Haberler

Cani koca, kendisini kahvaltı için uyandıran eşini ve küçük kızını kaynar suyla haşladı

Güncelleme:

Konya'da otomobil tamircisi Ali A., sabah kahvaltı yapması için kendisini uyandıran 5 yıllık eşi ile 1.5 yaşındaki kızı Eylül'ü, üzerlerine sıcak su dökerek haşladı. Olayın ardından gözaltına alınan vicdansız eş, adli kontrolle serbest bırakıldı.

Konya'da 6 yıl önce evlenen Ali A. ve Rukiye A. çifti arasında bir süre sonra şiddetli geçimsizlik başladı. Rukiye A., 2019 yılının şubat ayında evi terk edip ailesinin yanına yerleşti. Yaklaşık 8 ayrı yaşayan çift, çocukları dünyaya geleceği için yeniden barışıp, birlikte yaşamaya başladı.

KAYNAR SUYLA HAŞLADI, SERBEST BIRAKILDI

Rukiye A., 9 Ocak günü eşini kahvaltı yapması için uyandırmak istedi. Buna sinirlenen Ali A., ısıtıcıdaki sıcak suyu eşinin üzerine döktü. Sıcak su, bu sırada eşinin yanında olan kızları minik Eylül'ün üzerini de geldi. Olayın ardından gözaltına alınan Ali A. adli kontrol kararıyla serbest bırakıldı.

1,5 yaşındaki kızıyla eşinin üzerine kaynar su döktü, serbest bırakıldı

"ACIDAN BAYILDIM"

Hastane odasında yaşadıklarını anlatan Rukiye A., şunları söyledi: "En son cumartesi günü çocuğum 2 yaşına geldiği için sütten ayırıyordum. Kızım, sabah erken uyandı. Kahvaltıyı hazırladım. Eşime seslendim 'Hadi gel' diye. Sonra 'Sen beni neden uyandırıyorsun. İlla uyandıracaksın değil mi?' dedi. 'Kahvaltı hazır bir daha hazırlayamam çocuk acıktı' dedim. Eşim de, 'Ben sabaha kadar uyuyamadım, beni rahatsız etme' dedi. Biz çocuğumla kahvaltıya oturduktan sonra geldi. 'Ne olursa olsun çocuğu alacağım. Sana da tekmeyi vuracağım' dedi. Sonra kaynar suyu boynumdan aşağıya boşalttı. Aslında benim yüzüme atacaktı. Ben yüzümü çevirmeseydim yüzüme geliyordu. O can havliyle kaçtım; ama tişört üzerime yapışmıştı. Kaynar suyun kalanını arkamdan döktü. Bu da hem çocuğumun ayağına hem de kalçama geldi. Beni bir kez daha yaraladı. Daha sonra ben acımdan bayılmışım. Ayıldığımda beni saçlarım ve kollarımdan tutup banyoya doğru götürüyordu. Sonra kendimi toparladım. Kulağıma kızımın ağlama sesleri geliyordu."

"BİZİ ÖLÜME TERK ETTİ"

Tekrar kendisine zarar vermemesi için kocasına yalvardığını söyleyen Rukiye A. "'Ali lütfen bırak' dedim. Telefonum ondaydı. Telefonumu istedim. Ambulansı aramak için 'Ali çok kötüyüm ölüyorum. Çocuğun da ben de ölüyoruz. Lütfen' diye yalvardım; ama yine de vermedi telefonu. Bizi resmen ölüme terk etti orada. Kapıyı açtım, kaçmak istedim, komşularıma bağırdım, kapıyı kapatınca parmağım sıkıştı, parmağıma da 4 dikiş atıldı" diye konuştu.

1,5 yaşındaki kızıyla eşinin üzerine kaynar su döktü, serbest bırakıldı

"KOMŞUMA SIĞINDIM"

Komşusuna sığınarak canını kurtardığını söyleyen Rukiye A., "O babasını ararken çocuğumu kucağıma aldım ve karşı komşuma sığındım, yardım ettiler bana. Serbest bırakılmış. Benim ve çocuğumun can güvenliğimiz yok ve tehlikede" dedi.

"SENİ ÖLDÜRSEM 3 YIL YATAR ÇIKARIM" DİYORDU

Sürekli ölümle tehdit edildiğini iddia eden Rukiye A. "Bana, 'Cezaevine gireceksem bile tam hakkıyla girerim. Yaptığım işi yarım bırakmam' diye tehdit ediyordu. 'Şimdi seni öldürsem 5 yıl alırım. 3 yıl yatar çıkarım' diyordu. 'Bana hiçbir şey olmaz' diyordu. Çevrede bu tarz olayları çok görüyorduk. Hafta sonu bir olay da bizim mahallemizde olmuştu. Adamın ceza almadığını öğrenince 'Bak görüyorsun. Ben seni şu an öldürsem, kimse seni savunamaz' diyerek tehdit ediyordu" ifadelerini kullandı.

