Haberler

Komşusu olan kadının boğazını keserek öldüren genç, yakalanmamak için polislere baltayla direndi

Güncelleme:

Zonguldak'ta komşusunun boğazını keserek öldüren, kocasını ise aynı şekilde yaralayan 24 yaşındaki genç, saklandığı yerde kıskıvrak yakalandı. Zanlı, polis ekiplerine baltayla direndi.

Devrek ilçesine bağlı İsmetpaşa Mahallesi'nde dün yaşanan olayda, ilçede terzilik yaptığı öğrenilen 55 yaşındaki Hacer Alkan ve 58 yaşındaki eşi Aydın Alkan, komşularının 24 yaşındaki çocuğu Mert Serkan Lülleci'nin saldırısına uğradı. Henüz bilinmeyen bir sebeple çıkan saldırıda Lülleci, Hacer Alkan'ının boğazını kesti.

KADIN HAYATINI KAYBETTİ

Olaya müdahale eden Aydın Alkan'a da saldıran zanlı, talihsiz adamı da ağır yaraladı. Çığlıklar atarak sokağa koşan Aydın Alkan çevredekilerden yardım istedi. Devrek Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Hacer Alkan hayatını kaybederken eşi Aydın Alkan ise Atatürk Devlet Hastanesi'ne sevk edilerek tedavi altına alındı.

Son dakika haberi | Komşusunun boğazını keserek öldüren genç yakalandı

POLİSE BALTAYLA DİRENDİ

Olay sonrası firar eden Mert Serkan Lülleci ekiplerce her yerde arandı. İlçenin giriş ve çıkışlarını tutan ekipler, katil zanlısının evini aradı. Ekiplerin takibi sonucu saklandığı yerde yakalanan zanlı, polis ekiplerine baltayla direndi.

GÖZALTINA ALINDI

Yakalanarak gözaltına alınan zanlı, ifadesi alınmak üzere Devrek Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü. Lülleci'nin psikolojik sorunları olduğu öne sürüldü .

EŞİNİN TABUTU BAŞINDA GÖZYAŞI DÖKTÜ

Saldırıda başının çeşitli yerlerinden yaralanan Aydın Alkan, tedavisinin ardından eşinin cenaze törenine katılmak üzere Devrek ilçesine geldi. Eşinin terzilik yaptığı işyerinin önünde bekleyen Alkan, "Benim canım gitti" diyerek feryat etti. İlçe halkı da işyerinin önünde bekleyişini sürdürdü. Otopsi işlemlerinin ardından cenazesi çalıştığı işyerinin önüne getirilen Hacer Alkan için burada helallik alındı. Alkan'ın cenazesi Pınarönü köyünde toprağa verildi.

Öte yandan saldırganın yakalanma anı ise amatör kameraya yansıdı.

Son dakika haberi | Komşusunun boğazını keserek öldüren genç yakalandı

Son dakika haberi | Komşusunun boğazını keserek öldüren genç yakalandı

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Zonguldak Aydın Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title