Haberler

TBMM Başkanvekili Ahmet Aydın: "Gençlik Hepimizin Geleceğidir, Bu Ülkenin Geleceğidir"

Adıyaman İlim, Spor ve Kültür Spor Kulübü Derneği tarafından hazırlanan ‘Adıyaman’da Yeşeren Umutlar’ projesi etkinliğe katılan Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanvekili Ahmet Aydın, gençlere tavsiyede bulunarak, destek sözü verdi.

Adıyaman İlim, Spor ve Kültür Spor Kulübü Derneği tarafından hazırlanan 'Adıyaman'da Yeşeren Umutlar' projesi etkinliğe katılan Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanvekili Ahmet Aydın, gençlere tavsiyede bulunarak, destek sözü verdi.

Adıyaman Belediye Konferans Salonu'nda düzenlenen etkinliğe TBMM Başkanvekili Ahmet Aydın, AK Parti Adıyaman Milletvekili İbrahim Halil Fırat, AK Parti İl Başkanı Abdurrahman Dimez, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Mehmet Hanifi Erdem, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Perihan Gümüş, AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Oğuz Mutlu, İl Genel Meclisi Başkanı İrfan Yılmaz, Adıyaman 1954 Spor Kulübü Başkanı Hüseyin Koç, İlim Spor ve Kültür Spor Kulübü Derneği hocaları ve çok sayıda dernek üyesi katıldı.

Belediye Konferans Salonu'nda düzenlenen etkinlik, İlim Kültür ve Spor Kulübü öğrencisi tarafından okunan Kur'an-ı Kerim tilavetiyle başlarken, yine derneğin kurmuş olduğu ilahi grubunun okuduğu ilahiler seslendirildi.

Dernek olarak yoğun bir şekilde çalışmalarına devam ettiklerini ve Adıyaman'da Yeşeren Umutlar adlı projeyi hayata geçirmenin mutluluğunu yaşadıklarını belirten İlim Kültür ve Spor Kulübü Derneği Başkanı Ayhan Tekin, "Bizlere her zaman olduğu gibi dernek olarak hazırlamış olduğumuz projeye destek olan TBMM Başkanvekilimiz Ahmet Aydın'a bütün gençlerimiz adına sonsuz teşekkür ediyorum. Proje kapsamında 100 öğrencimize spor ayakkabısı, 50 öğrencimize eşofman takımı hediye edildi. Proje kapsamı dışında ise dernek olarak bugüne kadar 500 gencimize spor malzemesi, 500 yetim ve fakir Adıyamanlı ve Suriyeli çocuklarımıza malzeme yardımı. 300 öğrencimize LYS, YGS ve KPSS kitapları yardımının yanı sıra Adıyamanlı ve Suriyeli yardıma muhtaç ailelerimize gıda yardımında bulunduk. Bu tür etkinliklere devam edeceğiz" dedi.

