Haberler

3 çocuğunun annesini 17 bıçak darbesiyle öldüren sanık: Hatırlamıyorum, kafam gidip geliyor

Güncelleme:

Antalya'da Yılmaz Gündüz, 10 yıldır dini nikahla birlikte yaşadığı eşi Burcu Gezersoy'u bıçaklayarak öldürdü. Tutuklanan katil zanlısı, mahkemede, olayla ilgili hiçbir şey hatırlamadığını, kimin öldürdüğünü de bilmediğini iddia ederek 'Kafam gidip geliyor.' dedi.

Antalya'da 10 yıldır dini nikahla birlikte yaşadığı 3 çocuğunun annesi 26 yaşındaki Burcu Gezersoy'u, 17 bıçak darbesiyle öldüren 37 yaşındaki Yılmaz Gündüz, duruşmada olayla ilgili hiçbir şey hatırlamadığını, kimin öldürdüğünü de bilmediğini iddia etti. Mahkeme başkanının savcılık ifadesini hatırlatması üzerine Gündüz, "İfademde 'bıçakladım' dediğimi hatırlamıyorum. Kafam gidip geliyor" dedi.

3 çocuğunun annesini 17 bıçak darbesiyle öldüren sanık: Hatırlamıyorum, kafam gidip geliyor

TARTIŞMANIN ARDINDAN EKMEK BIÇAĞIYLA SALDIRDI

Olay, 15 Ocak'ta saat 00.30 sularında Kepez ilçesi Baraj Mahallesi'nde meydana geldi. Halı pazarlamacılığı yapan Yılmaz Gündüz ile 10 yıldır dini nikahla birlikte yaşadığı 3 çocuğunun annesi Burcu Gezersoy arasında tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine Yılmaz Gündüz, ekmek bıçağıyla Gezersoy'u 17 yerinden bıçakladı. Kavga seslerini duyan komşuların ihbarıyla adrese gelen polis ekibi, genç kadını yerde kanlar içerisinde buldu. Çağrılan ambulansla Kepez Devlet Hastanesi'ne kaldırılan talihsiz kadın kurtarılamadı. Kendisini de bıçakla ağır yaralayan Yılmaz Gündüz ise hastanede tedaviye alındı. Burcu Gezersoy'un cenazesi, otopsi yapılmak üzere Antalya Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Uşak'tan Antalya'ya gelen Gezersoy'un ailesi, cenazeyi alarak toprağa verdi. Hastanede tedavisi tamamlanan Yılmaz Gündüz ise tutuklanarak cezaevine gönderildi.

3 çocuğunun annesini 17 bıçak darbesiyle öldüren sanık: Hatırlamıyorum, kafam gidip geliyor

"KİMİN ÖLDÜRDÜĞÜNÜ BİLMİYORUM...KAFAM GİDİP GELİYOR"

Antalya 4. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen ilk duruşmaya, tutuklu sanık Yılmaz Gündüz ile taraf avukatları katıldı. Hakim karşısında savunmasını yapan Gündüz, Burcu Gezersoy'un öldüğüne ilişkin olayla ilgili hiçbir şey hatırlamadığını belirterek, kimin öldürdüğünü de bilmediğini iddia etti. Mahkeme başkanı, Burcu Gezersoy'u öldürdüğü yönünde verdiği savcılık ifadesini hatırlattı. Bunun üzerine suçlamaları reddeden Gündüz, "İfademde 'bıçakladım' dediğimi hatırlamıyorum. Kafam gidip geliyor" dedi.

3 çocuğunun annesini 17 bıçak darbesiyle öldüren sanık: Hatırlamıyorum, kafam gidip geliyor

"OĞLUMUN ELİNDE BIÇAK GÖRDÜM, GELİNİM KANLAR İÇİNDEYDİ"

Duruşmada tanık olarak dinlenen Yılmaz Gündüz'ün annesi Leyla Gündüz, olay günü hep beraber akşam yemeği yediklerini, daha sonra oğlu ve gelininin odalarına çekildiğini anlattı. Gürültü üzerine odaya girdiklerinde oğlunun elinde bıçak gördüğünü, gelininin de kanlar içinde olduğunu söyleyen Leyla Gündüz, oğlu Yılmaz'ın elinden bıçağı almak için hamle yaptığında elinden yaralandığını söyledi.

"BABAMIN ELİNDE BIÇAK VAR YETİŞ"

Sanık Gündüz'ün babası Mehmet Gündüz ise torununun, 'Babamın elinde bıçak var, yetiş' diye bağırdığını, oğlu Yılmaz ve gelini Burcu'nun bulunduğu odaya girdiğini belirterek, "Odaya girdiğimde gelinim ve oğlum yataktaydı. Oğlumun elinde bıçak vardı. Gelinimin her yanında kan vardı. Biz odaya girince oğlum evden çıkıp gitti" diye konuştu. Mehmet Gündüz, oğlunun herhangi psikolojik rahatsızlığı bulunmadığını, gelini ile arasında da herhangi bir problem olmadığını söyledi.

Mahkeme heyeti, sanık Yılmaz Gündüz'ün tutukluluk halinin devamına karar vererek duruşmayı erteledi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3.Sayfa

Yılmaz Gündüz Antalya 3.Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (6)

haksız mıyım:

ekrem de hiçbir şey hatırlamıyordu geçenler:)) onun da kafa bir gidip geliyor galiba. ne sorsalar gazeteciler, hatırlamıyorum diyordu. böyle bir belediye başkanlığıyla da tanıştırdı sağolsun:))

4
23
yanıtYanıtla
Asil Türk:

Artık acilen idam gelmeli.Yoksa bu katliamların sonu gelmeyecek

10
2
yanıtYanıtla
yasin yaşaran:

Turkucu biyikli katil

6
3
yanıtYanıtla
İbrahim Üker:

işin en kötüsü de 17 bıçak darbesine belki 10 yıl ya yatar ya yatmaz

5
0
yanıtYanıtla
Bfb Kpss:

bu adamı idam sehpasına bırakın tabureye habire vurun ,cellat desin aklım gidip gidip geliyordu desin bir tane vursun o kadar

5
0
yanıtYanıtla
Burhan Tarhan:

Ne kadarda kolay söylüyor aklım gidip geliyor birdahada gelmese insan öldürmek bu kadar kolaymi bu gibi insanlara ne ceza verirsen ver uslanmazlar Doğası bozuk

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title