Haberler

Aşiretin sevinci gündem olmuştu! 18 yıl sonra gelen bebeğin babası konuştu

Güncelleme:

Şanlıurfa'da 18 yıl sonra dünyaya gelen oğlunu hastane koridorunda akrabalarıyla birlikte gözyaşı, dua ve zılgıtlarla karşılayan baba, duygularını anlattı. Yıllarca rüyasında çocuğunu kucağına aldığını söyleyen baba, halen rüyada olduğunu zannettiğini söyledi.

Birçok tedavi yöntemi denemelerine rağmen bir türlü çocuk sahibi olamayan Şanlıurfa'nın Akçakale ilçesinde yaşayan Zehra ve İsmail Bertan çifti, 18 yıl sonra muratlarına erdi. Şanlıurfa merkezdeki özel bir klinikte gördükleri tedavi sonrası yaklaşık 10 gün önce dünyaya gelen çocuklarını kucaklarına alan çift, büyük bir mutluluk yaşıyor.

SOSYAL MEDYADA GÜNDEM OLDU

Doğumhane kapısının açılmasıyla birlikte bebeği görenler, zılgıt çalmaya başladı. Aile fertleri dua ederken bebeği kucağına alan baba ile yakınları gözyaşlarına boğuldu. Sosyal medyada paylaşılan o anlar ise herkesi duygulandırdı.

Zılgıtla karşılanan bebeğin babası yaşadıklarına inanamıyor

18 YIL SONRA MURATLARINA ERDİLER

Muhammed Alparslan ismini verdikleri çocuklarını da alıp Akçakale'deki evlerine giden çift, yaşadıklarına inanamadıklarını belirtti. Çocuğu olmayan bütün insanların bu duyguyu tatması temennisinde bulunan baba İsmail Bertan, "Ben yaklaşık 18 yıldır evliyim. Türkiye'de birçok yere gittik, birçok doktora gittik ama tedavilerimizin sonuç bulmadığını gördük. Son bir yıldır doktor Kadir Yaman'ın yanına gittik. Kendisi bizimle ilgilendi. 18 yıl sonra Allah'a şükür bir çocuğumuz oldu. Mutluyuz. Rabbim çocuğu olmayan bütün insanlara bu duyguyu tattırsın" dedi.

Zılgıtla karşılanan bebeğin babası yaşadıklarına inanamıyor

"HALEN BİR RÜYADA MIYIM?"

Hastanede çekilen görüntülere de değinen baba İsmail Bertan, "Hastaneyi geçin, şimdi bile diyorum ki halen bir rüyada mıyım? Çünkü ben yıllarca çocuğumun olduğunu, sevindiğimi rüyada gördüm. İnsan rüya olduğunu anlayınca ister istemez morali bozuluyor ama ben halen diyorum ki halen rüyada mıyım. Halen o duygulardayız. Rabbim inşallah bütün kardeşlerimize hayırlı, sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah" diye konuştu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Şanlıurfa Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500

Yorumlar (6)

divane divane:

Amanda abarttilar var ya ,sanki dünyada bir tek onların çocuklari olmuyordu ,daha ne insanlar var yıllardır çocuğu olmayipta tedaviyle çocuk sahibi oldular..ama hiç kimsede böylede abartmadi ..hem zilgitta nedir hastane ortamında o kadar yatan hastalar var ..insan biraz düşünür !..

36
131
yanıtYanıtla
A B:

Dün Akşam Önyargı ile yorum yazanlar bir daha yorum yazarken lütfen zanlı olmayın

145
15
yanıtYanıtla
Martin Sikertel:

Hocam öyle bir yazıldı ki haber tüm sitelerde "18 yıl sonra ilk kez erkek çocuğu olan aşiret" diye. Burada önemli olan erkek olması değil, sağlıklı bir yavru dünyaya gelmesi. Özellikle erkek diye gözümüze sokulunca biz ne yapalım?

yanıt98
yanıt7
İbrahim Acar:

Allah bebeğinizi size bağışlasın hayırlı evlat etsin bütün olmayanlara da bu sevinci yaşatsın

74
2
yanıtYanıtla
avd12 :

Allah utandırmasın hayırlı evlat olur inşallah

43
4
yanıtYanıtla
Fatya. J:

Rabbim hayırlı eylesin gözünüz aydın olsun maşallah

40
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title