Haberler

Ankara Büyükşehir Belediyesi çalışanının eşinden darp iddiası: Kocam beni dövdü, belediye görevlileriyle gelip tehdit etti

Güncelleme:

Ankara Büyükşehir Belediyesi Anfa Koordinatörü İ.S.'nin eşi A.S, kocası tarafından dövüldüğünü ve tehdit edildiğini öne sürdü. İddiaları yalanlayan İ.S. ise eşinin amacının kendisini işinden etmek olduğunu söyleyip, "Benim de darp raporum var. Kendisiyle boşanma aşamasındayız, beni aldattı. Dün de uzaklaştırma kararı olmasına rağmen kendisi iş yerimi bastı. Tüm iddiaları asılsızdır" dedi.

Haberler.com / ÖZEL HABER - Kadın cinayetleri ve kadına şiddet haberleri her gün vicdanlarımızı yaralarken, bir iddia daha ortaya atıldı. Ankara Büyükşehir Belediyesi Anfa Koordinatörü İ.S.'nin eşi A.S., kocası tarafından dövüldüğünü ve tehdit edildiğini öne sürdü.

ABB çalışanının eşinden darp iddiası: Beni dövdü, belediye görevlileriyle gelip tehdit etti

"DÖVDÜKTEN SONRA BELEDİYE GÖREVLİLERİYLE GELİP BENİ TEHDİT ETTİ"

Kocasından şiddet gördüğünü anlatan A.S., öldüresiye darbedildiğini ve sonrasında karşılaştığı zorlukları anlattı. Elinde dayak yediğine dair görüntülerin olduğunu belirten A.S., "Eşim beni öldüresiye dövdü. Darbettikten sonra ise belediyeye ait 2 araç 4 güvenlik görevlisi ile gelip beni tehdit etti." dedi.

ABB çalışanının eşinden darp iddiası: Kocam beni dövdü, belediye görevlileriyle gelip tehdit ettiA.S.'nin darp raporu...

"BELEDİYENİN PARKLARINA BİLE ALINMIYORUM"

Parklara bile alınmadığını öne süren A.S. açıklamalarına şöyle devam etti: "Ankara'daki belediye parklarına alınmıyorum. Büyükşehir Belediyesi'ne, özel kaleme, Anfa müdürlerine kadar yazdım durumu. İspatım, dava dilekçelerim, darp görüntülerim ve ceza davam var. Böyle bir belediye çalışanı görmedim. Daha birçok bilgi ve usulsüzlük bilgisine sahibim."

ABB çalışanının eşinden darp iddiası: Beni dövdü, belediye görevlileriyle gelip tehdit etti

"ANNE BABAMIN KÖYÜNE KADAR GİDİP TEHDİTLERDE BULUNDULAR"

Kendi ailesinin de eşi tarafından rahatsız edildiğini iddia eden A.S., "Eşimin avukatı benim köyüme kadar geldi. Babam köy muhtarıdır, gelip ona 'Ben hakimim sizi bitireceğim göreceksiniz' gibi tehditlerde bulundular. Annem babam 2 sene önce ağabeyimi kaybetti. Böylesine derin üzüntüleri varken çirkin şeylerle uğraşmalarını istemiyorum. Lütfen sesimi duyun." dedi.

ABB çalışanının eşinden darp iddiası: Beni dövdü, belediye görevlileriyle gelip tehdit etti

KOCASI, TÜM İDDİALARI YALANLADI

A.S.'nin ardından ulaştığımız İ.S., boşanma aşamasında olduğu eşinin parklara alınmadığı iddialarını yalanladı. Karısına şiddet uyguladığı yönündeki iddiaları da kabul etmediğini belirten İ.S., kendisinin de darp raporu olduğunu söyleyerek, şu ifadeleri kullandı: "Parklar kamuya açık alanlar, benim onun parklara alınmaması yönünde bir talimatım yok. Kendisiyle boşanma aşamasındayız. Benim de darp raporum var. Fotoğraflar kesinlikle benimle alakalı değil. Benim boşanma nedenim zina. Aldatıldım. Kendisinin tek amacı beni işimden etmek. Elimde ses kayıtları var, hepsini de mahkemeye sundum. İddiaların tamamı asılsızdır. Dün uzaklaştırma kararı olmasına rağmen kendisi iş yerimi bastı. Polise haber vermek zorunda kaldım. Kendisini iş yerimden polis zoruyla gönderdim."

ABB çalışanının eşinden darp iddiası: Beni dövdü, belediye görevlileriyle gelip tehdit etti

"SÜREKLİ İFTİRALAR ATIYOR"

Öte yandan İ.S.'nin avukatı ise "A.S. hanımın uzaklaştırma kararı var. Konu çok hassas, sürekli iftiralar atıyor. Kadın cinayetlerinin bu kadar gündemde olduğu bir dönemde bu konu, istismar ediliyor. İddialar kesinlikle gerçeği yansıtmamaktadır." ifadelerini kullandı.

Kaynak: Haberler.com / 3.Sayfa

Mansur Yavaş Ankara Haberler

500

Yorumlar (8)

Mehmet Akkın:

belediyeyle ilişgilendirmesi tuhaf pis bir koku var bu işte

66
4
yanıtYanıtla
Hek Tor:

....Vallahi, daha habere girip yorumları okumadan topu şimdi Mansur Yavaş''a atacaklardır demiştim, haklı olduğumu gördüm.

57
12
yanıtYanıtla
özen66:

ortakları hdp degılmı beklenır normal

13
48
yanıtYanıtla
Hülya Ülger:

MANSUR YAVAŞ CALIŞANLARINI NERDEN SECİYOR EŞİNİ DARP ETMİŞ BİRİ CALIŞMAYA DEVAM EDİYOR

10
47
yanıtYanıtla
Onemli Degil:

Anlatilmayanlar da vardir..Kadinlari Saz arkadaslari ve Media kiskirtip, provake ederek simartir..Kocalar da, kadininin degisen hal ,hareket ve konusmalarinin altindaki kiskirtan kisileri arayip dusunur.. Hic bir kadin,bir gece evvelinden koyun koyuna yatip da sabah kocasindan siddet gormez..Evelliyatlari vardir.

25
15
yanıtYanıtla
Hülya Ülger:

KADINLARA KALKAN ELLER KIRILSIN BİDE BU DARP EDEN KİŞİYİ BÜYÜK ŞEHİRDE MAKAM SAHİBİ YAPIYORLAR EEE TORPİL BÜYÜK YER OLUNCA EŞE ŞİDDET DURMAZ ÖLÜNCEMİ SESİ DUYULACAK

4
24
yanıtYanıtla
Shef :

Acaba en az aile sorunu ve boşanmaların olduğu aileler hangi partiye oy veriyor? Gerçi boşanmalara özgürlük diyecekler fakat bu nasıl bir özgürlüktür ki çocukları perişan ediyor, psikolojilerini alt üst ediyor ve bunu özgürlük olarak doğal kabul ediyor.

5
18
yanıtYanıtla
Hayri :

Burada konunun öznesi kadının şiddet görmesi mi adamın belediye çalışanı olmasımı haberin butununde surekli abb çalışanı vurgulanmış aslında CE-HA-PE li abb de memur karısını dövdu diye vermek lazımdı bu habberi

19
2
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title