İlim Kültür ve Spor Kulübü derneğinin bir spor kulübü olmaktan öte gönüllü bir yardım kuruluşu gibi hareket etmeye gayret gösterdiğini belirten Başkan Ayhan Tekin, "İlde en faal, en fazla genci bünyesinde barındıran derneklerden biriyiz. Gençlerimizin vicdani ve ahlaki bilinci yüksek, değerlerine bağlı ve sosyal bireyler olabilmesi için çaba gösteriyoruz. Gençlerimizi Kur'an ahlakıyla, Peygamber sevgisiyle yetiştirmeye gayret ediyoruz. Bunun yanında iyi bir iş sahibi olabilmelerine de katkı sağlamaya çalışıyoruz. Unutulmamalıdır ki, gençlik bir memleketin umudu ve neşesidir. O nedenle gençliğe yapılan her yatırımın memleketimize, ülkemize ve hatta tüm insanlığa doğrudan katkı sağlayacağının bilincindeyiz. Bu vesileyle her zaman yanımızda olan, Adıyaman Valisi Mahmut Demirtaş'a, gençliğin abisi TBMM Başkanvekili Ahmet Aydın'a, ilimiz AK Parti milletvekillerine ve emeği geçen herkese derneğimiz adına teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Gençlerin büyük coşkusu karşısında bir kez daha duygulandığını ifade eden TBMM Başkanvekili Ahmet Aydın ise, "Gençlik bizim geleceğimizin teminatı ve bu bilinçle her türlü şer şebekelerine karşı, fitne, fesada karşı, e muhtıralara karşı dik durduk ve hep birlikte dik durmaya devam edeceğiz. Bu millet adına, bu coğrafya adına kefeni giydik, Allah'ın izniyle aziz milletimize hizmet yolunda bizi kimse yolumuzdan alıkoyamayacak. Çünkü bizim için en önemli şey insana yapılan yatırımdır. Bu bakımdan gençliğimizi çok önemsiyoruz. Çünkü gençlik şayet kendisini donanımlı hissederse iyi bir şekilde eğitim alırsa, bulunduğu noktada iyi şeyler üretirse kendisine ve ailesine faydalı olursa topluma da faydalı olur. Ama gençlik bazı ideolojik düşüncenin esiri olursa, kandırılırsa o zaman ciddi bir tehdit olur. Gençliğimizin çok daha iyi şartlarda yaşamasını, iyi bir gelecek bir sahibi olmasını arzu ediyoruz. Orada burada slogan atan gençlik değil, aynı zamanda düşünen, üreten ve aynı zamanda maneviyatını bilen, geçmişini bilen, tarihini bilen ve inancını bilen bir gençlik olmasını istiyoruz. Eğer sağlıklı bir nesil istiyorsak, güçlü bir nesil istiyorsak ve bu gençliği 2023-2053 hedeflerine ulaştırmak istiyorsak bunu değerli gençlerimizle birlikte yapmalıyız. Yapacağımız meslekle ilgili çaba sarf edeceğiz veya var olan mesleğimizde en iyisi olmak için gayret edeceğiz. Yaptığımız işi seveceğiz. Tabi bunlardan daha önemlisi ailemize, memleketimize ve ülkemize hayırlı bir evlat olarak yetişmektir. Büyük düşünmemiz lazım. Hayal edemezseniz, umudunuz olmazsa, önünüze bir hedef koyamazsanız başarılı olamazsınız. Bizler nasıl ki 'Büyük Türkiye' hedefiyle yola çıktıysak aynısını sizler de yapmalısınız. Büyük Türkiye hedefimizde bizim de önümüze engeller çıktı, fitne fesatlar, şer şebekeleri, paralel örgüt ve benzeri tehlikeler karşımıza çıktı ama bir an bile olsun hedefimizden şaşmadan yolumuza devam ediyoruz. Hep birlikte çok uyanık olmamız lazım. Son yıllarda kör ideolojiler gençlerimizin beyinlerini yıkamaya başladılar. Bu nedenle değerli gençlerimize düşen görev bu kardeşlerimizle konuşup onları bu kör ideolojilerin, düşüncelerin elinden kurtarmaktır. Gençlik hepimizin geleceğidir, bu ülkenin geleceğidir. O nedenle bu gençler ne kadar eğitimli, ne kadar donanımlı olursa bu ülke o kadar güçlü olur. Türkiye geldiği konuma kolay gelmedi ve bunun için hep birlikte Türkiye'nin belirlemiş olduğu 2023-2053 hedeflerine yılmadan, usanmadan ve bıkmadan emin adımlarla ilerlemek için gayret edeceğiz. Bizleri büyük bir heyecanla, keyifle bağrına basan, geleceğimizin teminatı olan değerli gençlerimize teşekkür ediyor, hepsini yürekten kutluyorum. Bu vesileyle İlim Kültür Spor Kulübü Derneği Başkanı Ayhan Tekin hocama ve diğer hocalarımıza teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

Program sonunda 'Adıyaman'da Yeşeren Umutlar' projesi kapsamında öğrencilere spor ayakkabısı ve eşofman takımı hediye edildi. - ADIYAMAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Yılmaz Adıyaman Ahmet Aydın AK Parti Türkiye Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title