 yaşındaki çocuğunun gözleri önünde anne, baba ve kardeşini tüfekle öldürdü

SALDIRGAN SUÇ ALETİYLE YAKALANDI

Komşuların ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Polis ekiplerince olay yerinden kaçmak üzereyken suç aletiyle yakalanan şüpheli emniyete götürülürken, sağlık ekipleri vurulanların olay yerinde hayatını kaybettiğini belirledi. Olayın şoku içine giren 7 yaşındaki çocuk ise polis tarafından güvence altına alındı.

Cinnet getiren adam, 7 yaşındaki çocuğunun gözleri önünde anne, baba ve kardeşini tüfekle öldürdü

AİLENİN YAKINLARI SİNİR KRİZİ GEÇİRDİ

Savcılık incelemesinin ardından 3 kişinin cesedi Adli Tıp Morguna kaldırılırken, ailenin yakınları ve akrabaları sinir krizi geçirdi. Olayla ilgili başlatılan tahkikat devam ediyor.

7 yaşındaki çocuğunun gözleri önünde anne ve babasını tüfekle, kardeşini boğazını keserek öldürdü

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Çocuk Bursa Olaylar Adli Tıp Şiddet Suç 3.Sayfa Güncel Haberler

500

Yorumlar (33)

erkan yüksel:

TOPLUM FAKIRLESTIKCE SUC ORANLARI BUNALIMLAR ARTAR..HEPIMIZ BUNALIMA GIRICEZ AMA HERKEZIN IRADESI VE SORUNLARI AYNI DEIL ..İŞTE HUZUR VE RFAH ORTAMI..İŞTE 2023 DE VAAD EDILEN ZENGINLIK..H .OLSUN HEPIMIZE

361
103
yanıtYanıtla
Mehmet Kandemir:

Herşeyi maddeye indirgersen senin cinnetinde yakındır. İntiharların bunalımların en çok yaşandığı ülke zengin olarak addedilen Japonyadır. Bunuda unutmamak lazım.

yanıt180
yanıt219
haksız mıyım:

2023 yılında japonyada intihar vakaları rekor kırdı. ve genel olarak intihar oranlarının en yüksek olduğu yer refahın en ileri olduğu kuzey avrupadır. para, tek başına mutlu etmeyeceğinin ispatıdır bunlar. insana manevi tatmin sağlayan iman, ahlak ve aile gerklidir, en az maddiyat kadar

yanıt178
yanıt98
Hasan Ağa:

Afrika ne intihar etmiyor ya açlık içinde yaşıyorlar

yanıt155
yanıt33
Cabbar kar:

Sen zenginsin fakirliğe düşme sende katliam yaparsın. Cahilce bir yorum yapmışsın. Hamal lastiği giydik. yokluk vardı, daha mutluyduk.

yanıt111
yanıt27
Ali Tezel:

Alakası yok. Herzaman cinnet vardı ya kadın aldatır ya Adam sonrası malum.

yanıt36
yanıt24
Engin Ok:

Ya bizim ülkenin geçmişi refah içindemiydi dedelerimiz çok mu konforlu hayat yaşıyordu. Şimdi herkesin elinde telefon sosyal medya bağımlısı olmuşuz. Dünya birincisiyiz boş işlerde. Evliliklerde desen eski topraklar gibi sadakat yok. Sabır hiç yok. Herşeyi ekonomiye bağlamaktan vazgeçin artık. Hayatı maddeye bağlarsak zaten bir sıfır yeniğiz.

yanıt10
yanıt1
Kenan Tepretoğlu:

ülkenin geldiği hal, ekonomik sebeplerle yıkılan aileler, bu sebeple psikolojisi bozulan insanlar, ve tüm bunlar maalesef her gün artıyor...

142
75
yanıtYanıtla
Engin Ok:

Niye herşeyi ekonomiye bağlıyorsun be adam. Kadınlar ellerinde telefon adamlar ellerinde telefon sosyal medyada dünya birincisiyiz ama iş geçinmeye gelince hemen ekonomi diyoruz. İnsanların derdi sadece ekonomi değil. Geçim sıkıntısı başka geçinme sıkıntısı başka. Eskisi gibi sadakat yok! Sanki babalarımız dedelerimizle refah içindeymiş gibi algı oluşturmayın.

yanıt5
yanıt6
Dr.Kimbel:

Seni 9 ay karninda tasidi

107
9
yanıtYanıtla
Tüm 33 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title