Haberler

Başıboş köpekler çocuğa saldırdı, yardıma koşan vatandaşın anlattıkları kan dondurdu: Paramparça etmişlerdi, resmen yemişler çocuğu

Güncelleme:

Ankara'nın Keçiören ilçesinde sürü halinde gezen köpeklerin saldırısına uğrayan dördüncü sınıf öğrencisi yoğun bakımda tedavi altına alındı. Saldırıya uğrayan çocuğu evinin balkonundan görüp yardım için koşan bir vatandaş, "Gittiğimde çocuğu parçalamışlardı. Ambulansı aradım, polisi aradım. Çocuğu paramparça etmişler, resmen yediler çocuğu" ifadelerini kullandı.

Ankara'da, okula gitmeye çalışan küçük bir çocuğa başıboş sokak köpekleri saldırdı. Apar topar hastaneye kaldırılan talihsiz çocuğun durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi.

TALİHSİZ ÇOCUĞU BOŞ ARAZİDE SÜRÜKLEDİLER

Ankara'nın Keçiören ilçesi Kafkaslar Mahallesi'nde meydana gelen olayda dördüncü sınıf öğrencisi Tunahan Yılmaz, sabah saatlerinde sürü halinde gezen köpeklerin saldırısına uğradı. Küçük çocuğu boş bir arazide sürükleyerek saldıran köpeklere civardaki mahalle sakinleri müdahale etti. Sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırılan küçük çocuğun yoğun bakımdaki tedavisi sürerken durumunun kritik olduğu öğrenildi.

Başıboş köpekler Ankara'da okula giden çocuğa saldırdı

"GİTTİĞİMDE ÇOCUĞU PARÇALAMIŞLARDI"

Saldırıya uğrayan çocuğu evinin balkonundan görüp yardım için koşan Mehmet Dafdaf, "Balkonda köpekleri gördüm önce oyun oynuyorlar zannettim bir baktım ortalarında çocuk var hemen aşağıya indim komşumun arabasına bindim. Gittiğimde çocuğu parçalamışlardı zaten. Ambulansı aradım, polisi aradım. Çocuğu paramparça etmişler, resmen yediler çocuğu" şeklinde konuştu.

Başıboş köpekler Ankara'da okula giden çocuğa saldırdı

"HER TAŞIN DİBİNDE BİR KÖPEK VAR"

Olay yerinde toplanan mahalle sakinleri ise başıboş köpeklerden rahatsızlıklarını dile getirdi. Mahalle sakinlerinden Dicle Ergen, "Her taşın dibinde bir köpek var. Buna çok acil bir şekilde çözüm bulunması gerekiyor" dedi.

"BENİ DE PARÇALAYACAKLARDI"

Sürü halinde gezen köpeklerin kendisini kovaladığını söyleyen ortaokul öğrencisi Barış Karaağaç ise, "Parçalayacaklardı beni korkudan binanın içine saklandım. Biz çok tedirginiz okulun bahçe duvarından içeriye atlıyor köpekler ısıracak diye çok korkuyorum sınıftan çıkamıyorum" ifadelerini kullandı.

Başıboş köpekler Ankara'da okula giden çocuğa saldırdı

TALİHSİZ ÇOCUK ÖLÜMLE PANÇELEŞİYOR

Mahalleli tarafından sokak köpeklerini beslediği iddia edilen bir kadına çevredeki vatandaşlar sert bir şekilde tepki gösterdi. Öte yandan, köpeklerin saldırısından sonra Hacettepe İhsan Doğramacı Çocuk Hastanesi Çocuk Yoğun Bakımda tedavi altına alınan Yılmaz'ın sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Ankara Hayvan Hakları 3.Sayfa Yaşam Güncel Haberler

İzmir'in Dikili ilçesinde orman yangını! Alevler saatlerdir kontrol altına alınamadı

İzmir'in Dikili ilçesinde orman yangını! Alevler saatlerdir kontrol altına alınamadı

Küçük kızı kurtarmak yerine elinde termosla beklemiş! Beren Su'nun ölümünde ihmal iddiasını kanıtlayan fotoğraf

Küçük kızı kurtarmak yerine elinde termosla beklemiş! Beren Su'nun ölümünde ihmal iddiasını kanıtlayan fotoğraf

Trafikteki Kürtçe uyarılara yazılan, 'Türkiye Türk'tür Türk kalacak' yazısı Van'ı karıştırdı

Trafikteki Kürtçe uyarılara yazılan, "Türkiye Türk'tür Türk kalacak" yazısı Van'ı karıştırdı

