Haberler

Okul müdürünün bahçede beslediği köpekler 11 yaşındaki öğrenciye saldırdı

Güncelleme:

İstanbul'da okul müdürü tarafından ilkokul bahçesinde beslenen 2 kangal köpeği, 11 yaşındaki öğrenciye saldırdı. Saldırı sonucunda öğrenci yara alırken veliye ilk durum köpek saldırısı olarak değil, çitlerin üzerinden düşme olarak aktarıldı. Köpeklerin okul bahçesinden alındığı öğrenildi.

İstanbul Başakşehir'de okul müdürü tarafından ilkokul bahçesinde beslenen 2 kangal köpeği, 11 yaşındaki öğrenciye saldırdı. Saldırı sonucunda öğrenci yara alırkençocuğun velisi okul yönetiminden şikayetçi oldu.

KANGAL KÖPEKLERİNE OKUL BAHÇESİNDE YER YAPTIRDI

Olay geçtiğimiz cuma günü Başakşehir'de bir ilkokulda yaşandı. İki kangal köpeğini sahiplenen okul müdürü, bahçede çitlerle çevrili özel bir alan yaptırdı. Çocukların oyun oynadığı bahçenin içerisinde bulunan alanda beslenen köpekler, velileri ve çocukları tedirgin etti. Olay günü ise arkadaşları oynayan Çınar H. Y. isimli 11 yaşındaki çocuğun topu, iki kangal köpeğinin bulunduğu alana kaçtı. Çitleri aşarak köpeklerin olduğu yere inen Çınar, topu almak istedi ancak bu sırada köpekleri saldırısına uğradı.

ÇOCUĞUN AİLESİNE KÖPEK SALDIRISINI SÖYLEMEDİLER

Saldırı sonucunda yara alan öğrenci, öğretmen ve çevredeki velilerin yardımıyla bulunduğu alandan çıkartılarak okul içerisine alındı. Yaşanan olaydan sonra iddiaya göre saldırıya uğrayan öğrencinin velisi olan veli Hatem Yardımcı aranarak çocuğunun çitlerden düştüğü söylendi. Okula gelen Hatem Yardımcı çocuğunun okul bahçesinde beslenen köpekler tarafından saldırıya uğradığını öğrendi. Öğrenci hastaneye götürülüp tedavi alınırken konuyla alakalı raporda hastaneden alındı. Aile ellerindeki raporlar birlikte hem karakola hem de İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne giderek şikayetçi oldu.

Okul müdürünün bahçede beslediği köpekler 11 yaşındaki öğrenciye saldırdı

OKUL BAHÇESİNİN BİR KISMI KÖPEK YUVASINA ÇEVRİLMİŞ

Okul bahçesinde köpeklerin bakıldığı alanda çekilen görüntülerde 2 kangal cinsi köpeğin okul bahçesinde öğrencilerin bisikletle gelirse park edebilecekleri alan ve bahçenin bir kısmının oluştuğu alanın tellerle kapandığı ve köpeklerin orada bakıldığı görüldü. Okul yetkilileri, köpeklerin aşı kartlarının ulunduğunu, saldırgan olmadıklarını ve öğrencinin kendisiyle oynamak isteyen köpeklerden korkup kaçarken çitlere takılıp yaralandığını söyledi. Öte yandan olaydan sonra Pazartesi günü köpeklerin okul bahçesinden alınarak Esenyurt Bölgesi'nde bir fabrika bahçesine götürüldüğü öğrenildi.

Okul müdürünün bahçede beslediği köpekler 11 yaşındaki öğrenciye saldırdı

"OĞLUMUN ÇİTLERDEN DÜŞTÜĞÜNÜ SÖYLEDİLER"

Yaşanılanları anlatan veli Hatem Yardımcı, "Çocuğum 11 yaşında bu sene burada 5. Sınıfa gitmeye başladı. Okulla ve çocuğumla alakalı bir problem şimdiye kadar yaşamadık. Olayın yaşandığı gün olan Cuma sabahı sabah saat 08.30 sıralarında çocuğumu babası okula bıraktı. Sonra saat 09.30 gibi oğlumun kendi cep telefonundan aranarak çitlerden düştüğü söylendi. Ben ciddi bir şey yoksa eğitimine devam edebileceğini söyledim, ciddi bir durum olduğunu ve okula gelmem gerektiği söylendi. Okula geldiğimde kendi aralarındaki konuşmadan köpeklerin saldırdığını öğrendim.

