Haberler

Torbalı Ticaret Mezunları Kongresini Yaptı

Torbalı Ticaret Meslek Lisesi Mezunlar Derneği olağan birinci genel kurulu önceki gün gerçekleşti.

Torbalı Ticaret Meslek Lisesi Mezunlar Derneği olağan birinci genel kurulu önceki gün gerçekleşti. Muzaffer Kebapçıgil Koruluğu yanındaki Kır Kahvesi'nde gerçekleşen kongrede mevcut başkan Cemil Zeybeker güven tazeledi. Çok sayıda üyenin katıldığı genel kurulda divan başkanlığını Cumhur Eren yaptı. Genel kurula İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri Erol Koyuncu ile Şakir Aygün ve okul müdür yardımcısı Abdulkadir Durak ile Torbalı Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mehmet Ergün de katıldı. Yönetime seçilen isimler şöyle oluştu; Cemil Zeybeker, Aylin Yağız, Cumhur Eren, Melike Postalcılar ve Esin Ceylangöz. Denetim kurulu üyelikleri ise, Hasan Kalak, Zeki Güler ve Uğur Karateke'den oluştu. Dernek yönetim kurulu üyelerinin katılımıyla Ankara'ya gidecekleri ve kurulduğu günden bu yana kendine ait binası olmayan Ticaret Meslek Lisesi için Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı ile görüşerek, okul talebinde bulunacakları belirtildi.

'OKULA 2 PERSONEL KAZANDIRACAĞIZ'

Açılış konuşmasını gerçekleştiren Dernek Başkanı Cemil Zeybeker, mezun oldukları okulların sorunlarını çözmek için çaba harcadıklarını ve harcayacaklarını kaydetti. Zeybeker, "Öncelikle Torbalı Ticaret Meslek Lisesi'nin resmi verilere göre, kavga olaylarının en fazla yaşandığı okul sıralamasında en üstte olduğunu öğrendik ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü yetkilileri ile görüşmelerimizde, İŞKUR destekli personel alımı yapıldığı zaman 2 adet personel verilmesi hakkında söz aldık. Önümüzdeki haftalarda İzmir İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nün İŞKUR ile bu anlaşmayı yapıp, okulumuza 2 adet personelin gelmesini bekliyoruz" dedi.

DERNEK YÖNETİM KURULU ÜYELERİ BAKAN İLE GÖRÜŞECEK

Yıllardır kendine ait okulu olmayan Ticaret meslek Lisesi'nin bu sorununu çözmek için bakan ile görüşeceklerini söyleyen Cemil Zeybeker, "Torbalı Ticaret Meslek Lisesi'nin ilçede eğitim hayatına başladığı 1992 yılından bu yana kendi okul binası olmadı. Daha önce Atatürk Mahallesi'nde bir ilkokulun ek binasında, Anadolu Lisesi binasının 3.üncü katında ve şimdi ise Gazi İlköğretim Okulu'nun ek binasında eğitim veriyor. Bizim zamanımızda süren okulumuzun bu maküs tarihi, bizden sonra da devam ediyor. Bunu değiştirmek için mezunlar derneği olarak adım atacağız. Bu kapsamda önümüzdeki Ocak ayında yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Ankara'ya giderek Sayın Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı ile görüşüp konuyu aktaracağız. Görüşme için bağlantıları kurduğumuz ve olumlu cevap aldığımız bakanlıktan, yeni okul hakkında müjdeli bir haberle dönmeyi umut ediyoruz" diye konuştu.

MEZUNLARIN BİR ARAYA GELECEĞİ DERNEK BİNASI OLACAK

Torbalı Ticaret Meslek Lisesi Mezunlar Derneği'nin faaliyetlerini yürüteceği, kendisine ve kimliğine yakışır bir büroya kavuşması için yapılan çalışmaların sürdüğünü kaydeden Dernek Başkanı Zeybeker, "Üyelerimizin kullanımına sunulmak üzere, bir araya gelebilecekleri bir mekana kavuşması için girişimlerimiz devam ediyor. Gelecekte hem mezunlarımız, hem de okulumuz için düşündüğümüz ve uygulamaya koyacağımız birçok projemiz daha var. Bunları da zamanla hayata geçirerek derneğimizin daha ada güçlenmesini sağlamak, bilinen-tanınan ve her konuda sözü olabilecek, bunu da korkusuzca açıklayabilecek bir dernek olacağız" şeklinde konuştu. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Erol Koyuncu Nabi Avcı Torbalı Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Şişli'de 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? Şişli'de alternatif güzergahlar neler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif güzergahlar! Beşiktaş'ta 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? Beşiktaş'ta alternatif güzergahlar neler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif güzergahlar! 1 Mayıs'ta Beyoğlu'nda hangi yollar kapalı olacak? Beyoğlu'nda alternatif güzergâhlar nereler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif yollar! 1 Mayıs'ta Fatih'te hangi yollar kapalı olacak? Fatih'te alternatif güzergâhlar nereler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif yollar! 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? İstanbul'da kapalı olacak yollar nereler? Fatih, Şişli, Beşiktaş, D-100 Karayolu 1 Mayıs'ta toplu taşımaya kısıtlama mı getirildi? Toplu taşıma hangi saatler ücretsiz? İstanbul, Ankara ve İzmir'de ücretsiz toplu taşıma saatleri! 1 Mayıs'ta toplu taşımalar ücretsiz mi? İstanbul'da toplu taşımaya kısıtlama geldi mi? KIZIL GONCALAR son bölümde ne oldu? Kızıl Goncalar yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? 30 NİSAN TV YAYIN AKIŞI | Bugün hangi diziler var? Kanal D, Star TV, TRT1, ATV, TV8, Show TV, NOW TV GELİNİM MUTFAKTA CANLI İZLE #128105 30 Nisan 2024 Gelinim Mutfakta puan durumu belli oldu mu? MÜGE ANLI CANLI İZLE! 30 Nisan Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? BUGÜN HANGİ MAÇLAR VAR? #9917 30 Nisan günü maç var mı, hangi kanaldan yayınlanıyor, şifresiz mi? Bugün hava nasıl olacak? #127782 İstanbul'da yağmur yağacak mı? 30 Nisan hava durumu tahminleri! A101 AKTÜEL KATALOĞU 2 MAYIS| Çekme karavan fiyatı ne kadar? A101 bu hafta katalog ürünleri neler? A101 fiyat listesi! Resmi Gazete'de yayımlandı: #128647 Toplu taşıma 1 Mayıs'ta ücretsiz olacak! Resmi Gazete bugünün kararları neler?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title