Bakmadan Geçme

İzmir Dikili orman yangını söndürüldü mü? Orman yangınında son durum 26-27 Temmuz Akaryakıt Fiyatları: Benzine, motorine, mazota zam veya indirim var mı, gelecek mi? Akaryakıt zammı ne zaman? 26-27 Temmuz bugün ve yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, kaç derece? Bu akşam kimin maçı var? Bugün TV'de kimin maçı var, ne maçı? 26 Temmuz bugünkü günün maçları Bingöl'de deprem mi oldu? Bingöl'de son dakika deprem oldu! Deprem şiddeti ve büyüklüğü kaç, nerede oldu? Son depremler AFAD ve Kandilli listesi Milli takım kadrosundan çıkarılan Tuğba Şenoğlu İvegin kimdir? Tuğba Şenoğlu İvegin kaç yaşında, nereli? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? Beyoğlu, Fatih, Sarıyer 26-27 Temmuz İstanbul su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? Aliağa, Bergama, Çeşme 26-27 Temmuz 2024 İzmir su kesintisi listesi! Gaziantep GASKİ su kesintisi: Gaziantep'te sular ne zaman gelecek? Şahinbey, Şehitkamil, Nurdağı 26-27 Temmuz 2024 GASKİ su kesintisi listesi! Adana ASKİ su kesintisi: Adana'da sular ne zaman gelecek? Çukuorva, Karataş, Pozantı 26-27 Temmuz 2024 Adana su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? Karatay, Beyşehir, Ilgın 26-27 Temmuz 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? Alanya, Korkuteli, Demre 26-27 Temmuz 2024 Antalya su kesintisi listesi! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? İnegöl, Nilüfer, Mustafakemalpaşa 26-27 Temmuz 2024 Bursa su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? Yenimahalle, Sincan, Bala 26-27 Temmuz 2024 Ankara su kesintisi listesi! Adalet bölümü kaldırıldı mı? Hangi liseler ve üniversitelerde Adalet bölümü var?
Muhsin Yazıcıoğlu'nun ölümüyle ilgili yeni inceleme! Adli Tıp eski rapordaki ifadeyi çürüttü

Muhsin Yazıcıoğlu'nun ölümüyle ilgili yeni inceleme! Adli Tıp eski rapordaki ifadeyi çürüttü

500

Yorumlar (26)

yns clk:

Hepsini zehirlemeli durum ciddi, hayvan severler evlerine alabilir fakat sokakta olmamali

715
48
yanıtYanıtla
Murat yıldırım:

Helal olsun sana kardeşim. Umuyurum ki bir gün bu haytapçılar aynı saldırıya uğrarlar. Onların yüzünden günahsız çocuklara oluyor olan

yanıt58
yanıt12
harun akgül:

zehirlesınler bu kadar basıt eğer saldırıyorlarsa ınsana

630
47
yanıtYanıtla
Eda Kızılkaya Tavacıgil:

Köpekler de candır ama insan hayatı daha değerlidir. Gerekli önlemleri almak bir devlet politikası olmalıdır. Evlatlarımızı korumak hepimizin görevidir.

532
18
yanıtYanıtla
Mldhat Caglar:

Hepsini toplayip kontrol altinda tutulmali

448
17
yanıtYanıtla
Demet Alptekin:

Hayvan hakları savunucularına teslim etsinler o köpekleri...

333
7
yanıtYanıtla
ali taş :

SAHİPSİZ HAYVAN OLMAZ. İTLAFA İTİRAZ EDENLER SAHİPLENİR. TARTIŞMA BİTER. BU KADAR BASİT.

328
8
yanıtYanıtla
ali taş :

SİZ HİÇSOKAKTA BAŞIBOŞ KOYUN KEÇİ İNEK GÖRDÜNÜZ MÜ. HEPSİNİN SAHİBİ VARDIR VE GÖZÜ GİBİ BAKAR. SAHİPLENİLMİYORSA TOPLAYIP ÇİNE SATALIM. ONLARDA KÖPEKLER KOYUN KEÇİ GİBİ DEĞERLİ.

315
17
yanıtYanıtla
Aisa Nur:

Vatandas gibi o topraklarda yasayan her canlidan devlet sorumludur. Dogru duzgun kisirlastirma yöntemleri uygulansin, hayvan sevgisi bebeklikten beri insanlara asilansin, her eve bir can katilsin bak nasil cozulur.

40
243
yanıtYanıtla
ALİ PEKACAR:

Kelebek ödüllerin ite kıymet verenin vicdanı sızlar mı sanmam

257
20
yanıtYanıtla
Tüm 26 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title