Haberler

Türkiye Bedensel Engelliler Derneği Malatya Şubesi Törenle Açıldı

Türkiye Bedensel Engelliler Derneği Malatya Şubesi düzenlenen törenle açılırken, açılışta 10 bedensel engelliye tekerlekli sandalye hediye edildi.

Türkiye Bedensel Engelliler Derneği Malatya Şubesi düzenlenen törenle açılırken, açılışta 10 bedensel engelliye tekerlekli sandalye hediye edildi.

Çırağan Düğün Salonu'nda düzenlenen Türkiye Bedensel Engelliler Derneği Malatya Şubesi açılışı

ve engellilere tekerlikli sandalye dağıtım törenine, Vali Yardımcısı Murat Çağrı Erdinç, AK Parti Malatya milletvekili Cemal Akın, Başsavcı Muzaffer Sayın, Emniyet Müdürü Mustafa Aygün, Müftü Hacı Yusuf Gül, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Nebi Tepe, Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Malatya Şube Başkanı Namık Şahin, Harp Malülü Şehit Aileleri Derneği Malatya Şube Başkanı Duran

Şahin, Mazlum Der Malatya Şube genel sekreteri Sami Cengil, bazı sivil toplum kuruluşu temsilcileri ile Türkiye Bedensel Engelliler Derneği genel merkez ve Malatya Şubesi yöneticileri ile üyeleri katıldı. Programda konuşan

Vali Yardımcısı Murat Çağrı Erdinç, Türkiye nüfusunun yüzde 10'unun engelli olduğuna dikkat çekerek, engellilerin toplumun sosyal hayatına katılıp, engellerinin kaldırılması için çabalar gösterildiğini ifade etti.

Türkiye Bedensel Engelliler Derneği Malatya Şube Başkanı Ahmet İlhan, Türkiye Bedensel Engelliler Derneği Genel Merkez Genel Sekreteri Bedri Korkmaz, dernek onursal başkan Nevzat İkiz de konuşmasında, engelli olmanın zorluklarından söz edip, açılışa katılan davetlilere teşekkür etti.

Konuşmalardan sonra, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı ile iş adamları Kürşat Özzabcı, Ömer Yıldırım ve Kürşat Duran'ın temin ettiği 10 adet tekerlekli sandalyeler engellilere yetkililer tarafından verildi.

Milletvekili Cemal Akın, başka programı olması nedeniyle açılıştan erken ayrıldı. - MALATYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Cemal Akın Ak Parti Malatya Türkiye Yerel Haberler

title