Haberler

"Türkiye Öğrenci Meclisleri Başkanları 5. Çalıştayı" Toplantısı Yapıldı

Karabük'ün Safranbolu ilçesinde "Türkiye Öğrenci Meclisleri Başkanları 5. Çalıştayı" toplantısı yapıldı.

Safranbolu ilçesinde, Milli Eğitim Bakanlığı ve TBMM'nin ortak projesi olan "Demokrasi Eğitimi ve Okul Meclisleri Projesi" kapsamında "Türkiye Öğrenci Meclisleri Başkanları 5. Çalıştayı" toplantısı yapıldı.

Safranbolu Kültür ve Eğitim Merkezi'nde gerçekleştirlen toplantıya, Safranbolu Kaymakamı Gökhan Azcan, Safranbolu Belediye Başkanı Necdet Aksoy, Karabük, Konya, İstanbul, Adıyaman, Gaziantep, Mardin, Burdur, Tekirdağ, Çorum, Samsun, Kütahya, Tokat, Bayburt, Ağrı, Sakarya, Kocaeli, Gümüşhane ve Muğla öğrenci meclisi başkanları katıldı.

Başkan Aksoy, toplantıda yaptığı konuşmada, toplantıya katılan gençlerin ülkenin yönetiminde görev alacaklarını, şimdiden bu tür toplantılarla sorumluluk üstlendiklerini söyledi.

Öğrenci meclisi başkanlarının önemli yerlere yükseleceklerine inandığını vurgulayan Aksoy, "Bu yaptığınız toplantılar birer sorumluluk göstergesidir. Bunun için sizleri ayrıca tebrik ediyorum. Burada yapacağınız çalışmalardan güzel sonuçlar çıkacağına inanıyor sizlere gerek okul hayatlarınızda gerekse proje kapsamında başarılar diliyorum" diye konuştu.

Toplantının sonunda fotoğraf çektiren öğrenciler, ilçenin tarihi ve turistik yerlerini gezdi. - Karabük

Kaynak: AA / Yerel

Necdet Aksoy Safranbolu Karabük Türkiye Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title