Haberler

Süheyla ve Sıtkı Alp'ten Rektör Çomaklı'ya ziyaret

Güncelleme:

Memleketi Erzurum'da kendisi ve eşinin adını taşıyan lisenin açılışını yapmak üzere kente gelen Arı Okulları Kurucusu ve Çankaya Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı Sıtkı Alp ve eşi Süheyla Alp ile diğer aile fertleri, Atatürk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ömer Çomaklı'nın misafiri oldu.

Memleketi Erzurum'da kendisi ve eşinin adını taşıyan lisenin açılışını yapmak üzere kente gelen Arı Okulları Kurucusu ve Çankaya Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı Sıtkı Alp ve eşi Süheyla Alp ile diğer aile fertleri, Atatürk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ömer Çomaklı'nın misafiri oldu.

"Bilgi Birikiminden Her Daim İstifade Ediyoruz"

Rektörlük makamında gerçekleşen ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Rektör Çomaklı, Sıtkı Alp'in desteğini göreve geldiği ilk günden itibaren daima arkasında hissettiğini belirterek şunları söyledi: "Hem Erzurum'a olan sevgisi hem eğitimci kişiliğini örnek aldığımız, bilgi birikiminden de her daim istifade ettiğimiz Sıtkı Alp ve kıymetli ailesini üniversitemizde ağırlamaktan dolayı oldukça mutluyuz. Gerek Özel Vakıf Okullarımız bünyesinde bulunan ana, ilk ve ortaokullarımıza gerekse de yeni eğitim dönemine yetiştirmek için yoğun gayret sarf ettiğimiz lisemize verdiği desteklerden dolayı kendisine müteşekkiriz. Bu düşüncelerle, kapısını her çaldığımızda bizleri içtenlikle karşılayan Sıtkı Alp'e ve kıymetli ailesine teşekkür ediyorum."

"Erzurum Modern ve Tam Donanımlı Bir Eğitim Kurumu Kazandı"

Kendisinin tarih boyunca Türk-İslam kültürü taşıyan Erzurum ili Şenkaya ilçesi Zümrüt köyünde doğduğunu belirten Arı Okulları Kurucusu ve Çankaya Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı Sıtkı Alp, memleketi Erzurum'a kazandırılan Süheyla-Sıtkı Alp Fen ve Anadolu Lisesinin yapımına destek vermekten mutluluk duyduğunu söyledi.

Atatürk Üniversitesi ile Özel Vakıf Okullarının çalışmalarını yakından takip ettiğini ve sık sık Rektör Çomaklı ile bir araya gelerek süreç hakkında istişare ettiklerini ifade eden Alp, şehrin eğitimine önemli katkılar sunan ve son olarak lisenin yapımı noktasında üstün bir gayret göstererek Erzurum'a modern ve tam donanımlı bir eğitim kurumu kazandıran Prof. Dr. Ömer Çomaklı nezdinde, lise yapımına emek veren herkese teşekkür ederek hayırlı olması dileğinde bulundu. - ERZURUM

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Atatürk Üniversitesi Çankaya Üniversitesi Erzurum Rektör Haberler

Bakmadan Geçme

Survivor kim elendi? 24 Nisan Çarşamba Survivor'da kim elendi? Survivor eleme adayları kim? 24 Nisan Çarşamba Survivor potada kimler var? #129300 Kaç öğretmen atanacak? Atanacak öğretmen sayısı belli oldu mu? Bakan Tekin duyurdu Survivor kim kazandı? 24 Nisan Çarşamba Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Görümce nerede çekildi? Görümce filmi konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Görümce hangi il ve ilçede çekildi? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Görümce filmi konusu nedir? Görümce filmi oyuncuları ve Görümce özeti! Kuruluş Osman CANLI izle! ATV Kuruluş Osman 157. bölüm canlı izle! Kuruluş Osman yeni bölümde neler olacak? ATV canlı izleme linki! 24 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 24 Nisan 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 24 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 24 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title