Haberler

ZBEÜ Rektörü, Hz. Mevlana'yı Anma ve Şeb-i Arus Töreni'ne Katkı Sunanlara Teşekkür Belgesi Takdim Etti

Güncelleme:

Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İsmail Hakkı Özölçer, 750. Sene-i Devriyesinde Hz. Mevlana'yı Anma ve Şeb-i Arus Töreni'ne katkı sunan Dr. Öğr. Gör. Cemal Gümüş ve Öğr. Gör. Merve Yıldırım'a teşekkür belgesi takdim etti.

ZBEÜ Rektörü Prof. Dr. İsmail Hakkı Özölçer, 750. Sene-i Devriyesinde Hz. Mevlana'yı Anma ve Şeb-i Arus Töreni'nin gerçekleştirilmesine katkı sunan Dr. Öğr. Gör. Cemal Gümüş ve Öğr. Gör. Merve Yıldırım'a teşekkür belgesi takdim etti.

Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İsmail Hakkı Özölçer, Devrek MYO Büro Hizmetleri ve Sekreterlik Bölümü Öğretim elemanı Dr. Öğr. Gör. Cemal Gümüş ve El Sanatları Bölümü öğretim elemanı Öğr. Gör. Merve Yıldırım' ı makamında ağırladı.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Rektör Özölçer, 14 Aralık 2023 tarihinde Üniversitede düzenlenen '750. Sene-i Devriyesinde Hz. Mevlana'yı Anma ve Şeb-i Arus Töreni'nin gerçekleştirilmesine sundukları katıdan dolayı Gümüş ve Yıldırım'a teşekkür belgesi takdim etti. Gümüş ve Yıldırım ise misafirperverliği ve desteklerinden dolayı Rektör Özölçer'e teşekkür etti.

Ziyaret iyi niyet temennileri ile sona erdi. - ZONGULDAK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Bülent Ecevit Üniversitesi Merve Yıldırım Zonguldak Mevlana Gümüş Eğitim Yerel Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title