Haberler

Yenipazarlı Çiftçiye Kredi Desteği

Yapı Kredi, Tarım Bankacılığı müşterilerinin ihtiyaçlarına yönelik geliştirdiği iş birliklerine bir yenisini daha ekledi.

Yapı Kredi, Tarım Bankacılığı müşterilerinin ihtiyaçlarına yönelik geliştirdiği iş birliklerine bir yenisini daha ekledi.

Yenipazar Ziraat Odası ile işbirliği protokolü imzalayarak, oda üyelerine daha avantajlı tarımsal kredi fırsatları sunmaya başladı. Oda binasında gerçekleşen imza törenine, Yenipazar Ziraat Odası Başkanı Süleyman Kozbek, Yenipazar Ziraat Odası 2. Başkanı Mustafa Cengiz ile Yönetim Kurulu Üyeleri Mehmet Ali Yavaş, Mustafa Yıldırım, İsmail Gönül, Durmuş Kaya, İsmet Aksoy ve Oda Meclis Başkanı Bilal Dülger, Oda Meclis Başkan Vekili Habib Çimen, Oda Sekreteri Hayriye Tayfun ile Oda Meclis Üyelerinin yanı sıra, Yapı Kredi Perakende Bankacılık Güzelyalı Saha Müdürü Gürhan Özüdoğru, Ege Bölge Tarım Yöneticileri Uğur Kerem Akçıl, İsmail Perçinel, Yapı Kredi Nazilli Şube KOBİ ve TARIM Portföy Yönetmeni Hamza Güneş, Ethem Yıldıran katıldı.

İmza töreninde konuşan Yapı Kredi Perakende Bankacılık Güzelyalı Saha Müdürü Gürhan Özüdoğru, "Yapı Kredi olarak Türkiye genelinde sahip olduğumuz geniş şube ağımız ile il ve ilçelerde müşterilerimize hizmet veriyoruz. Şubelerimizin bulunduğu lokasyonlarda ziraat, sanayi, ticaret odalarıyla anlaşmalar yaparak, Türkiye'nin büyüyen ekonomisine ve çiftçilerimizin ihtiyaçlarının giderilmesine katkıda bulunmak her zaman önceliklerimiz arasında yer alıyor. Yapı Kredi olarak, ülkemizin geleceği için stratejik önemi olduğunu düşündüğümüz tarım sektörünü desteklemeye, daha verimli işletmeler oluşturmaya, çiftçi ve üreticimize her türlü finansman olanaklarımızla, danışmanlık hizmetlerimizle yanlarında olmaya devam edeceğiz" diye konuştu.

ÇİFTÇİMİZ HEM ZAMANDAN HEM DE KREDİDEN AVANTAJ KAZANACAK

Yenipazar Ziraat Odası Başkanı Süleyman Kozbek de, çiftçinin en önemli sorununun bankalarda zaman kaybı ve kredi faiz oranlarının yüksek olması olduğunu ifade ederek, "Çiftçilerimizin Yapı Kredi Bankasının hizmetlerinden özel olarak yararlanabilmesi için yaptığımız protokol sayesinde odamıza bağlı olan 180 bin dekar alanda üretim yapan 4 bin 400 çiftçimize hizmet veriyoruz. Yenipazar'da şu an 2 banka var. Yıllık tarımsal ciromuz ise 70-100 milyon dolar civarındadır. Buradaki bankalar çiftçimizin ihtiyaçlarına yeterli cevap veremediği için Nazilli'deki bankalara gidiliyor. Yapı kredi ile yapmış olduğumuz protokolle bundan böyle çiftçimiz işini en kısa sürede göreceği gibi buraya kurulacak olan ATM ile işlemlerini daha kolay yapabilecek. Çiftçimiz kaliteli ve hızlı hizmetle birlikte kendine özel ürün çeşitliliği istiyor. Bunu da yaptığımız protokol ile sağlayacağız. Çiftçimiz bundan böyle bankalarda zaman harcamayacak" dedi. - AYDIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Yapı Kredi Bankası Güzelyalı Yenipazar Nazilli Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 5 Mayıs Cumartesi Survivor yeni bölüm! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 5 Mayıs Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 5 Mayıs dün gece deprem mi oldu? Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 5 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 5 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title