Haberler

Vali Tuna'dan Çan'a Veda Ziyareti

Çanakkale Valiliği'nden Eskişehir Valiliği'ne atanan Vali Güngör Azim Tuna, veda ziyaretleri kapsamında Çan ilçesine gitti.

Çanakkale Valiliği'nden Eskişehir Valiliği'ne atanan Vali Güngör Azim Tuna, veda ziyaretleri kapsamında Çan ilçesine gitti.

Çan'daki veda ziyaretlerine ilk olarak Çan Kaymakamlığı'ndan başlayan Vali Tuna'yı Kaymakam Yakup Tat ve ilçedeki daire müdürleri karşıladı. Kaymakamlık Makamında bir süre kalan Vali Tuna, burada yaptığı konuşmada, "Çanakkale'deki görev süremizin dolması nedeni ile Çan ilçemize de bir ziyaret gerçekleştirdik.

Çan Kaymakamını ziyaretimiz vesilesiyle ilçe ve çevre köylerde yaşayan bütün vatandaşlarımıza selamlarımızı, sevgilerimizi iletiyoruz. Çan'ın yeri her zaman biz de çok ayrı. İnsanımızın teveccühü, güler yüzü ve çalışkanlığı ile karşılandık. Bunu hiçbir zaman unutmayacağız" dedi. Çan Kaymakamı Yakup Tat da, "Sayın Valimiz ile tecrübe edindik, bilgi birikiminden yararlandık. Bunun için ve hizmetlerinden dolayı kendilerine çok teşekkür ediyoruz" şeklinde konuştu.

Kaymakamlıktan sonra Çan Belediyesi'ni ziyaret eden Vali Tuna, burada da kısa bir veda konuşması yaparak, "Biz en yoğun şekilde sevgisini gösteren Çan halkından kendimizi kesinlikle ayırt etmiyoruz. Her zaman sizlerin hizmetinizde olmaya çalışan bir şeyler yapmaya çalışan insanlar olarak güler yüz ve misafirperverlikle karşılandık bunu her zaman hatırlayacağım. Belediyemize bu zamana kadar yaptığı gibi bu zamandan sonrada yapacağı hizmetlerde üstün başarılar temenni ediyorum" dedi. Çan Belediye Başkanı Abdurrahman Kuzu'da, "Biz de Çan halkı adına size teşekkür ediyoruz. Çanla ilgili her türlü projede yanımıza geldiniz, destek verdiniz. Çan halkı adına teşekkür ediyorum" diye konuştu. Son olarak Kaleseramik Fabrikaları'nı ziyaret eden Vali Tuna'yı Kaleseramik Fabrikaları Üretimler Müdürü Süleyman Soysal karşıladı. Vali Tuna, burada da bir süre kaldıktan sonra ilçeden ayrıldı. - ÇANAKKALE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Güngör Azim Tuna Yakup Tat Eskişehir Çanakkale Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title