"ORADAN SIYRIKLARLA ÇIKMIŞ OLMASI MUCİZE"

Normalde köpeklerden korkmaz ve sever. Köpeklerin burada ne işi olduğunu söylediğimde müdür beyle görüşmemi istediler ve biz görüşmeye gittiğimizde bize direkt köpekler burada kalacak diye tepki verdi. Çitlerin olduğu yerden atlaması nedeniyle çocuğumun suçlu olduğunu söylediler. Köpeklerin burada bulunmaması gerekiyormuş normalde, bize göstermek istediğini söylediler ama ben görmek istemedim. Okulun binasını bir taraftan bir tarafa komple kapatılmış ve orada bakılıyor köpeklere. Top kaçtığında topu almak için çitlerden atlayarak içeriye girmiş, köpekler kendisini kovalamış ve saldırarak yaralamışlar. Normalde çitlerin arkası boşluğa bakıyor oradan da atlayabilirdi. Sıyrıklarla oradan çıkmış olması bir mucize 2 velimiz ve bir öğretmen kurtarıyor çocuğu oradan. Biz hastaneye gittik ve çocuk şubeye giderek şikayetçi olduk. İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü bize bu konuyla alakalı başka şikayetlerin olduğunu da söyledi" ifadelerini kullandı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Köpek Saldırısı Başakşehir İstanbul Aşı Hayvan Hakları Hukuk 3.Sayfa Eğitim Güncel Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan: CHP iade-i ziyareti hazmedemedi, kibarlıktan anlamadılar

Cumhurbaşkanı Erdoğan: CHP iade-i ziyareti hazmedemedi, kibarlıktan anlamadılar

Yurt dışı harç puluna 10 kat zam mı geliyor? Miktarı yalanlamayan GİB, stokçuları uyardı

Yurt dışı harç puluna 10 kat zam mı geliyor? Miktarı yalanlamayan GİB, stokçuları uyardı

15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nü kapatan şahsın ilk ifadesi: Pişman değilim

15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nü kapatan şahsın ilk ifadesi: Pişman değilim

Bayram temizliği sırasında canından oldu! Feci olay kamerada

Bayram temizliği sırasında canından oldu! Feci olay kamerada

500

Yorumlar (12)

Kenan Tepretoğlu:

Müdür Bey i tebrik ediyorum, keşke her okulda böyle güvenli alanda köpekler hatta dışarıda kediler filan beslense, hatta zorunlu olsa, hem sokak hayvanları güvende olur hem de çocuklar hayvanların da bu toplumun bir parçası olduğunu kavrar

26
252
yanıtYanıtla
Mesut Pala:

Müdür beyin selamı var, sana iyi bakacağına ve bir barınak yapacağına söz veriyor..

yanıt127
yanıt10
ibrahim bey:

Oldu olacak okulların adıda zoo diye diğiştirilsin

yanıt72
yanıt9
Oktay Ünlü:

Mesut bey virgülü yanlış yere koymuşsunuz sanki müdür bey Kenan beye iyi bakıp bi barınak yapacak gibi anlam çıkıyor lütfen noktalama ve imla kurallarına dikkat edelim saygılarımla.

yanıt25
yanıt4
Kenan Tepretoğlu:

Mesut Pala, villamın bahçesinde 3 kulübe var, 2 si kullanımda kangallarımla, alman kurtlarım var, 1 i boş sana tahsis edeyim buyur, mamalar da hep marka, veteriner de var düzenli, kaçırma bu fırsatı karnın doymuş olur hem :)

yanıt4
yanıt32
Banu Çelik:

Okul bahçesinde kopegin ne işi var ?

206
14
yanıtYanıtla
Onemli Degil:

Mudur Yanlis Meslekde Calisiyormus..

yanıt44
yanıt5
Hayrettin Arıcı:

İşte bir yanlış daha ya sen eğitimcisin öğrencilerin psikolojisini hiç mi düşünmezsin

11
2
yanıtYanıtla
Serhat Çapar:

Bu kamu calisanlari sıktı artik, calistiklari alanlari ciftlikleri saniyorlar. Mudur olamayacakmis ve mudur yapilmiş adam, ve senin gibilere soyluyorum, gorevlendirildiginiz yerler sizin dilediginizi yapabileceginiz yerler degil, adam olup islerin dogru ve duzgun yapiliyir olmasini saglamaya calismak.

6
1
yanıtYanıtla
Cengiz alp:

Müdür keşke bahçeye çocukların çıkmasını yasaklayıp, onu sadece kendisine ve köpeklerine tahsis etseydi.

6
0
yanıtYanıtla
Tüm 12 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title