"CEZA ALMASI İÇİN ELİMİZDEN GELENİ YAPACAĞIZ"

Rukiye A.'nın avukatı olan Elif Zehra Türkmen, "Pazartesi günü işlemleri başlatıyoruz. Adli kontrol şartıyla serbest bırakılmasıyla ilgili itirazlarımızı yapacağız. Tutuklu yargılanması için elimizden geleni yapacağız. Bir küs, bir barışık evlilikleri var; ancak müvekkilim 1,5 yaşındaki kızları için tekrar denemek istiyordu. Bu baba profili bunları hak etmiyor. Boşanma aşamasında ise her türlü destekleri sağlayacağız" dedi.

1,5 yaşındaki kızıyla eşinin üzerine kaynar su döktü, serbest bırakıldı

1,5 yaşındaki kızıyla eşinin üzerine kaynar su döktü, serbest bırakıldı

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3.Sayfa

Konya Eylül Haberler

Bakmadan Geçme

Beşiktaş Ankaragücü maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! BJK Ankaragücü maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki! Diyarbakır Belediyesi bayrak olayı ne? Belediye meclisinden kaldırıldı mı? Beşiktaş Ankaragücü maçı CANLI izle! 19 Nisan BJK Ankaragücü Konferans Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 21 Nisan 2024 Günlük Burç Yorumları: AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 21 Nisan Pazar burç yorumları nedir? Gaddar 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kızılcık Şerbeti 68. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Sarı kod uyarısı nedir? İşte MGM Sarı kod uyarısının anlamı Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 671. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Ateş Kuşları 52. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 9. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? 19-20 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? NO Pelicans Sacramento Kings NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 19 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Miami Heat Chicago Bulls NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 19 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE!
500

Yorumlar (179)

Bingül teyze:

Şimdi bu vicdansız serbestmi yazıklar olsun sözün bittiği yerdeyiz artık

157
6
yanıtYanıtla
Adam:

Böyle adalette olmaz sistem de

132
5
yanıtYanıtla
HÜSEYİN:

Sizin Adaletiniz batsın neresi bunun adalet

yanıt0
yanıt0
ahmet:

adamın saldırıdan sonra ilk refleksi kadının telofonuna bakmak olmuş demek ki kadın teleg-fonunu kocasına göstermiyormuş acaba neden telofonunu kocasına göstermiyor saklayacak bir şeyleri olmasa telefon konusunda bu kadar duyarlı olmaz kadın. belli ki adama dünyayı zehir etmiş 8 ay da gönlünce takılmış adamda sonunda kafayı sıyırmış sebep kadın

18
81
yanıtYanıtla
mehmet:

aynen katılıyorum kim bilir dünyayı nasıl zehir etti adama dırdır dırdır kim bilir neler karıştırdı üstüne belli ki çocuğu da koz olarak kullanmış şimdi sütten çıkmış ak kaşık numarası yapıyor bunun gibiler kendi bile dökmüş olabilir suyu üstüne sırf adama iftira atmak için

yanıt0
yanıt2
mal oğlu mal:

senin soyun ne lan seni kim doğurdu. varsa bi derdin ac davanı boşan. zihniyete bak ya

yanıt1
yanıt0
cahit:

bu nasıl bi cehalet savundugun adama bak kızın telefonu gostermedi diye yada bacın kocası kaynar su döksün aynı yorumu yap cahil

yanıt1
yanıt0
ADIYOKK:

şaka mısın sen? sahiden şaka mısın ya? saydıkların bir kadını diri diri yakmak için sebep mi? hangi sebep bu vicdansızlığı haklı çıkartır? kadın hayatı zehir ettiyse madem boşasın! senin gibi bir mahlukla aynı havayı teneffüs etmek bile zulüm ya!! Allah akıl fikir vicdan versin sana ne diyim! Kadınları da senin gibi düşüncesi bozuklardan korusun!!!!!

yanıt1
yanıt0
Canan:

Allah senin de belanı versin. O zaman bizde Ferizli senin suçundu. Gel bela okumayım yine. Allah seni ıslah etsin.

yanıt0
yanıt0
General zeng:

Erkek olarak utandım. Onun yerine beni atın mapusa. Ciddiyim.

86
9
yanıtYanıtla
Tüm 179 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title