Haberler

Tarsus'ta 2013 Akdeniz Oyunları İçin Protokol İmzalandı

Mersin'de düzenlenecek 2013 Akdeniz Oyunları kapsamında Burhanettin Kocamaz Stadında yapılacak çalışmalarla ilgili protokol imzalandı.

Mersin'de düzenlenecek 2013 Akdeniz Oyunları kapsamında Burhanettin Kocamaz Stadında yapılacak çalışmalarla ilgili protokol imzalandı.

Protokole 2013 Mersin 17. Akdeniz Oyunları Genel Koordinatörü Taha Aksoy, Tarsus Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, Genel Koordinatör Yardımcısı Macit Toksoy, Proje Sorumluları Ümit Buğdaycı ve Gürkan Arzu Hadi katıldı.

Akdeniz Oyunları kapsamında Tarsus'a verilen sözlerin yerine getirilmediğini belirten Tarsus Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, sadece var olan

tesisin uluslararası standartlara uygun hale getirileceğini söyledi.

Her şeye rağmen Tarsus için üzerlerine düşen ne görev varsa yapmaya hazır olduklarını söyleyen Başkan Kocamaz, Burhanettin Kocamaz Stadı'nda daha önce de uluslararası müsabakalar yapıldığını kaydetti.

20-30 Haziran 2013 tarihlerinde düzenlenecek 17. Akdeniz Oyunları kapsamında Burhanettin Kocamaz Stadı'nda müsabakalar yapılacağını belirten Akdeniz Oyunları Genel Koordinatörü Taha Aksoy, "Akdeniz Oyunları gibi uluslararası bir yarışmada sahip olunması gereken standartlara kavuşulması için işbirliği yapıyoruz.

Bu işbirliğimizin sonucunda inşallah burası uluslararası turnuva standartlarına kavuşacak ve bundan sonra da Tarsus'ta bu nitelikteki organizasyonların yapılmasının önü açılmış olacak. Başarılı bir organizasyon olmasını diliyorum" dedi.

Konuşmaların ardından taraflar hazırlanan protokolü imza altına aldı. - MERSİN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Burhanettin Kocamaz Akdeniz Mersin Tarsus Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title