Haberler

Yalçın Pekgüzel'den Demokrat Parti'ye Nezaket Ziyareti

AK Efeler Belediye Başkan Adayı Yalçın Pekgüzel, “Adnan Menderes Müzesi’ni tekrar hayata geçireceğim” dedi.

AK Efeler Belediye Başkan Adayı Yalçın Pekgüzel, "Adnan Menderes Müzesi'ni tekrar hayata geçireceğim" dedi.

AK Efeler Belediye Başkan Adayı Yalçın Pekgüzel ; Aydın Demokrat Parti İl Başkanı Serhat Emanet ve İlçe Başkanı Ramazan Mutlu'yu yönetim binasında ziyaret etti. Demokrat Parti kökenli bir aileden geldiğine işaret eden Pekgüzel, "Aydın tarihinde ve benim özelimde önemli bir yere sahip olan Adnan Menderes'in siyaset yaptığı Demokrat Parti'nin gönlümüzdeki yeri ayrıdır" dedi.

Yalçın Pekgüzel, ailesine ait Paşa Konağı'nın bir bölümünde bundan üç yıl önce Adnan Menderes'e olan sevgi ve saygısından ötürü "Ali Adnan Ertekin Menderes Müzesi" kurduklarını belirten ve bu nedenle Adnan Menderes Platformu tarafından "Yaşatılan Tek Adnan Menderes Müzesi" nedeniyle ödüllendirildiklerini söyledi. Pekgüzel, "Buraya gelenler rahmetli Menderes'in tam ismini burada öğreniyorlar. Türkiye'de aktif olan tek Adnan Menderes Müzesi'ni biz kurduk. İnşallah iş başına geldiğimizde, otobanın girişinde kapalı bulunan Adnan Menderes Müzesi'ni de hak ettiği şekilde genişleterek hayata geçireceğiz" dedi.

Ziyareti ile ilgili değerlendirmede bulunan AK Parti Efeler Belediye Başkan Adayı Yalçın Pekgüzel ; "Başka bir siyasi partinin adayı olarak; parti çerçevesinden bakmadan birlik, beraberlik ve hoşgörü içerisinde bir seçim süreci geçirilmesini diliyorum. Önemli olan Aydın'ın kazanması" dedi. Farklı partilere mensup belediye başkan adayları olarak, Aydın'a hizmet getirebilmek için uğraştıklarına dikkat çeken Pekgüzel, "Amacımız bir. Bu nedenle seçimin de birlik, beraberlik ve kardeşlik duygusu içinde geçeceğine inanıyorum" diye konuştu.

Yalçın Pekgüzel'in seçim çalışmaları kapsamında, başka bir partiye yaptığı ziyaretin bir nezaket örneği olduğuna işaret eden Demokrat Parti İl Başkanı Serhat Emanet de, "Şimdiye kadar başka bir siyasi parti adayı bizi ziyaret etmedi. Yalçın Pekgüzel'in buraya ziyaretinin kendisiyle olan dostluğumuzdan kaynaklanmadığını biliyorum. Bu Yalçın Bey'in insanları kucaklayan kişilik özelliği. Pekgüzel'in ziyareti bize hoş bir sürpriz oldu" dedi. - AYDIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Yalçın Pekgüzel Demokrat Parti Adnan Menderes Aydın Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title