Haberler

Yıldız: "Malatya'nın Sorunları Çözeceğiz"

MHP Malatya Milletvekili adayı Avukat Arif Yıldız, hem Malatya’nın hem de ülkenin içinde olduğu sıkıntıları Milliyetçi Hareket iktidarında çözeceklerini belirterek, "Bunun için oylar MHP’de toplanmalı" dedi.

MHP Malatya Milletvekili adayı Avukat Arif Yıldız, hem Malatya'nın hem de ülkenin içinde olduğu sıkıntıları Milliyetçi Hareket iktidarında çözeceklerini belirterek, "Bunun için oylar MHP'de toplanmalı" dedi.

MHP Malatya Milletvekili adayları, Malatyalı esnaf ve vatandaşlara karanfil dağıttılar. Kışla Caddesi'nden Kanalboyu'na Fuzuli Caddesi'nden İnönü Caddesinde hem vatandaşlara hem de esnaflara karanfiller dağıtan MHP'li Milletvekili adayı Avukat Arif Yıldız, 7 Haziran çalışmalarının son gününde ve seçim çalışmalarında bir kaç saat kala "Bizimle Yürü Malatya" sloganını hatırlatmak istediklerini belirterek, "MHP Malatya milletvekili adayları olarak son bir yürüyüşle hemşerilerimize karanfil dağıtıyoruz. Hemşerilerimizin seçimlerde verdiğimiz rahatsızlıktan dolayı haklarını helal etmelerini istiyoruz. ve Malatyalıların yarın sandık başlarında vicdanlarının sesine kulak vererek, ülkenin içinde olduğu sıkıntılardan Milliyetçi Hareket iktidarının kurtarabileceğini, oyların boşa gitmemesi gerektiği, oyların Milliyetçi Hareket iktidarında toplanmasını istiyoruz. Vatanını, milletini, bayrağını seven ve insanımız topyekun kalkınmasını sağlamak için MHP'ye oy verilmesini istiyoruz" diye konuştu.

KALKAN: "HER ZAMAN MALATYALILARIN YANINDA OLACAĞIZ"

MHP Malatya Milletvekili adayı Hakan Kalkan ise öncelikle Malatyalıların ve kadınların yanında olduklarını vurgulayarak, şunları kaydetti:

"Milliyetçi Hareket olarak her zaman kadınlarımızın yanındayız. İnşallah yarın, Milliyetçi Hareket iktidarında kadına verilen değeri ve bugün de dağıttığımız karanfillerle en güzel şekilde göstermiş oluyoruz. Allah hepinizden razı olsun." - MALATYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Arif Yıldız Malatya Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title