Haberler

Vakıflar Genel Müdürlüğü ve İzmir Vakıflar Bölge Müdürlüğü, Manisa'da iftar sofrası kurdu

Güncelleme:

Vakıflar Genel Müdürlüğü Vakıf Hizmetleri Daire Başkanı Ferhat Türkoğlu ve İzmir Vakıflar Bölge Müdürü Tahir Emre Can, Manisa Vakıf İş Hanında kurulan iftar sofrasında vatandaşlarla birlikte iftarını açtı. İftar öncesinde yapılan konuşmalarda dayanışma ve paylaşma kültürü vurgulandı.

Vakıflar Genel Müdürlüğü Vakıf Hizmetleri Daire Başkanı Ferhat Türkoğlu ve İzmir Vakıflar Bölge Müdürü Tahir Emre Can, Manisa Vakıf İş Hanında kurulan, "Paylaştıkça bereketlenen" iftar sofrasında vatandaşlarla birlikte iftarını açtı.

Manisa Vakıf İş Hanında ramazan ayı boyunca her gün kurulan iftar sofrasında Vakıflar Genel Müdürlüğü Vakıf Hizmetleri Daire Başkanı ve Vakıflar Meclis Üyesi Ferhat Türkoğlu, İzmir Vakıflar Bölge Müdürü Tahir Emre Can ve İzmir Vakıflar Bölge Müdürlüğü Hayır İşleri Şube Müdürü Haşim Yadigar vatandaşlar ile birlikte iftarını açtı.

İzmir Vakıflar Bölge Müdürü Tahir Emre Can iftar yemeği öncesi yaptığı konuşmasında şu ifadeleri kullandı:

"Paylaştıkça bereketlenen iftar soframıza hoş geldiniz sefalar getirdiniz. Dayanışma ve paylaşma kültürümüzü yaşamak ve yaşatmak için Genel Müdürlüğümüzce Ramazan ayında 81 ilde iftar sofraları kuruldu. Şehzadeler şehrimiz Manisa'da bu illerimizden birisi. Başı rahmet, ortası mağfiret, sonu cehennem azabından kurtuluş olan mübarek Ramazan-Şerif ayında sizlerle birlikte olmaktan, sizlerle birlikte aynı sofrayı paylaşarak iftarımızı açmaktan büyük memnuniyet duymaktayız. Bu sofralarımızın kurulmasına vesile olan başta Kültür Turizm Bakanımız Sayın Mehmet Nuri Ersoy'a, Vakıflar Genel Müdürümüz Sayın Sinan Aksu'ya ve Elginkan Vakfına sonsuz şükranlarımı sunuyorum. Ayrıca Ankara'dan gelerek bizler ile birlikte soframızı paylaşan Vakıflar Genel Müdürlüğü Vakıf Hizmetleri Daire Başkanımız ve Vakıflar Meclis Üyemiz Sayın Ferhat Türkoğlu'na da teşekkür ediyorum."

İzmir Vakıflar Bölge Müdürü Tahir Emre Can'ın konuşmasının ardından iftar yemeğine katılan vatandaşların çocuklarına oyuncak ve şeker dağıtıldı. - MANİSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ferhat Türkoğlu Emre Can Manisa Vakıf İftar İzmir Kültür Yerel Yaşam Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1 Mayıs ANKARAY ücretsiz mi? 1 Mayıs ANKARAY bedava mı? 1 Mayıs İzban ücretsiz mi? 1 Mayıs İzban bedava mı? #129297 1 Mayıs'ta borsa kapalı mı, açık mı? 1 Mayıs özel sektöre tatil mi? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 30 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 30 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 30 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 30 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 30 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 30 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 30 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 30 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 30 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 30 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 30 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title